Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים בריתוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ערב טוב לכולם..

אתמול ריתחתי כלוב לציפורים. מאוחר יותר שרפו לי העיניים בצורה איומה ובלילה לא ישנתי העיינים שרפו לי והיו אדומות .הלכתי לרופא הוא נתן לי איזה משחה הוא אמר שיש לי כביאות בעיניים.

העניין הוא שהשתמשתי במסיכה שמגינה על העיניים אבל יצא לי להוריד את התריס שלה כמה פעמיים בכדי ליראות איך אני מרתח..

רציתי לשאול את אלו שמבינים מביניכם איך אפשר למנוע את זה..

תודה

גברי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר ראשון : לא להוריד את ה"תריס" תכוון את האלקטרודה לפני משטח הריתוך תכניס את הראש למסכה ותתחיל לרתך.....

דבר שני אחרי שכבר שורף לך אתה לא צריך רופא : אתה פשוט לוקח כערה של מים עם כוביות קרח שיהיו ממש ממש קרים אבל ממש !....ושוטף את העיניים שוב ושוב ושוב ושוב

אחרי זה אתה נשכב על המיטה על הגב ומניח על כל עין שקית של תה (יבשה....לא שהשתמשו בה...) וככה אתה נרדם לאט לאט אחרי זה בבוקר אתה תקום פנתר ! ואז שוב תרתך שוב ישרוף שוב פנתר - וככה נראתה חצי שנה בחיים שלי עד שהחלטתי שעדיף לעשות קצת גרדים על החומר מאשר לזיין את העין !

פורסם

אפשר גם לשים "סטילה" עוזר ומרגיע מייד.

רתח אך ורק עם מסכה.

קואורדינציה שמתפתחת עם הזמן . כיוון ותחילת ריתוח בדיוק אם סגירת התריס\מסכה.

בהצלחה.

זהו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

קודם כל , אתם מרתכים ברזל. לא מרתיחים מים.

דבר שני. אפשר לשרוף את קרניות העיניים ככה. מנסיון מר (נסו פעם כמעט לא לישון שבוע רצוף בגלל גירודים. לא נעים).

לא לנסות בבית. מיותר.

פורסם

ריתחתי פעם אחת עבודה של איזה שעתיים עכשיו לא היה לי מסכה אז עצמתי עניים, בערב כבר הרגשתי שורף......לא יכלתי להירדם בלילה קמתי כול אף סתום ואני הולך כמו עיור אי אפשר לפקוח עניים מרוב השריפה, כול כך הרבה נזלת העניים התנפחו יום למחרת....לקח איזה יומיים עד שהמצב השתפר.

מסוכן לאלה.

תמיר

פורסם

לא הבנתי אף פעם למה זה כואב/מגרד אחרי ריתוך. תמיד אמרו לי את זה. לא הבנתי איך מאור חזק יכולות להיות כאלו תוצאות לוואי. מישהו יכול להסביר לי את זה בבקשה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

תגידו, כולכם גם הסתכלתם על השמש בעיניים פתוחות בתור ילדים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא.

וכמה תיקונים - כדי שנוכל גם ללמוד משהו :

ברתכת מרתכים.

אני ריתכתי

הוא ריתך

אנחנו מרתכים

בקערה ממלאים מיים

היא מכילה אותם כי היא קעורה. קעורה - ההיפך מקמורה.

כשמרתכים בלי מסיכה עלולות להיווצר כוויות בעיניים.

אם נוגעים במשהו חם מאוד עלולות להיווצר כוויות בעור

כנ"ל אם משתזפים בשמש יותר מידי.

ואם המיים פושרים ורוצים לקרר אותם אפשר לשים לשים בהם קוביות קרח.

תודה ויום נעא לכולם

שלא תגידו שלא יוצא לכם כלום מהפורום...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש מה להשוות ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כן. מי שמסתכל על השמש בלי להגן על עצמו כמו שצריך, שקול למי שמרתך, ומזלזל באמצעי הבטיחות. אין כזה דבר חצי בהיריון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עדיף להרוס עבודה ולהתאמן על משטחים עד שלומדים לכוון על עיוור את האלקטרודה מאשר שבריר שנייה להיות חשוף לריתוך, זה סכנת נפשות ואתה יכול לגרום לעין נזק בלתי הפיך, העין זה דבר עדין וצריך להיזהר מדברים כאלה. כללי בטיחות זה א-ב של עבודה מקצועית.

לדעתי לרתך בלי ריתוך יותר מזיק מאשר להתכל על השמש בעיניים

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
עדיף להרוס עבודה ולהתאמן על משטחים עד שלומדים לכוון על עיוור את האלקטרודה מאשר שבריר שנייה להיות חשוף לריתוך, זה סכנת נפשות ואתה יכול לגרום לעין נזק בלתי הפיך, העין זה דבר עדין וצריך להיזהר מדברים כאלה. כללי בטיחות זה א-ב של עבודה מקצועית.

לדעתי לרתך בלי ריתוך יותר מזיק מאשר להתכל על השמש בעיניים

זה יהיה לו קשה מאוד. אמרתם בעצמכם שהוא חובבן. לרתך בלי ריתוך זה לאנשים הכי מקצוענים בלבד... זה כמעט בלתי אפשרי.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

זה תלוי במיומנות..

בתור התחלה אתה מכוות לאן שאתה רוצה לרתך, סוגר את המסיכה ומרתך

עדיף בתור התחלה לשים זגוגטית שפחות חוסמת כדי שאפילו באמצע הריתוך תוכל להפסיק ועדיין שהכל אדם שם זה יראה דרך המסיכה וכך תוכל להמשילךך ללא הורדת המסיכה

אגב יש מסיכות מיקצועיות שאוטומטית משנות את הזגוגית. זה מין מעגל חשמלי שבהתחלה הזגוגית שקופה וברגע שיש את הגיץ הראשון היא נחסמת לירוק או חום ממש כהה

בכל מקרה אם תיראה שתא הולך ץ יותר מידי בזיגזגים אז שים לב שאתה משעים במקום כל שהוא את היד שתהיה לך תמיכה.

בשלב מסויים שתהיה יותר מיומן יהיה ל ךיותר קל לא להישתמש בתופסן של המסיכה על הראש, אלא להחזיר אותה ביד השניה , וככה אתה "מציץ" ואז מרתך ויכול כל שניה ליבדוך בלי לחפש את איפה מרימים את הזגוגית

לפי דעתי רתך מיומן מאוד (כמוני ורק כמוני כי אני אלוף העולם 7 פעמים ברציפות בריתוך וחילוץ ברגים מכל מיני מכוניות יישנות כמ 209) ...לא צריך מסיכה כלל.

מישתמשים רק במשקפיים שקופות שלא יעוף משהו לעיניים ועוצמים את העיניים ואפילו מסובבים את הראש לכיוון אחר בזמן הריתוך.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...