Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צה"ל,טמפונים? שמר???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתעודות פטור לעולם לא יירשם הפרופיל.

תירשם סיבת השחרור - מטעמי בריאות, מטעמי בריאות הנפש, עודף בנות בלה בלה בלה.. אבל לא יירשם הפרופיל

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

ומצידי שלא יעניין אותם כלום, גם הם לא מעניינים אותי (עם כל הפוזות של החיילות בצו ראשון), שיתיחסו ככה לזבל ולא למישהו שבא לצו ראשון, ככה הצבא שלנו גם נראה, זבלה אחד גדול.

הצבא שלנו לא זבלה.

אתה רואה, אם היית משרת בצבא היה לך קצת כבוד לאנשים ששומרים עלייך.

פורסם

אין לי כבוד לאנשים שמתיחסים אלי כמו לזבל איך שאני מגיע בצו ראשון, אחרי שעשיתי קצת שרירים הם מיד היו נחמדים.

אני שונא אנשים כאלה!

אני יודע קצת מה זה צבא בתור ילד שאמא שלו היתה שם 22 שנים. כבוד מרוויחים ולא לוקחים בכוח, מעבר לזה המצב המשפחתי שלי כנראה קצת שונה משלך.

בנוסף לזה כשבחורה לא מתגייסת זה בסדר (ולא התכוונתי ליוליה אלא בכלל) אבל כשגבר לא מתגייס אז ישר קופצים (ואני לא מתכוון לבדיחות של יאשה), זה שלא עשיתי צבא כי לא רציתי לא אומר שאני פחלות טוב ממך או מכל אחד אחר במדינה הזאת, ואם הית במצב שלי אתה הית כבר עובד לגור במקום אחר בעולם אני בטיח לך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה זה מתייחסים אלייך כמו זבל....באת לצבא או לקייטנה ? אולי אתה היחיד שקיבל יחס כזה?

לא אמרתי\רמזתי שאתה פחות טוב ממני בגלל שלא שירתת, אפילו את צמד המילים "מצב משפחתי" לא העליתי על בדל שפתיי, תעשה מה בראש שלך, רק קצת כבוד לאנשים שתורמים 3 שנים ושחלקם מסכנים חייהם יום יום כדי שתוכל לעשות רונדלים עם ה-106 שלך.

פורסם

וחבל שכך. היה צריך לכתוב "מסיבות של בריאות הנפש". והיה צריך שכל מקום עבודה יוכל לדרוש לראות את זה. שיידעו עם מי יש להם עסק.

ולמר תומר, לא יודע מה הסיבות האישיות והמשפחתיות שלך. מי שמקבל פטור על ת"ש בדרך כלל זכאי לו, כי את מערך הת"ש קצת יותר קשה לסבן מאת מערך בריאות הנפש.

אבל סתם מעניין אותי למה בדיוק ציפית בצו הראשון? לפרחים ושוקולדים? ובגיוס? לנשיקה על הלחי מהמפקד? אם אמא שלך הייתה 22 שנה בצבא אז חבל שהיא לא סיפרה לך שהצבא הוא מערכת היררכית ומלש"ב הוא קצת מתחת למדרגה הכי תחתונה בהיררכיה.

פורסם
יצאת ממש ממש בזול.

הרבצתי למפקד וברחתי הביתה, חצי שנה אף אחד לא דיבר איתי עד שקיבלתי הזמנה לקב"ן.

לקב"ן אמרתי שאני לא משחק משחקים - אני וצבא לא הולך יחד, לא מקבל פקודות מאף אחד.

21 ביד ומיד. ולמחרת הסגרתי את עצמי למשטרה צבאית.

שם שפט אותי ס"אל מניאק שעוד אומר לי 4 חודשים בכלא ישנו אותך י'ליצן. אמרתי לו - לילה אחד בכלא ואתה אחראי לסוהר שאני נושך בגרגרת, לא אני ליצן, אתה ליצן, תקרא שאני קוקו ואז תשפוט אותי.

הוא אמר לי - אל תדאג, כשתבריז ממילואים אני אטפל בך, למחרת קיבלתי פטור ממילואים ותעודת שחרור.

haters will hate

פורסם
מיועד לשירות בלאט

ואם זה רוסי

אז זה מביא לישתות בליאט

יוליה זה בסדר ששוחררת אבל את עושה הכי הרבה רעש בנוגע לזה ותמיד לא שוכחת להזכיר שאת לא מגוייסת

אם הורים של חיילים יכולים לממן אותם אז גם הורים של חיילות יוכלו. ואם החליטו לקצץ אז כניראה יש לזה סיבה

רק תקשיבו לכמה מהסיפורים של היותר מבוגרים עד כמה הצבא אז היה בילתי ניסבל, עכשיו כשהם החליטו להתחשב ולבוא ליקראת המגוייסים והמגוייסות אז אתם מיתפנקים ומקטרים.

כניראה גם יש סיבה לזה (גם אם זה לחסוך כסף), אני אישית מאמין במע' הצבאית שלנו והכסף שקוצץ כאן עד כמה שהוא לא יהיה ילך לביטחון המדינה.

דבר כזה אומנם לא יקרא בגלל כמה טמפונים אבל הדבר האחרון שהצבא שלנו צריך זה לעורר את הנוער נגדו אז ככה שם לא עושים שום דבר נגד אף אחד

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
ואם זה רוסי

אז זה מביא לישתות בליאט

יוליה זה בסדר ששוחררת אבל את עושה הכי הרבה רעש בנוגע לזה ותמיד לא שוכחת להזכיר שאת לא מגוייסת

אני עושה רעש כי בשבילי זו שאלה עקרונית. זה אולי לא נוגע לי אישית, אבל אלו עקרונות שעליהם מושתת כוח הביטחון של המדינה - הייתי מעדיפה שהוא יהיה לפחות טיפה מוסרי ומתחשב. אם כבר אז בשביל אלו שכן מתגייסים.

פורסם
1. אתם לא חייבים להתגלח - תמיד אפשר לחתום זקן.

2. נראה לכם שאנחנו לא מורידות שיער? גם אנחנו משלמות על זה!

3. כשתקבלו מחזור, אתם תבינו כמה זה לא נעים

4. תדממו במשך שבוע.. תדממו... אחרי זה תגידו לי איך זה מרגיש

5. זה לא שויון. גברים מקבלים תחתונים וגרביים בעת הגיוס, נשים לא.

לפעמים אני כל כך גאה בזה שלא הלכתי לצבא. בושה וחרפה.

לא עשית צבא?

אז מה אתה בכלל עונה ומגיבה בשרשור הזה?!

מה הקשר שלך להודעה הראשית?!

מה את מתרעמת כ"כ?!

ד"א, אני הייתי מוכן לשלם לצבא כל חודש 20 שקל בשביל לעשות שנתיים שירות.

אוי, הבכיינות.

מהלך נבון!

בברכה,

תומר.

172

פורסם
לא עשית צבא? לא!

אז מה אתה בכלל עונה ומגיבה בשרשור הזה?! שמעת פעם על חופש הדיבור?

מה הקשר שלך להודעה הראשית?! מה הקשר שלך להודעה שפרסמתי מעליך?

מה את מתרעמת כ"כ?! מתחשק לי, זה עושה לי יום ורוד

ד"א, אני הייתי מוכן לשלם לצבא כל חודש 20 שקל בשביל לעשות שנתיים שירות.

מה אני אגיד - כל אחד והבחירות שלו...

אוי, הבכיינות.

מהלך נבון!

בברכה,

תומר.

אתה מוכן לשלם 20 שקל כל חודש, לי בועדה הרפואית אמרו לחתום על הפרופיל וללכת הבייתה.

הייתי מתנדבת בכיף, אבל הדבר האחרון שרציתי לעשות היה לחכות לזה במשך שנה וחצי.

יש בעיה?

• תוכן חדש...