Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי את המזרקים ואני מעונין לשלוח אותם לניקוי מחר. לפני כן מספר שאלות ברשותכם:

1. מדובר ב - 106 ראלי דור II -> לפי כל מקור אלו מזרקים של בוש, אולם על החליל מוטבע "WEBER". האם ניתן לפנות לניקוי אצל "לדיקו"/"משה זר קרבורטורים" גם אם המזרק הוא לא של בוש (למרות שאני מאמין שהוא כן)?

84443285_16c45f7c4e_o.jpg

2. האם צריך לנקות המידה מסוימת את המזרקים לפני שזה מגיע אליהם (או שעדיף לא לגעת)? האם צריך לפרק את החלקים השונים (פילטר, קאפות, גומיות וכו') או שהם מנקים אותם כך?

זה המצב כרגע (שימו לב לחול שיש שם)

84443288_28917824a1_o.jpg

3. כרגע המנוע חשוף :shock: :

84443286_1bb6e775d4_o.jpg

האם אפשר להשאיר אותו כך יום שלם? האם לנקות מסביב (חץ צהוב)? האם לנסות לנקות בפנים (חץ אדום)? במה להיעזר? ממה להיזהר?

תודה,

אלון

פורסם

תודה אביעד. נעזרתי בפרויקטים שלך (עדיף על היינס :wink: )

עוד כמה שאלות:

1) אני רוצה להימנע מ - "מס אשכנזים" מחר - מה המחירים היום? 150 עבור הניקוי; 120 עבור הקיט? אני אהיה בת"א. מישהו מכיר מקום אמין (רפי?)

2) האם צריך לנקות את החליל פנימית? חיצונית? לעשות משהו כדי למנוע התיבשות צינורת דלק בינתיים (אם בכלל זה יכול לקרות)?

3) חזרה לשאלה השלישית במקור - מותר להשאיר את האיזור חשוף? מה עושים עם החול השומני שם? לנקות או לא להסתכן שגרגרים ייכנסו?

תודה,

אלון

פורסם
מותר להשאיר את האיזור חשוף? מה עושים עם החול השומני שם? לנקות או לא להסתכן שגרגרים ייכנסו?

דחף חתיכת נייר טואלט או בד ונקה מסביב.

עזוב את החליל/צינורות דלק וכו' במנוחה.

פורסם

חברה יש לי גם בעיה אם המזרק יש לי שברולט קאווליר אחד מהמזרקים(אינג'קטור)דולף דלק יש גם ריח של דלק אבל המנועה עובד רגיל

בעבר הייתה לי אותה בעיה אם שני מזרקים קודמים ואני קניתי חדשים וזה הרבה כסף. כל אחד כזה עולה 800 שקל אני כבר מרושש.:|

האם אפשר לעשות תיקון עלהם:roll:

בבקשה תעזרו:|

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

עידכון קטן - הם לא מבצעים ניקוי של מזרקים מפורקים כפי שמתואר כאן. אין צורך בפירוק המזרקים מהרכב. המחיר כמובן בהתאם :???:.

אלון

פורסם

באמת? היום קניתי אצליהם את הקיט שיפוץ. הם לא הזכירו כלום על ניקוי (למרות שהסברתי להם מה מטרת קניית הקיט). נסעתי לבני ברק ("שלום קרבורטורים") לביצוע הניקוי.

:???:

• תוכן חדש...