Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 קרבורטורים כפולים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח , היכן אפשר להשיג ברצנו 2 קרבורטורים כפולים (45 מ"מ) של וובר או דלאורטו?

ולבנתיים עד החלפת הקרב' אני אשמח מאוד להחליף את הדיזות שלי בחדשות , היכן אני משיג את מבוקשי?

בברכת חג שמח

פורסם
חג שמח , היכן אפשר להשיג ברצנו 2 קרבורטורים כפולים (45 מ"מ) של וובר או דלאורטו?

ולבנתיים עד החלפת הקרב' אני אשמח מאוד להחליף את הדיזות שלי בחדשות , היכן אני משיג את מבוקשי?

בברכת חג שמח ,

אסף פישמן.

תנסה לדבר עם החבר'ה של אלפא-רומאו, באלפות, בין היתר, יש קרבורטורים כאלו... אני קניתי מחבר פורום בשם ראובן 2 Weber 40 DCOE. אולי הוא יוכל לעזור או להפנות אותך לאחרים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אסף מה רע בסולקסים המקורים שברשותך בלאנציה פולביה שברשותך?!

ומדוע אתה רוצה להחליף דיזות , מה אתה מצפה לקבל בעקבות ההחלפה?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אסף מה רע בסולקסים המקורים שברשותך בלאנציה פולביה שברשותך?!

ומדוע אתה רוצה להחליף דיזות , מה אתה מצפה לקבל בעקבות ההחלפה?!

בברכה

צביקה

אני רוצה להחליף דיזות בכדי לתהחדש בדיזות מוגדלות , אני לא בטוח ובעיקר מפחד לעשות ניסוי על הדיזות הותיקות שלי ובלי שום קשר , יש לי דיזה אחת שהיא במצב לא משהו...

צביקה , אצלי בפולביה ובשונה מבאלפות הקרב' עומדים ולא שוכבים , האם קרבורטורים אלפיסטים יתאימו לי?

ליאור , אני אצור קשר עם חברי המועדון בקשר למציאת קרב' שיתאים לי, תודה.

פורסם

הקרב' בלנצ'יה אינם עומדים אלא שוכבים בזוית מסוימת כיוון שהמנוע הוא מנועV קטן ולכן הטעות האופטית

הקרב' הם סולקס מסוגC35PHH2 וקשה להגדילם אלא אם כן מגדילים את המילוי הנפחי ע''י הגדלת קמשאפטים אפשר להגדיל במעט את הmain jet ובמקביל את ה air corection ואת pump jet כל זה כמובן ישפר במעט את הביצועים אבל צריכת הדלק תעלה .

אודי.

פורסם
הקרב' בלנצ'יה אינם עומדים אלא שוכבים בזוית מסוימת כיוון שהמנוע הוא מנועV קטן ולכן הטעות האופטית

הקרב' הם סולקס מסוגC35PHH2 וקשה להגדילם אלא אם כן מגדילים את המילוי הנפחי ע''י הגדלת קמשאפטים אפשר להגדיל במעט את הmain jet ובמקביל את ה air corection ואת pump jet כל זה כמובן ישפר במעט את הביצועים אבל צריכת הדלק תעלה .

אודי.

ובשורה התחתונה , אין לגעת ואין לשנות נחירי דלק, ולא דיזות תיקון אוויר!

אין גם שום צורך לשנות דבר מקורי קרבורטורים סולקס לוויבר!

בברכה

צביקה

פורסם

מסכים עם צביקה, שינוי הקרבורטור לבד, לא יתן דבר פרט להפרעות בצריכת הדלק, קושי מוגבר בכיוון המנוע, בעיות בהתנעה עם מנוע קר, ושתינות מופרזת ללא הצדקה...הוובר קשה מאוד לכיוון לא מיומן, גם כאשר הוא מורכב כמקורי, והוא רגיש מאוד לדלק לא איכותי ובורח מדי פעם מכיוון כשלוחצים חזק ....כאילתור אני מניח שהבעיות רק יוחרפו....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מסכים ומוסיף:

אין כזה דבר להגדיל דיזה,הדיזה משנה את יחס אויר\דלק,כל עוד לא נוגעים במערכת הפליטה.

מבלי לשנות את יחס האויר, השינוי בדיזה לא יוסיף כלום מלבד תערובת עשירה מידיי(הגורם להשתנקיות בין הייתר).כשיצרן הקרבורטור התקין דיזה X הוא לא עשה זאת מטעמי חיסכון או ביצועים,הוא עשה זאת ע"מ להגיע ליחס אויר\דלק נכון.

יחס האויר נקבע ע"י קוטר הלוע של הקרבורטור.בנוסף קרבורטור בקוטר שונה משנה את התנהגות המנוע בטווח מסויים על חשבון טווח מסויים.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
ובשורה התחתונה , אין לגעת ואין לשנות נחירי דלק, ולא דיזות תיקון אוויר!

אין גם שום צורך לשנות דבר מקורי קרבורטורים סולקס לוויבר!

בברכה

צביקה

אז אני מבין שאין צורך לשנות את גודל הדיזה.

בכל אופן אני צריך להחליף דיזה אחת מכיוון שמצבה לא טוב !

שיגעון החלפת הקרב' מתחזק כל חורף , מיקום הדיזות הינו בראש הקרבורטור ,למכסה הדיזות יש מעין ארובה למעלה ובצדדים יש פתחים, בבוקר חורפי או סתם בכניסה מהירה לשלולית מספיקה טיפת מים קטנטנה אחת שמצליחה לחדור את מכסה הדיזות (המאורר) כדי להרוס קונצרט שלם.

בקיץ האבק מפריע.

באמת , אני לא מבין גדול בקרבורטורים אך הבחנתי מספר פעמים שבקרב' של וובר מכסה הדיזות סגור הרמטי , הלא כך?

לאחר בירור עם כמה אנשים מביניי עניין הומלץ לי להחליף את הקרב'.

אשמח לתגובת,

אסף.

פורסם

אסף קרא בעיון רב את תגובתו של עמית ושושנים, ותסיק לבד את המסקנות!

סתם בשביל הסקרנות,מי הם "האנשים מביני העיניין"?!

בברכה

צביקה

פורסם

את הדיזה הדפוקה הייתי מחליף במקורית חדשה ותקינה, ובאותה היזדמנות מבצע שיפוץ מלא של

הקרבורטור אצל מומחה,

(רק לידיעה גם אצל צוותי מרוץ וצוותים מקצועיים שמתעסקים במרוצי מכוניות יש אדם מומחה אחד שמתעסק עם הקרבורטור.... לפני ימי הזרקת הדלק כמובן) כולל נקיון מושלם, החלפת מלאה של כל החלקים שבקיט השיפוץ האטמים וכו... דואג שהחיבורים לכיוון פילטר האוויר יהיו מושלמים וללא בריחת אויר, ופילטר האויר נקי...אם בפילטר פתוח עסקינן, שהרי יש מחיר שנאלצים לשלם בעבורו-דעתי הפרטית שהתוספת התאורית משהו שנוספת בעקבות המעבר לפילטר פתוח בלבד לא מצדיקה את התשלום...אבל זוהי דעתי בלבד-רן

פורסם
מסכים עם צביקה, שינוי הקרבורטור לבד, לא יתן דבר פרט להפרעות בצריכת הדלק, קושי מוגבר בכיוון המנוע, בעיות בהתנעה עם מנוע קר, ושתינות מופרזת ללא הצדקה...הוובר קשה מאוד לכיוון לא מיומן, גם כאשר הוא מורכב כמקורי, והוא רגיש מאוד לדלק לא איכותי ובורח מדי פעם מכיוון כשלוחצים חזק ....כאילתור אני מניח שהבעיות רק יוחרפו....
שינויים במאיידים ניתנים לבצוע או עפ''י הוראות יצרן (ויש כאלה) או ע''י בעל מקצוע שמכיר היטב את הנושא .הוובר נחשבים כקרב' האמינים ביותר והטובים ביותר.אינם רגישים כלל.... קלים בכיוון ,אמינות מקסימלית .

רק ה "אלפסיטים " יודעים אתההבדל בין מאיידים טובים ומתואמים וכאלה שלא .

אודי.

פורסם

בדיוק מה שאמרתי, כיוון מדויק ומיומן=בעל מקצוע, שיגיד לך כי אחת המחלות של הוובר היא בריחה מכיוון

ורגישות לדלק....אמין כן, על אלפא והבחירה שלי מול הסולקס...כאילתור צפה לבעיות....רן

פורסם

בריחה מכיוון ? תירוץ של בעלי מקצוע שאינם יודעים את המלאכה !

אילתור ? למה אילתור ,כל יצרן נותן טווחים אפשריים ובתחום הזה ניתן לשפר .

אודי.

• תוכן חדש...