Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת האם המכשירים שנמכרים בהונג קונג

pioneer.alpine

תואמים ויעבדו לי בישראל? יש לי אפשרות לקנות את כל המערכת שם

מערכת

מגבר קומפוננטים

או לקנות את כל הציוד בדיוטי פרי בארץ האם יש אתר שמראה את המוצרים

שנמכרים בארץ?

מה לפי דעתכם עדיף לקנות שם, דיוטי פרי או בחנויות רגילות בארץ?

תודה

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

הכל אמור לעבוד בארץ

בהונק קונג המחירים ממש משתלמים

אולי עדיף לרכוש רק את הרדיו דיסק מהדיוטי וזה בגלל התחנות רדיו שגם את את זה אפשר לסדר

לשיקולך גבר

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

יכול להיות משתלם מאוד לקנות את הכל שם אבל יש את בעיית המכס הידועה בארץ ומכאן זה לשיקולך.

או לקנות בדיוטי פרי בארץ משהו נחמד.. המחירים טובים בדיוטי פרי אבל תמיד אפשר למצוא מציאות בחנויות בארץ

פורסם
יכול להיות משתלם מאוד לקנות את הכל שם אבל יש את בעיית המכס הידועה בארץ ומכאן זה לשיקולך.

או לקנות בדיוטי פרי בארץ משהו נחמד.. המחירים טובים בדיוטי פרי אבל תמיד אפשר למצוא מציאות בחנויות בארץ

אפילו אם יקנה בדיוטי פרי כל עוד זה יותא מ 200 דולר ישלם מכס

וחוץ מזה אחרי סכום מסויים יצטרך לסחוב את זה איתו לחו"ל יענו לא יוכל להשאיר את זה בארץ ואז זה בכלל סיפור או שישלח את זה הביתה בדואר מהנמל ובדואר ישלם את המכס כשירצה לקבל את המוצרים

תיקח בחשבון גם שאם תקנה משהוא יותר מ 200 $ בארץ יכול לעלות בהונג קונג פחות ואז לא תשלם מכס בכלל

בכל מקרה עדיף לרכוש הכל מהונג קונג ולשלם את המכס זה ייצא יותר זול ולא משנה איך מחשיבים את זה

אם זה פחות מ 200$ אז לא ישלם מכס ולא משנה מאיפה קונה והמחיר שם יותר זול

ואם זה יותר אז ישלם מכס אבל על סכום יותר קטן אם יקנה מחו"ל

זה לפי הפעם האחרונה שעיינתי באתר של המכס

מקווה שעזרתי

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אם זה פחות מ 200$ אז לא ישלם מכס ולא משנה מאיפה קונה והמחיר שם יותר זול

ואם זה יותר אז ישלם מכס אבל על סכום יותר קטן אם יקנה מחו"ל

זה לפי הפעם האחרונה שעיינתי באתר של המכס

מקווה שעזרתי

לפי שעיינת באתר של המכס? אז איך תסביר את זה ששילמתי על חיווט שעלה לי 80 דולר וקבל שעלה לי 90 דולר 250 ש"ח מכס??

פורסם
לפי שעיינת באתר של המכס? אז איך תסביר את זה ששילמתי על חיווט שעלה לי 80 דולר וקבל שעלה לי 90 דולר 250 ש"ח מכס??
לפי מה שאני מכיר על חיווט בכלל לא אמורים לשלם כסף, אם כבר אז רק על הקבל וגם זה לא בטוח...
פורסם

אני הזמנתי חיווט בדואר מחו"ל שעלה 120$ ולא שילמתי על זה מכס

לא אמורים לשלם מכס על חיווט אם הצהרת על זה בכניסה אבל אם ניסית להסתיר את זה אז משלמים קנס ומכס

עקרונית על חיווט לא אמורים לשלם ועל מוצרים מתחת ל 200$ גם לא אמורים לשלם

אבל במדינה שלנו כמו שרק במדינה שלנו יכול להיות שזה קשור למצב רוח של פקיד המכס :-)

לך תדע

פורסם

אם אתה זקוק לשם של חנות אמינה (אני קונה שם שנים) בהונג-קונג פנה אלי בה"פ

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בטוח שהמחירים בהונג קונג הרבה יותר זולים מהארץ גם מהדיוטי. אם אתה מוכן לקחת סיכון(כמו שאני עשיתי), ולעבור איתם במכסבלי להצהיר זה שווה.

לגביי התאמה במכשירי אלפיין יש אפשרות להחליף את קפיצות התדרים כך שזה מתאים. בפיוניר אין. יכול להיות שאין לזה משמעות במידה וקפיצות התדרים הם כמו בארץ.

פורסם

לדעתי לא כדאי לעבור בלי להצהיר במיוחד אם אתה רוכש כמה חלקים כי אם יתפסו אותך אחי תשלם הרבה כסף "קנסות" בנוסף למכס

עדיף לשלם מכס כמו שצריך

פורסם

תקנה בהונג קונג.

הדיוטי פרי שלנו מאוד יקר בהשוואה להרבה מקומות.

יחסית לארץ הוא זול.

אבל לא יחסית למזרח או ארה"ב.

תחפש דגמים באינטרנט שמתאימים לארץ ותקנה רק אותם.

אנשי מכירות שקרנים בכל העולם.תייר שרוצה לקנות משהו דוחפים לו הכל,הוא הרי לא יחזור.

אתר הדיוטי פרי

http://www.sakaldutyfree.co.il/

אייל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

על מגבר יש 15% מכס +15.5 מע"מ

פעם רק מס קנייה היה 100% אחרי זה ירד ל 45% ואחכ 15.5%

אם תופסים אוותך מבריח זה כפל קנס בנוסף גם החרמה של המוצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...