Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם אפשר להאריך כבל כזה?

כי יש לי כבל הוא קצת קצר חסר לי איזה חצי מטר..

אם אני יאריך אותו יהיו בעיות ?

פורסם

טכנית זה אפשרי אבל ממש לא ממולץ. עלולה להיות בעייה בבידוד, עם הזמן החיבור עלול להתנתק וליצור קצר או שריפה.

כמה כבר עולה מטר של 8 גייג'? תחליף הכל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול לקנות נעל כבל (מחבר) ולחבר אותו ולהדביק אותו אם בידוד מכווץ (פלאף) אם אני לא טועה

ואז תהיה בטוח שהוא לא ילך לשום מקום ותחסוך 30 שקל

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

הקיט הזה אמור להיות בסדר גמור

לא עדיף לך להביא קיט של 4 גייג' למקרה שתוסיף מגבר בעתיד?

הרי גם כך אתה קונה ומפרק אז עדיף לחשוב קדימה :-)

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

יש נעל כבל שנראית כמו שרוול שמשני הצדדים שלו אתה מכניס את הכבל ואז בעזרת מגלה בידוד מקצועי שהוא גם מיועד ללחיצה של נעלי כבל אתה תלחץ את הנעל משני הצדדים לפי הסימון הנכון.

אתה צריך לשם כך נעל כבל כזאת בצבע אדום (זה סימון אוניברסלי - הצהוב נדמה לי הכי דק, הכחול בינוני והאדום עבה - אותם הסימון יהיהו לך במקומות הנכונים במגלה הבידוד).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין בעיה לבצע חיבור בכבל כזה. יש כמה אפשרויות: אחת ע"י נעל כבל כמו שכבר הציעו לך, אפשרות נוספת ע"י חיבור באמצעות של "לוסטרה קלמרות", ניתן להשיג בכל חנות לצורכי חשמל. אפשרות נוספת לחיבור כזה היא ע"י הלחמה. לדעתי האישית חיבור ע"י הלחמה הוא הטוב ביותר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...