Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להשמיץ... לצערי, המחיר גבוה הרבה יותר מדי. באירופה המחיר הוא בערך 60% ממחיר סופר מיני, ואילו בארץ מחירה זהה למחיר סופרמיני. בקיצור, לא שווה.... :cry:

יניב

פורסם
להשמיץ... לצערי, המחיר גבוה הרבה יותר מדי. באירופה המחיר הוא בערך 60% ממחיר סופר מיני, ואילו בארץ מחירה זהה למחיר סופרמיני. בקיצור, לא שווה.... :cry:

כן אבל אני לא יודע היא מיוחדת כזאת לא??

פורסם

אם אתה מוכן לשלם מחיר כה גבוה על הייחוד שבה,אז כן. אבל אל תשכח שמלבד מחירה הגבוה גם מחיר הטיפולים והחלפים יהיה גבוה כי בסופו של דבר זוהי מרצדס.

יניב

פורסם
אם אתה מוכן לשלם מחיר כה גבוה על הייחוד שבה,אז כן. אבל אל תשכח שמלבד מחירה הגבוה גם מחיר הטיפולים והחלפים יהיה גבוה כי בסופו של דבר זוהי מרצדס.

האם בדקת את העניין או שאתה משליך מרצדס=טיפולים יקרים?

הצמיגים האחוריים הם במידה 15-175/55. לא נראה לי שניתן למצוא בארץ צמיגים כאלו.

ברור, אז אם קנית סמארט והגעת לשלב שצריך להחליף צמיגים - פשוט סע על הג'נט!! (תגיד לי, זה נראה לך הגיוני?)

בנוגע למכונית עצמה - אני מציע שהבחור וחברתו המאושרת יקחו נסיעת מבחן עליה ואז יחליטו אם הם מוכנים להוציא עליה סכום מטורף...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כנראה שבאמת ניקח נסיעת מבחן ולבחור הנחמד אני די בטוח שניתן להשיג צמיגים מתאימים בארץ. תגידו מישהו יודע בערך מה הזמן ספקה שלה כי אני רוצה שזה יגיע עד 30.7 (יומולדת) יודעים מה הכי בטוח שאני אתקשר לסוכנות אתאם נסיעת מבחן וישאל לגבי זמן אספקה

תודה רבה לכולכם NONAME

פורסם
כנראה שבאמת ניקח נסיעת מבחן ולבחור הנחמד אני די בטוח שניתן להשיג צמיגים מתאימים בארץ. תגידו מישהו יודע בערך מה הזמן ספקה שלה כי אני רוצה שזה יגיע עד 30.7 (יומולדת) יודעים מה הכי בטוח שאני אתקשר לסוכנות אתאם נסיעת מבחן וישאל לגבי זמן אספקה

תודה רבה לכולכם NONAME

טוב שלא אמרת "יודעים מה מספר הטלפון של סוכנות מרצדס? בעצם הכי בטוח שאני אפתח דפי זהב ואבדוק בעצמי"

:wink:

בהצלחה!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברור, אז אם קנית סמארט והגעת לשלב שצריך להחליף צמיגים - פשוט סע על הג'נט!! (תגיד לי, זה נראה לך הגיוני?)

רוני

תגיד, מה יהיה ? אתה תמיד חייב להיות עוקצני ?

אם אין לך משהו טוב להגיד אז פשוט תשתוק !

אני ציינתי שהצמיגים במידות חריגות ומה שזה אומר זה או שיבואני הצמיגים יתחילו להביא את המידה הזו, או שמי שקונה סמארט יאלץ לקנות צמיגים מהיבואן.

פורסם

לא בועז, אתה כתבת את המילים הללו בדיוק:

הצמיגים האחוריים הם במידה 15-175/55. לא נראה לי שניתן למצוא בארץ צמיגים כאלו.

ועל כן, לדעתי האישית, אם לך אין משהו טוב להגיד, פשוט תשתוק.

בהודעה השניה שלך אתה צודק. הצמיגים אכן במידות חריגות ואני באמת לא יודע אם יש למצוא אותם בפנצ'ריות מוכרות. יכול מאוד להיות שיהיה צריך להשיג אותם אצל היבואן ועוד יותר יכול להיות שהוא ידרוש מחיר מופקע.

וגם - מצטער על העוקצנות (באמת)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תודה רבה לכולכם NONAME

בהצלחה :!:

כמו כן, בדוק בחברות ליסינג למיניהן שמוכרות סמארטים לאחר שהן שימשו

למסעות פרסום למיניהם.

בלוח פוקוס האחרון מופיעה סמארט 2003 באחד מפרסומי חברות הליסינג

(אופרייט-ליס או אלדן, כמדומני) וזו באספקה מיידית. :wink:

MCS 2008

פורסם

לפי דעתי - אחלה מתנה!

רכב בונבון, עיצוב חמוד, אמנם לוקח לו המון זמן להגיע מ - 0 -100 אבל היחוד מכפר על הכל.

שיהיה במזל טוב ! :o

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הם מוכרים סמארט עם 4 ק"מ על השעון. לא ברור לי מה הקטע, אבל הרכב

חדש! הוא נמצא ברחוב השלושה מספר 2 (לא זה לא בדיחה) יש שם תצוגה שלהם

+ זה גם מטר מהסוכנות של מרצדס שנמצאת באותו הבלוק.

בהצלחה.

פורסם
גם מחיר הטיפולים והחלפים יהיה גבוה כי בסופו של דבר זוהי מרצדס.

מרצדס? :?: חלפים יקרים?? :?:

לא יותר מכל אירופאית אחרת לחלקים מקבילים.

ידידי, מרצדס זה לא לנצ'יה (וכן - לצערי אני מדבר מניסיון :wink: )

HFturbo

• תוכן חדש...