Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTI או אודי A3 TFSI

gibsonlp
שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

בן דוד שלי (זה שמוכר את הGTI 2003 שלו) הזמין GTI חדשה.

הוא משלם 235K ומקבל את הGTI עם גיר ידני ו5 דלתות.

ניתנה לו הזדמנות להחליף את האוטו ל A3 TFSI חדשה (הסוכנות של אודי אמרה שהם יכולים לשנות את ההזמנה בקלות).

לאחר מקח עם המוכר - הציעו לו את הTFSI ב240K (כולל צבע מטאלי, איתוראן וכו'...) מצויידת בDSG.

כאן באה השאלה:

מה עדיף??

האם יש הבדל ברמת הביצועים הדינמיים של הרכב?

אני קצת משוחד אבל לטעמי DSG עדיף על ידני (במיוחד עם המדפים מאחורי ההגה), מה אתם אומרים?

מה אתם הייתם עושים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הסימנים מראים עד כה שזו אולי אותה מכונית על הנייר, אבל במציאות הן שונות לחלוטין עם עדיפות מוחצת לGTI, אז קדימה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר את הגולף, אבל אם מדובר במישהו שלא מעוניין לשחק עם האחיזה של הרכב וכל מה שמעניין אותו זה שהרכב ייסע מהר (מאוד) ונוח (יחסית) ושתהיה לו אחיזה, ה-A3 היא מכונית מצויינת וה-DSG זו תוספת מבורכת (אני מסייג רק שה-TFSI שאני מכיר מצויידת גם בחבילת הספורט). מה לעשות, רב האנשים לא מבינים ולא יודעים מה לעשות עם זה שההגה משדר להם אובדן אחיזה, לדוגמא, והגה כמו של ה-A3, אילם אך מדוייק, טוב להם מספיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצד שני, התרשמתי מאוד מהגולף GTI החדשה.

מהירה, אוחזת ויודעת לשחק קצת כשצריך. ה-DSG עובד חלק ומדויק מאוד.

ההגה מדויק אך לא נותן יותר מדי פידבק. מכונית מרשימה, לעניות דעתי.

על ה-A3 לא נהגתי.

דניאל

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לבדוק סוגיה נוספת, שעלולה להיות בעלת הבדל משמעותי בין שתי המכוניות והיא מחיר הביטוח.

אמנם מפרידים ביניהם רק 5,000 ש"ח במעמד הקניה, אך אין זה אומר שמחיר הביטוח דומה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

A3 מעודנת יותר, גולף מוחצנת יותר. אני מניח שאפשר להתמקח גם בקשר לגולף ולהוריד קצת את המחיר. בכל מקרה שיסע על שתיהן ואז יחליט מה הוא מעדיף - ידני או DSG, גולף או A3. בגדול שתיהן מספקות חווית נהיגה דומה מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות חברים.

בקשר לידני/DSG - הA3 מגיעה רק עם DSG, הידנית היא quattro ועולה עוד עשיריה בערך.

בכל מקרה - לאודי אין TFSI לנסיעת מבחן וזה קצת חבל...

הוא עדיין מתלבט... אני אעדכן כשיהיו עוד פרטים.

שוב תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו, סופי, נקנה.

A3, כסופה, TFSI.

יצאה זול יותר באופן משמעותי מהגולף.

יפה יותר לטעמו של בן דודי.

מהודרת יותר מבפנים, אופה מספיק טוב כדי שהוא לא יוכל להבדיל.

תודה על העיצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...