Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר לי !!!

התיריסים של המזגן נושבים אויר לאן שבא להם

הם שבורים ואי אפשר לכון אותם ולא להזיז ולא כלום וסתם מציק

חשבתי אולי יש איזשהי דרך לפרק את הדאש ולנסות לסדר אותם לבד , דבק ,בונדו ,משהו

או שאולי יש מישהו שמתעסק בזה ומסדר כאלה דברים

או שאם זה לא ראלי לתקן אז מה מחיר שלהם בפירוק בערך והאם אפשר להחליף רק תריס או שזה בא עם כל הדש ביחד?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אל תתעסק עם הקקה הזה תיסע לפירוקיה של מיכאל שנמצאת בכפר יאסיף(אני מניח שאתה מחיפה) ותגיד ששלומי ממעלות שלך אותך לא נירא לי שהתריסים יעלו לך יותר מ 50 ש"ח לכולם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איפה זה בידיוק כפר יאסיף?

ומה אני קונה בידיוק

את כל הבית של התריס או רק את המחיצות ?

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לפי מה שאני ראיתי והייתי בכמה פירוקיות כאלה בלנסר יש בעיה עם התריסים האלה ולרוב הם שבורים עקב החומר עצמו שהוא לא מחזיק גם לי יש לאנסר מה שאני עשיתי פירקתי את התריסים שזה לא כזה סיפור הם יושבים על קליפסים צריך רק לדחוף את המברג ולשחרר אותם בכל ה2 וה1 האמצעי

הקיצור לדעתי פתרון זול כמו שאני עשיתי הוא לקחת דבק 3 שניות לכוון את התריסים כל אחד לאיפה שהכי היית רוצה שיגיע האוויר (לאחר מכן אי אפשר לשנות את המיקום של התריסים) ולשים את הדבק בחיבור של כל תריס בנפרד זה מתקשה ולא זז אבל תשים לב שמי שעולה לך לאוטו לא ישחק לך עם זה כי במגע יד עם קצת כח זה שוב יתחיל לזוז

אני לא כל כך חושב שאתה צריך לפרק (אני פירקתי כי צבעתי אותם גם)

הקיצר מכל הפירוקיות לא מצאתי 1 שהצב שלהם היה טוב

אם תרצה אני מחיפה ומוכן לעזור לך בתיקון הקטנטן הזה

פורסם

בפעם הבאה שאתה באיזור מוסך מורשה של מיצובישי תיכנס ותראה כמה עולים תריסים חדשים כאלה... לא שווה להביא תריסים מפירוק מאחר ועייפות החומר גם עברה עליהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נעמן מוטורס- אזור תעשיה ק.ביאליק,צור שלום.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם אתה נוסע על כביש עמיעד ->עכו : לפני עכו פנייה ימינה (יש שילוט).

אם בא מחיפה: דרך עוקף הקריות: מגיע לצומת יגור. שמאלה ביגור. ישר..... מגיע לצומת סומך: ימינה ותכף שמאלה. מגיע לצומת אחיהוד. באחיהוד ימינה (לכיוון עכו). ישר... יש שילוט לפנות ימינה... ישר ישר...

• תוכן חדש...