Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגת התרשמות - VOLKSWAGEN GOLF GTI Mk5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה ההודעה הארוכה הזו לאנשים אין חיים מזה כול המושגים האלה "אני מתקרב ומלטף אותה חברה מה קורה לכם" ???

--- בא לי ראלי ---

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אילן , אחלה סיקור, תודה.

פולקסווגן בהחלט ראויים להערכה על המאמץ להחזיר עטרה ליושנה

אבל המחיר בעייתי מאוד , בסופו של דבר מדובר בגולף

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אתה כנראה מתבלבל, ה-GTI היא לא נוסטלגיה מהעבר, היא גורמת לנו להתרפק קצת על העבר, אבל היא מכונית חדישה, טכנולוגית, איכותית ומאובזרת, שיש לה בהחלט יכולות ספורטיביות. האם זה שווה 270 אלף? לא יודע, האם אודי A3 שווה? האם ב.מ.וו סדרה 3? האם סובארו אימפרזה STI?

רוני

לא התבלבלתי רוני.

הכוונה שלי הייתה שאילולא היה את הMK.1 GTI אני משער שהמחיר היה נמוך יותר.

ר' אודי A3TFSI. זה אותו אוטו בבסיסו, והGTI עולה יותר. על מה אנחנו משלמים יותר?

דומה לב.מ.וו סידרה 3 שהזכרת. אתה משלם על הסמל.

אני לא בא כנגד הGTI החדשה. אני אישית מאוד אוהב אותה. אבל השאלה היא אם זה מצדיק את המחיר.

אור.

עריכה: ראיתי שאיציק הספיק להגיב לפני, ואני רוצה לשאול ממנו על מנת לחדד את דברי.

"בסופו של דבר מדובר בגולף..."

פורסם

.

פיאט -אין לה תשובה(בינתיים).

.

מה כוונתך בבנתיים ?, תהיה לה תשובה ? פונטו אבארט תוכל להתחרות ב-GTI ? הרי הפונטו עממית יותר או שאולי ידוע לך על משו אחר שמתכננת פיאט ואתה לא משתף אותנו ? !

הממ כתבה מעולה אילן . ה-GTI היא הנעה קדמית לא ? קצת לא פייר להשוות אותה לWRX,לא?

מיני קופרS , רנוספורט 225 מגאן , 147 GTA בשבילי צבע אדום או שחור מטאלי,תודה. :)

GTA זה הכי אחי .

פורסם
מזה ההודעה הארוכה הזו לאנשים אין חיים מזה כול המושגים האלה "אני מתקרב ומלטף אותה חברה מה קורה לכם" ???

לא יודע מה איתך ,אבל לדעתי זה כל היופי בכתיבה של סיקורי הרכב .

GTA זה הכי אחי .

פורסם
מה כוונתך בבנתיים ?, תהיה לה תשובה ? פונטו אבארט תוכל להתחרות ב-GTI ? הרי הפונטו עממית יותר או שאולי ידוע לך על משו אחר שמתכננת פיאט ואתה לא משתף אותנו ? !

התשובה צריכה לבוא לווא דווקא מהפונטו אלא מהסטילו

http://www.mot.sk/Obrazke/Automobily/Fiat/Fiat_Stilo_Racing_1.jpg

אגב, היום בשעה 14:00 באגו יש טופ גיר עם השוואה של גולף GTI, אסטרה OPC ומגאן ספורט.

פורסם

גם גרסת ה STILO ABARTH 2.4 , הייתה די עלובה. כך שגם אם הייתה מיובאת לכאן, לא הייתה גורעת מהדומיננטיות התאורטית של ה GTI .

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

לא הייתה גורעת מהדומיננטיות של הGTI זה כן , אבל אני בטוח שאם הייתה מיובאת היה מוצמד לה תג מחיר מאוד מפתה .

GTA זה הכי אחי .

פורסם
לא התבלבלתי רוני.

הכוונה שלי הייתה שאילולא היה את הMK.1 GTI אני משער שהמחיר היה נמוך יותר.

ר' אודי A3TFSI. זה אותו אוטו בבסיסו, והGTI עולה יותר. על מה אנחנו משלמים יותר?

אין קשר בין ה-GTI הראשונה לזו הנוכחית. והצירוף "GTI" לא משפיע על המחיר במקרה זה, אם כבר, אז הסמל "VW" כן משפיע ומעלה את המחיר אל מעבר לשל המתחרות (לפחות בחו"ל, בארץ אין ממש מתחרות).

בנוגע ל-A3 - שם אתה מקבל משהו קצת שונה במחיר דומה (246 מול 250 אם אני זוכר נכון). ה-A3 יותר מפוארת/מאובזרת אבל הגולף נותנת תוספות אחרות שעולות כסף (לדוגמה צמיגים, מתלים וכולי).

בקיצור - אתה משלם על הסמל של VW, כרגיל, ולא על סמל ה-GTI. האם זה מצדיק את המחיר? תלוי למי. לחובבי ההארדקור - לא. לאלו הרוצים משהו מיוחד ולקבל יותר ברוב התחומים - אולי כן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקיצור - אתה משלם על הסמל של VW, כרגיל, ולא על סמל ה-GTI. האם זה מצדיק את המחיר? תלוי למי. לחובבי ההארדקור - לא. לאלו הרוצים משהו מיוחד ולקבל יותר ברוב התחומים - אולי כן.

רוני

לזה חתרתי.

רק שלדעתי האלמנט של הGTI משחק תפקיד במחיר.

אור.

פורסם

לאחר בדיקה - בחו"ל מחירי ה-A3 המקבילה מעט יותר גבוהים משל ה-GTI, בארץ המחיר כמעט וזהה, מה שאומר שכנראה בארץ אלמנט ה-GTI באמת משחק תפקיד מסוים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי אתם טועים בקטע של תמורה לכסף, בארץ אין רכב ששווה את הכסף שמשלמים עליו.

כול רכב שנמכר בארץ עולה הרבה יותר מהשווי האמיתי שלו, כדי להסתכל על תמורה לשקל בצורה הזאת תשוו שני רכבים באותו מחיר למחיר שלהם בחו"ל ותראו אצל מי היבואן לוקח יותר כסף לכיס הפרטי, לפעמים זו גם תוצאה של מחיר שהוא מקבל מהיצרן.

לדעתי את הגולף צריך להשוות מבחינת מחיר ועלות תועלת בדיוק כמו שעשה פותח הדיון-למתחרות שלה באותו אזור מחיר שמתחיל ב220K ומגיע ל250K(עזבו עוד תוספות שיקפיצו את המחיר).

פותח הדיון עשה סקירה טובה מאוד של השוק והציג כול אחת מהמתחרות במה הן טובות מהגולף ובמה הן פחות.

המחירים של ספורטיביות בארץ אכן מוגזמים אבל זה לא רק הגולף ולא רק צ'מפיון זה כול שוק הרכב שמתחיל ממיסוי מטורף ונגמר בחמדנות של יבואנים ובשוק קטן מאוד ולא מפותח של רכבים ספורטיביים ומוטוריקה בארץ.

דברי מכוונים לאותם אנשים שהתלוננו כאן ובתרדים קודמים על המחיר הגבוה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

באמת שאני לא מבין מדוע אימפרזה WRX שווה 220K, הוגולף GTI לא שווה 230K (לחמש דלתות ידנית).

למעשה, ב95 אחוז ממהלך החיים בגוש דן, האימפרזה לא תתן יותר מאשר 2.0GX - אותו תא נוסעים מגעיל ועידון של טרקטור ג'ון דיר.

נכון שמבחינת ספורטיביות נטו הWRX כנראה טובה יותר, אבל לא להסתכל על כל החבילה זו התנהגות של ילדים קטנים ומתלהבים. אני לא טוען שצריך להעדיף חד משמעית את הגולף, אתה יכול להגיד שהחמישה אחוז העדיפים של האימפרזה, בנהיגה ספורטיבית נטו, שווים את הסבל ביתר הזמן (ביחס לגולף).

כלומר, ברור שבכל השוואה יבשה הGTI נותנת חבילה כמעט מושלמת, לעומת התמורה המאוד חלקית של הWRX, ועדיין, אני לא שומע אף אחד מכם מיילל, "האימפרזה לא שווה 220K". ומה שיותר מפתיע הוא שזה גם לא נשמע מכיוון כתבי הרכב.

קשה לי מאוד להבין את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני חושב שיכולת לתת לנו את הסיכום וזהו... דיי עם הזיוני שכל המיותרים והסיפורים באורך הגלות על היסטורית הGTI

אוטו עם מחיר מוגזם, לעומת המורשת שלו שהייתה הוט האצ' במחיר זול לעם.

אני מריח קנאות לGTI ?!

תמיר

• תוכן חדש...