Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש פאנאסוניק והוא פשוט נהדר! צליל מאוד נעים לאוזן

פיונירים בד"כ טובים בדחיפה של באס ומקלטי הרדיו שלהם מצויינים אבל אני לא ממש אוהב את הצליל שלהם אלא אם כן זה משהו מסדרה מאוד גבוהה.

קנווד לפי דעתי מתאפיינים בבאס פאנצ'י מאוד יבש ומאוד מתכתי - לא אוהב - הצליל שלהם באופן כללי חד מידי לטעמי ומאבד נאמנות למקור בגלל זה.

מערכות ראש שממש התלהבתי מהן - פאנאסוניק, קלריון, נאקאמיצ'י, רוקפורד, אלפין

הסדרות הנמוכות של פאנאסוניק נותנות לך יחסית למחיר את התמורה הכי גבוהה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מישהו יכול לתת לי דעה מנסיון לגבי הקלריון ?

כרגע הוא הכי מעניין אותי. מאוד אהבתי את העיצוב שלו למרות שזה לא שיקול חשוב אצלי.

האם הוא גם 5V כמו הפנסוניק או פחות ?

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לי היה עד לפני שבועיים קלריון, דגם דיי ישן (DRX5675R) היו לי מספר בעיות בעיקר בפלאט כבל (280 שקל כל חצי שנה) ובעיות של פיק D.C שהפכו לי סאב למאפרה... חוץ מזה קליטת רדיו מעולה

החלפתי לפנאסוניק, מכשיר מעולה, התלבטתי בינו לבין ה770, לא רציתי פיוניר, רק בגלל שלחצי מדינה יש...

בשיפוצים

פורסם

לפי דעתי זה ממש דבילי ללכת על מכשיר בגלל התצוגות .

אתה צריך לשמוע מכשיר ומכשיר ולראות אם הוא מתאים לך,מה גם שהתצוגות של פיוינר נמאסות אחרי 5 דקות בידיוק.

נסעתי עם איזה מישהו עם מכשיר של פיוניר תצוגות ואני חייב להגיד לך שהתצוגות האלו שוות לתחת.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

פשוט תבחר מה שנראה לך הכי טוב....תברר עוד קצת באינטרנט ותקנה מה הסיפור

Head Unit:Pioneer 6950ib

Amplifier:pulse audio-ba2900

Component:morel tempo+mt22+mx22.2

Sub:JL 12W1 back:pioneer 350w

פורסם

מכשיר בוחרים לפי תצוגות....ואפשרויות חיתוך....ברמה הגבוה והבינונית של סוגי המכשירים, לא תוכל לשמוע הבדל בין מכשיר מחברה זו או אחרת ,כמובן כשהאק' נמצא על פלאט וההאזנה מתבצעת דרך מגבר חיצוני ולא דרך מגבר פנימי של המכשיר.

פורסם

למה נראה לכם שאני מתכוון ללכת על מכשיר מסויים בגלל תצוגות ? איפה אמרתי את זה..

הדבר היחיד שרשמתי הוא שהעיצוב של הקלריון מצא חן בעיניי מבחינת מראה הפאנל לא מבחינת

תצוגות וסרטונים כי זה באמת לא מעניין אותי.

לפי הביקורות פה אני מבין שהפאנסוניק מאוד מומלץ ולכן יכול להיות שאני אלך עליו.

פשוט אני לא מצליח למצוא ביקורות למכשירים של קלריון. כנראה שהם ממש נדירים במחוזותינו..

אפילו בחיפוש בפורומים בחו"ל לא הצלחתי למצוא שבב של מידע לגבי הקלריון שאני מעוניין בו.

היחידים שמצאתי הם דגמים החדשים ביותר והיקרים בעיקר.

יש מצב שהדגם הזה DXZ646MP לא נמכר באירופה / ארה"ב והשיווק שלו הוא למזרח ולישראל בלבד ?!

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לא היה לי ניסיון אם קלריון בכלל אבל קלריון זה חברה מאוד מכובדת. בתחרויות הרבה אנשים הולכים אם קלריון הרבה פחות אם פיוניר אני מדבר על סידרות גבוהות.

אם הייתי שוקל אז בין קלריון ובין אלפיין!

עריכה:

שככתי על JVC http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=80

נירא לי תידבר קצת עם המוכר תוכל לקחת אותו ב 1600 מכשיר טוב לדעתי.

• תוכן חדש...