Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי

באחת הירידות בחיפה נכבה מנוע בעט הנסיעה. זמן קצר לפני כן היתה תופעה מוזרה שבעט לחיצת הגז נדלקה נורת השמן והפסיקה כשהוריד את הרגל מהגז (כמובן השמן נבדק וקמתו נמצאה תקינה). החבר ניסה להתניע מיד ולא הצליח, לאחר כחצי שעה, הרכב התניע אבל עבד רק עם צ'וק פתוח או לחיצה על דוושת הגז, כשהוריד את הרגל האוטו נכבה. הוא קרה לטכנאי שגריר וטכנאי סובב משהו בקרבורטור והרכב התחיל לעבוד אך כנראה עם צריכת דלק מוגברת.

האם הבעיה באמת בקרבורטור או שזה משהו אחר ? איפה כדאי לפנות באיזור לוד/מרכז ?

פורסם

אם באיזור המרכז אז יש לך את צביקה חבר הפורום בנתניה, ושמו ומקצועיותו והמחירים הסבירים שלו, הולכים לפניו.

המתן לתגובתו, ואם צריך, אז סע אליו.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

וינגו שלום רב!

פנה אלי בה.פ ו/או בטלפון הרשום בסמלון ובפרופיל שלי ואוכל לעזור לחברך!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אתמול החבר ביקר אצל צביקה במכון קרבורטורים. בוצע ניקוי/שיפוץ וכיוונון של הקרבורטור. כמו כן נמצא כי פילטר דלק היה מותקן הפוך למה שצריך להיות. כרגע הרכב נפתר מכל הבעיות שהיו מוזכרות. מאז התיקון אוטו עבר 75 ק''מ ועדיין מוקדם לומר משהו על צריכת הדלק שתיהיה ידוע עוד מספר שבועות. החבר מרוצה מאוד מהעבודה המקצועית שנעשתה.

פורסם

ציטוט של מה שרשמתי בתגובתי כאן:

אם באיזור המרכז אז יש לך את צביקה חבר הפורום בנתניה, ושמו ומקצועיותו והמחירים הסבירים שלו, הולכים לפניו.

המתן לתגובתו, ואם צריך, אז סע אליו.

אני שמח שכל פעם שהמלצתי על צביקה, ואכן נסעו אליו, יצאו מרוצים, וזה ממש כיף לי!! ולראיה, עוד פעם בעל רכב נוסף יצא מרוצה!!!

כל הכבוד צביקה!!!!

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...