Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן הגה ל-GTI החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה כתבה,

אחלה כתב,

אחלה רכב,

אבל המחיר, הרבה פחות אחלה, חבל!!! :wink:

קובי כהן

כתבה מויייייי כיף

כתב מויייייי כיף

רכב מויייייי כיף

אבל המחיר, נו כיף.

:-D

פורסם

יופי של כתבה. כיף לקרוא.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

די נו, stiffler אמר שהיא לא ספורטיבית!!!

:D

בכל מקרה, באמת כתבה משובחת. אוטו משובח גם. והמחיר סביר, להזכירכם. בבריטניה יש הפרש של 10 אחוז בינה (שלוש דלתות ידנית) ובין הגולף 2.0FSI, אם אני לא טועה - וההפרש הזה נשמר, בערך, גם כאן. בכל מקרה, השלוש דלתות הידנית עולה כמו אימפרזה WRX, אז באמת אין יותר מדי על מה להלין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בכל מקרה, באמת כתבה משובחת. אוטו משובח גם. והמחיר סביר, להזכירכם. בבריטניה יש הפרש של 10 אחוז בינה (שלוש דלתות ידנית) ובין הגולף 2.0FSI, אם אני לא טועה - וההפרש הזה נשמר, בערך, גם כאן. בכל מקרה, השלוש דלתות הידנית עולה כמו אימפרזה WRX, אז באמת אין יותר מדי על מה להלין.

2.0FSI עולה 179K

GTI עולה לפחות 224K,

הGTI עולה 25% יותר או שה2.0FSI עולה 20% פחות, תלוי איך מסתכלים..

ואי אפשר לומר שה 2.0FSI זולה..בכל מקרה זה נראה לי קצת יקר.

פורסם

סליחה, סליחה, לא שמתי לב מה אני כותב :D

זה לא 10 אחוז, בבריטניה זה 15%. נכון, בארץ יש הפרש של עוד 17 אלף שקל, אבל היה יכול להיות הרבה יותר גרוע. אני אומר שאלו מחירים דומים, במיוחד לאור זה שאני בטוח שהיבואן ממש לא מקבל מחירים טובים על הGTI כמו שהוא מקבל על ה2.0FSI.

אגב, זה מאוד קרוב למחיר האימפרזה - שתיהן סביב 20,000 פאונד בבריטניה ו220 אלף שקל כאן.

אני לא מצדיק את המחיר, ובוודאי שאינני שמח שאותה גולף בדיוק (!) עולה בארה"ב... 22,500$ :roll:

אבל זה רחוק מלהיות שערורייתי, ובטח לא משהו שעל העיתונים להלין עליו - לפחות לא יותר משהם מתלוננים על כל מכונית אחרת.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

רק שכחת דבר אחד בבריטניה מרוויחים הרבה יותר כסף מבארץ ובמחיר שאתה קונה שם GTI אתה לא קונה בארץ 2.0FSI.

אבל המיסים הורגים הורגים ככה שלא כול הטענות מופנות ליבואן.

סך הכול הGTI אחלה מכונית מאוד פרקטית ושימושית יכולה לשמש כאחלה רכב משפחתי ומפאשרת גם להתפרע קצת בסופי שבוע.

אם היה לי את הכסף וילדים על הראש לא הייתי חושב פעמיים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רנו מגאן 225 עתידה להיות מתומחרת ב 225K כמה אירוני,

קליאו ספורט 200 כ"ס 200K~

אסטרה OPC לא נראה בארץ

בימים שאלפא 147 2 ליטר 150 כ"ס עולה מעל 200K וב.מ.וו 120i מאובזרת (רדיו מזגן וחלונות חשמל) 150 כ"ס הנעה אחורית, עולה 220K הגולף נראת ממש מציאה.

אי אפשר להשוות גולף לאימפרזה למרות שהן קרובות במחיר, בגולף מקבלים הרבה יותר "אוטו" באימפרזה הרבה יותר דלק...

אחלה כתבה, אחלה אוטו

אני עדיין מחכה לנסיעת מבחן...

I don't drive fast, I fly low

פורסם

"אם למישהו יש ספק כלשהו בנוגע לעתידן של תיבות ההילוכים בכלל ושל התיבות הידניות בפרט, הוא מוזמן להתרשם מה- DSG. למעט הערה קטנה על התפעול במצב הידני – שאינו ידני דיו – קשה למצוא פגמים בתיבה הזו."

כמה פגמים,

משקל , גודל, מערכת הידראולית מתוחכמת מדי ,שגונבת המון כח מהמנוע , מחיר.

לדעתי זה לא עתיד בכלל. לפחות ברכב שאמור להיות ספורטיבי.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אני חושב שהכוונה היא ביחס ישיר לתיבות אוטו'/טיפטרוניק. אם תעשה סיבוב התרשמות בכל התיבות וביניהן ה DSG תגלה הבדלים משמעותיים בתפקוד.למרות שבכל מקרה רכב ספורטיבי כמו ה GTI תמיד צריך לבוא עם תיבה ידנית , משום שמדובר בחבילת ספורט-אלגנט [נניח] אז היא מוצעת עם תיבת DSG שאין ספק שהיא טובה משמעותית מרוב התיבות המוצעות כיום.

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם
"אם למישהו יש ספק כלשהו בנוגע לעתידן של תיבות ההילוכים בכלל ושל התיבות הידניות בפרט, הוא מוזמן להתרשם מה- DSG. למעט הערה קטנה על התפעול במצב הידני – שאינו ידני דיו – קשה למצוא פגמים בתיבה הזו." כמה פגמים, משקל , גודל, מערכת הידראולית מתוחכמת מדי ,שגונבת המון כח מהמנוע , מחיר. לדעתי זה לא עתיד בכלל. לפחות ברכב שאמור להיות ספורטיבי.
מדובר בסך הכל ב19 ק"ג, ואל תשכח שלמרות ה19 ק"ג האלו הDSG עדיין מהירה יותר ל100 וצורכת פחות דלק.

אין לי שום ספק שזה העתיד, בכל רכב. טוב, אולי לא ספציפית DSG - היא מרגישה חלקה מדי - אבל תיבות ידניות רובוטיות בכלל.

• תוכן חדש...