Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמיר פרץ - הבושה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא כבר נחסם אצלנו בפורום בעבר. (שיפר אונו 1.4 עם אגזוז וחלונות שחורים).

רז זה כבר חוקי להשחיר חלונות, תגיד את האמת, לא רציתם מתחרה לשפם של שמר.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה פאדיחות...!!

שלחו לו דחוף את המורה לאנגלית של ביבי נתניהו.

You Got That Amir?...

אני מתאר לעצמי באיזה לחץ הוא היה.....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

נו אז הוא לא יודע אנגלית סה''כ מה קרה העיקר הוא בן אדם טוב co wat

ד''א המורה של ביבי אני מאמין שחי בארה''ב ואם לא אז מת בארה''ב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ד''א המורה של ביבי אני מאמין שחי בארה''ב ואם לא אז מת בארה''ב

סליחה? מה זאת אומרת סה"כ? הוא איש ציבור ובעל דרגה בכירה כעת!

הוא לא יכול להרשות לעצמו לתת למצב הזה להימשך הוא חייב לדעת אנגלית ברמה מכובדת-אני לא מדבר על רמת שפת אם אבל רמה נורמאלית.

לפני הנאום הזה הוא היה צריך לשנן אותו ביחד עם עוזרו בחדר צדדי כדי שלא יהיה מופתע כל משפט מהמילים היותר מסובכות...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
הגיע לאן? להיות ראש מפלגת העבודה? גם פנינה רוזנבלום חברת כנסת והיא הגיעה לאן שהגיעה מכלום, זה אומר משהו?
אני לא רוצה לחשוב על היום שבו פנינה רוזנבלום תהיה חברת כנסת (לא שעכשיו יש ח"כיות יותר משכילות...)

עמיר פרץ הגיע לאן? ראש ההסתדרות, ראש מפלגת העבודה, וכנראה יהיה ראש האופזיציה בארבע השנים הקרובות.

אם מוצאו המרוקאי של עמיר פרץ לא היה כזה מוחצן, ספק אם היו פותחים לו מזה כזה סיפור (ולא שאני מרוקאי או מזרחי).

No worries 8)

פורסם
אבל יעשו לו כשהוא ימות , אבל כשמישהו שלא יודע עברית (שפת האם כמדומני ,לא ?) צוחק על מישהו שלא יודע אנגלית (לא שפת האם) - זה כבר עוול.

אופס :oops:

ועברית אינה שפת האם שלי

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שר חוץ וראש ממשלה אמורים להיות אנשים אינטיליגנטים וחכמים, ולא מטומטמים חסרי השכלה כמו עמיר פרץ ודויד לוי (שבכלל היה בנאי :? ).הגיע לאן? להיות ראש מפלגת העבודה?

גם פנינה רוזנבלום חברת כנסת והיא הגיעה לאן שהגיעה מכלום, זה אומר משהו?

פליקס, דוד לוי מדבר צרפתית שוטף (לגבי עיסוקו כבנאי, רונלד רייגן היה שחקן קולנוע בסרטים סוג ב', so?!) ופנינה רוזנבלום היא אשת עסקים ובעלת חברת קוסמטיקה מאוד מצליחה. לגבי קצב וסילבן, לא מבין מה הבעיה עם האינטילגנציה וההתנהלות שלהם או שיש כאן ניחוח קל של סלידה משוורצעס?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם פנינה רוזנבלום חברת כנסת והיא הגיעה לאן שהגיעה מכלום, זה אומר משהו?

.

זה אומר במילים עדינות שמערכת השילטון שלנו דפוקה. מה תגיד על זה שהיא הלכה לפגוש חירשים אילמים והיא אמרה להם שהיא אוהבת אותם ושהם אנשים טובים, ושהם לא שמעו היה הייתה בהלם.?

אין איזה מבחנים שבן אדם צריך לעבור לפני שהוא נהיה קשור לכנסת / ממשלה?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

למי שלא קולט, פנינה רוזנבלום תהיה חברת כנסת (לצערי ולצער כולם). עכשיו כשהבן של שרון ( שכחתי איך קוראים לו) חתם על עסקת הטיעון הוא יצא מהכנסת, וכנ"ל לגבי יחיאל חזן (שנתפס גונב במרתפי הכנסת) ופנינה שחסר לה מקום אחד בכנסת (אם איני טועה היא מקום 38 או 39 בליכוד) תכנס לכנסת. :?

פאלו, סלידה משוורצע חייעס ממש לא, לא חסר גם בני עדות אשכנז שאין להם מקום וחצי מקום בכנסת (למשל גורולובסקי). זה שדוד לוי מדבר צרפתית שוטפת לא אומר כלום, אני מדבר אוזבקית שוטפת זאת סיבה למנות אותי לשר חוץ? צריך עוד כמה קישורים למעט לדעת שפה. כנ"ל לגבי משה קצב, שעם כל הכבוד אליו (ואת האמת אין הרבה) שמעון פרס אדם קצת יותר אינטיליגנט ומוכר בעולם (ומוערך בעולם) ומתאים הרבה יותר ממשה קצב לכהן כנשיא (למרות שעם דעותיו של שמעון פרס אני לחלוטין לא מסכים).

איציק סיכם את הנושא בצורה הכי קצרה וקולעת : "הגענו לזמנים ששוטה הכפר הופך למושל".

פליקס עצבני TAKE 2.

ROOONEEYY

פורסם

בן אדם טוב? ראית את התוכנים על השחיתות בהיסתדרות?!

מה שצריך במדינה הזו זה עוד אחד הוא "אחד בפה ואחד בלב"? ועוד כראש ממשלה?!

לא תודה... אני מעדיף כבר את החתול של אח שלי כראש ממשלה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

העניים חושבים שאמיר פרץ עוזר להם.

מאות מהם פוטרו בגלל השביתות שלו.

עשרות חברות נסגרו בגלל השביתות שלו.

והוא בעצמו מרוויח מאות אלפי שקלים בחודש בצורה חוקית ובטח עוד הרבה בצורה לא חוקית.

פנינה הייתה דוגמנית\זונה שהפכה לאשת עסקים מהגדולות בארץ.

כל הכבוד לה על זה ומגיעה לה להיות חברת כנסת.אפילו שאני לא סובל אותה.

מוסד הנשיאות שלנו הוא דבר סימלי.מי שעשה את התפקיד צריך לייצג אותנו בכבוד בעולם.

קצב אישיות פוליטית מגיל 24 והוא עושה את העבודה כמו שצריך ובלי כל הבלגן שויצמן היה עושה(עם כל הכבוד לתרומה של ויצמן למדינה).

לסיכום באו"ם ומקומות אחרי ראשי מדינות נואמים בשפה שלהם ומתרגמים אותם.פרץ לא היה צריך לנסות לנאום באנגלית ולעשות צחוק מעצמו.

כי כולנו יודעים שהוא דפוק והוא רק הדגים לנו שהוא דפוק.

הוא בטוח יהיה ראש הממשלה הבא שלנו בגלל הבלגן בליכוד,בעבודה ואהבת העניים אליו.

תקנו כרטיס טיסה כיוון אחד ביום הבחירות ותוציאו את כל הכסף שלכם ממניות בארץ כי הכל הולך ליפול.

אייל

• תוכן חדש...