Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמיר פרץ - הבושה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי המקרה המקורי, נכתב על כך בספר משלי י"ז, פסוק 28:

גם אוויל מחריש, חכם ייחשב; אוטם שפתיו נבון.

או בקיצור, אם אתה לא יודע, אל תדבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמיר ובן גוריון לא ידעו אנגלית טוב יותר. תמשיכו להצביע לגנרלים ואחר כך תתפלאו למה באמת יש לנו רפובליקת בננות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שמיר ובן גוריון לא ידעו אנגלית טוב יותר. תמשיכו להצביע לגנרלים ואחר כך תתפלאו למה באמת יש לנו רפובליקת בננות.
לא יודע מה לגבי שמיר, אבל בן-גוריון מ-1915 עד 1918בארה"ב. הוא גם התחתן שם. כנראה שהייתה לו אנגלית טובה יותר אחרי הכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה לעשות שפרץ שניגוד לאנשים אחרים עבד בארץ (גם בתור חקלאי) כל חייו ולא קיבל איזה ג'וב בחו"ל ?

עד היום בחרנו ראשי ממשלות לפי דרגות בצה"ל ולפי דיבורים והתוצאות לא היו מדהימות.

ביל קלינטון, בן דוריון, לוי אשכול ורבים וטובים לא היו גנרלים ולא היו פרופסורים ובכל זאת הם היו מנהיגים מוצלחים.

תחשבו על זה...

פורסם

הבעייה טמונה בכך שאם שרון באמת יפרוש מהליכוד ויפתח מפלגה עצמאית, אשכרה יש סיכוי שפרץ יהיה ראש-ממשלה.

No worries 8)

פורסם

הקטע המצחיק הוא שבמקרה ושרון פותח מפלגה עצמאית, כל בוחרי פרס מהעבודה יצביעו שרון.

אני אחת מהם.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק חסר להשביע את אניטה פללי שתהיה חברת כנסת "בעד זכויות אדם"...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
רק חסר להשביע את אניטה פללי שתהיה חברת כנסת "בעד זכויות אדם"...
בעד זכויות הישבן/הפוחלצים אבל בטוח לא בעד זכויות האדם .

בכל מקרה , תמיד הכנסת נראתה מגוחכת אבל השנה היא שוברת שיאים...

עמיר פרץ עושה מעצמו צחוק ורק חסר שיתרץ את זה שהוא לא יודע אנגלית בזה שכל היום הוא רץ כדי לעזור לנו ולא היתה לו שעה שבועית במשך שנה כדי ללמוד אנגלית בסיסית .

ביבי עושה מעצמו צחוק כשהוא מנסה להיות תמים יותר ויותר

סילבן עושה מעצמו צחוק בגלל שהוא מסתובב עם איזו אשה מוזרה כזו עם צבע כתום זרחני בשיער

פרס עושה מעצמו צחוק שהוא לא נוטש כבר ת'כנסת המחורבנת הזו ( סליחה ) והולך לנוח קצת ולהנות מהעולם סוף סוף

מופז עשה כבר מעצמו צחוק כל פעם מחדש אבל עכשיו הוא הוכיח בפעם השנייה שהוא אפס ללא עקרונות וכמו כולם לטובת כסא טוב הוא ימכור את אמא שלו

שרון הוא היחיד שתופס בביצים של כולם ( לא יודע אם זה לטובתנו אבל ת'כלס כוסאמו )

פנינה עזבה ת'שמפו ועפה לרשימה , אותו דבר עם שלי יחימוביץ' , פרופסורים נוהרים למפלגות ולמי לא קראו ???

לי ?

למה ? כי אני שחור ? כי יש לי 27 אינץ' ? מה איכפת להם.. גם ככה לא שלי ולא פנינה לא עושות לי את זה.. אז שיהיו רגועים ויתנו לי להיות איזה שר , מבחינתי "שר הטבעות"

ושאיזה "הארי פוטר" מזדיין יגיד לי מה לעשות , אני אקשור אותו לאיזה וו גרירה שמחובר ל 55 קג"מ עלובים

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אני דיי בטוח שהנאום שלו היה כתוב בעברית אנגלית. לדוגמא: "איי אמ שיור דאט דיס איבנינג מרקס דה אימפורטנס"....

שלד

הוצאת לי את המילים מהפה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

והכי אבסורד - במקום שאריאל שרון יישב קצת בכלא, הוא מקים מפלגה.

פשוט ביזיון.

הוא והבנים שלו.

אני מעדיף לבחור במועמד שלא יודע אנגלית,

אבל לבחור בפושע? שעשה יותר מפשע אחד?

NO WAY!

הפורום הזה הוא לא במה פוליטית ולכן לא אמשיך.. :|

172

• תוכן חדש...