Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל ריבוי השאלות - "מתי יש מפגש", הנה, הודעה רשמית...

בקיצור ולעניין, כמו שהמסורת הרגילה, מפגש פורום אודיו

ביום שבת, ה26.11.05 בשעה 12:00, בקניון איילון במקום הקבוע מאחורי האיצדיון, מפגש פורום אודיו,

כולם מוזמנים,בבקשה רק לא לעשות מהתר'ד הזה שכונה, כל אחד שמגיע

שישלח הודעה אחת בבקשה, ורק מי שבאמת מתכוון, אנחנו רוצים נוכחות לא וירטואלית...)

ובמפגש מומלץ לצרף לחלון של האוטו שלכם את רשימת המוצרים כדי שאנשים שרוצים לקנות יגיעו

ויראו ישר מה יש לכל בן אדם להציע, בהודעת הנוכחות אני מבקש שלא תרשמו מה אתם מתכוונים למכור,

מניסיון עבר של תר'דים קודמים, התר'ד נהפך לשכונה, כל מי שמוכר שידאג לשלוח הודעה בפורום

מכירה, וכל מי שקונה ורואה משהו מעניין, שישלח ה"פ פה בפורום למי שמוכר שיביא את זה איתו.

לכל המתקשים, הנה מפת הגעה:

newmap2.jpg

אני מבקש שוב, לשלוח פה הודעה רק מי שמתכוון להגיע, המפגש לא יזוז, לא מקום ולא שעה.

להתראות שם !

Race Smart

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להצטרף גם יש רק מערכת בסיסית של 4500 ש"ח?

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...