Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מקבוצה 2 - מספר שאלות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עומדים בפני בחירת רכב מקבוצה 2 (משפחתיות) בליסינג. יש לי שתי שאלות:

1 - האם רמת הגימור של הפוקוס ליסינג היא TREND או רמת גימור יחודית לליסינג? כמה כריות אויר יש בגרסא זו?

2 - האם בגרסאות הליסינג של הפוקוס יש בחירה בין ריפוד בהיר לכהה?

3 - המאזדה 3 נפסלה בגלל צפיפות במושב האחורי, האם המרווח בקורולה דומה ל-3 או שיכול להתחרות במרווח בפוקוס? אם כן, האם הקורולה הותיקה יכולה להתחרות בפוקוס הצעירה בשאר הפרמטרים (מלבד ביצועים, שם אני יודע שהקורולה מובילה)?

תודה מראש

פורסם

1. לא יודע

2. לא, רק ריפוד בהיר

3. היתה לי קורולה חליפית כשהפוקוס 2004 שלי בטיפול, ופרט לזריזותה היא השמימה אותי נוראות ויש לה עיצוב כמו של ארון קבורה מבפנים, אני ממש לא הייתי רוצה כזה אוטו - אבל זה אינדיבידואלי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מנסיון, המרווח בקורולה דומה לזה שבפוקום ויותר מרווח מה-3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הקורולה אכן מרווחת אז אין מנוס מלבדוק אותה באולם תצוגה ולהחליט אם ממשיכים לנסיעת מבחן.

2. לא, רק ריפוד בהיר

נסעתי בפוקוס ליסינג עם ריפוד כהה, כך שבטוח יש אפשרות לריפוד כהה (אפור). אז אני יכול להסיק מדבריך שגם ריפוד בהיר (קרם) הוא אפשרות?
פורסם

דווקא לדעתי העיצוב של הקורולה בסדר מבפנים, ומאחור היא די מרווחת. זריזות? אף אחד לא מצפה לביצועים מהעגלות האלה.

מה שבאמת מפריע בקורולה זה ההגה הגרוע. קח זאת בחשבון!

פורסם
דווקא לדעתי העיצוב של הקורולה בסדר מבפנים, ומאחור היא די מרווחת. זריזות? אף אחד לא מצפה לביצועים מהעגלות האלה.

מה שבאמת מפריע בקורולה זה ההגה הגרוע. קח זאת בחשבון!

ההגה של הקורולה אכן חסר תחושה, אבל להגיד שהיא עגלה...לא הייתי אומר, בודאי לא ביחס למתחרות בקבוצתה (אולי ביחס ל106GTI...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן הקורולה לא עגלה בכלל ביחס לקבוצה. למעשה, היא הכי מהירה או אולי שניה בדירוג.

בקורולה 4 כריות אוויר, בפוקוס ובמאזדה רק שתיים.

הפוקוסליסינג מגיעה ברמת גימור "טרנד".

הפוקוס היא היחידה מהמכוניות שנידונו כאן שניתן לקבל במרכב 5 דלתות ועדיין בקבוצה 2 (מחיר זהה לסדאן)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הקורולה יותר שמרנית.

בגרסת סאן הבסיסית היא מגיעה בלי חלונות חשמל אחוריים , בלי טיפטרוניק , ובאופן כללי מבחינת איבזור לדעתי היא פחות מפנקת.

הפוקוס יותר גאדג'אטית.

מצד שני היא מרגישה יותר כבדה בהשוואה לקורולה.

אני לא ממש אוהב את המאסיביות שלה.

שתי הרכבים נוחים , דיי מרווחים , ואי אפשר לקרוא להם עגלות.

אם כבר לבחור מבן שתיהן , הייתי הולך על הפוקוס.

GOT סחוג?

פורסם

הקורולה בכל הגרסאות מגיעה ללא טיפטרוניק. לא משנה רמת גימור.

בגרסת SUN האבזור אכן דל, ללא חלונות חשמל מאחור ובלי בקרת אקלים (כמו שיש ב-3, לא יודע לגבי הפוקוס). מבפנים היא די משעממת עם פלסטיק שחור לרוב (ב-SUN).

פורסם
ההגה של הקורולה אכן חסר תחושה, אבל להגיד שהיא עגלה...לא הייתי אומר, בודאי לא ביחס למתחרות בקבוצתה (אולי ביחס ל106GTI...)

לא אמרתי שהיא ספציפית עגלה, אלא שכל קבוצה 2 עגלות. דבריי הם בבחינת "זו נבלה וזו טרפה".

• תוכן חדש...