Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש בירושלים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש מחר מיפגש בירושלים,

בשעה 21:00.

מי שמעוניין להגיע שישלח לי הודעה פרטית עם איזה רכב הוא מגיע,

ואני יתן לו את המיקום המדוייק.

פורסם

של מי המפגש של חבורת חסמבה???

תן פרטים של מה המפגש??? סתם שיפורים או מה??

ותן לי לנחש איפה זה יהיה בטח בטדי לא???

או שאולי במעורה הסודית של החבורה שלכם....

Polo 2012

פורסם

עם גישה כזו לא הייתי מצפה להמוני אנשים.

אתה לא משיג כלום בזה שאתה שומר על חשאיות, שהרי גם שוטר יכול לשלוח לך ה"פ ולקבל את הפרטים. חוץ מזה, פעם אחרונה שבדקתי (זה היה בתיכון, במסגרת שיעורי אזרחות), אין חוק נגד מפגשים.

בהצלחה

פורסם

לפני שנה וחצי יתקיימו מיפגשים בטדי והמישטרה הייתה מגיע נותנת דוחות, הורדות ועוד...

אז חלק מהאנשים שמגיעים למיפגש, לא מוכנים להיסתכן, אז מעדיפים לישמור את זה בחשאיות.

תאמין לי מי שבאמת מעוניין להגיע, ישלח לי הודעה פרטית.

המון אנשים כבר שלחו לי הודעות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...