Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור, בגלל זה הוא שולח הודעה בקשר ליחידה אחרת שתעצור אותך, והמימלוז שלו זו עדות הראיה שלו כשוטר לעבירה שביצעת.

הוא קורא בקשר ליחידה שתעצור אותך רק לשם מימוש עדות הראיה.

.

נראה לי שמישהו שילם פה הורשע שלא בהתאם לנהלים ומגלה זאת בדיעבד. כמה מתסכל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא קפץ לכביש בניסיון להוכיח שמהירות מופרזת גורמת למוות, ונכשל

:wink:

נהג זורם - הבנתי למה התכוונת, ואני פשוט לא מבין למה אתה כותב את זה

MIKE1551 ביקש להבין אם נתפס על מהירות או לא (ככה זה נראה לפחות) - ואם הוא עבר את השוטר שמדד אותו, ולא נעצר - אין לו מה לדאוג.

אז למה אתה סתם? :razz:

וואלק אתתתתה

פורסם
נראה שאתה אומר את המשפט הזה בהמון ביטחון..

אתה מוכן לתת דוגמא לשוטר שנהרג כתוצאה מזה שהוא "קפץ לכביש" תוך כדי ניסיון לעצור רכב ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2090313,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2602654,00.html

רק ככה, שתהיה דוגמה.

ולגבי קשר העין, זה בדיוק הטיעון שבעזרתו אני עומל לבטל את הדו"ח שלי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
נהג זורם, אני לא יודע כמה איך ולמה עצרו אותך, אבל אני במקרה בהליך משפטי בשל עבירה של מהירות (מאוד) מופרזת, ואני אומר לך בודאות שהשוטר שמדד את מהירותך מחוייב לשמור על קשר עין איתך עד שאתה עוצר\נעלם.

ארני, תתביש... מה כבר עשית?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
נראה שאתה אומר את המשפט הזה בהמון ביטחון..

אתה מוכן לתת דוגמא לשוטר שנהרג כתוצאה מזה שהוא "קפץ לכביש" תוך כדי ניסיון לעצור רכב ?

היה שוטר אחד שנהרג בגלל שניסה לעצור רכב שנסע מהר מידי, הרכב נסע במהירות מופרזת בשעות הערב, הנהג לא שם לב לשוטר כ"כ עד שהוא (השוטר) נגח לו (לנהג) את השמשה הקדמית...

היה על זה סיפור ארוך לפני שנתיים, שלוש, ארבע... בכולופן, בעקבות המקרה הוחלט ששוטרים עם ממל"ז יעמדו רק באיזורים מוארים (כן, עד אותו מקרה הם הסתתרו בחושך מאחורי שיחים - בדקו את זה עלי) או רק בשעות היום.

וגם שהם לא "יקפצו" לפני המכונית במטרה לעצור אותה - משום מה הם שמו לב שזה לא עוזר הרבה...

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
אז איך תפסו את האיבו 8? ממלזו אותה ב205 קמ"ש והורו לה לעצור בצד? איך בדיוק?
לאותו רכב מירוץ נדיר שהובא באמצעות יבוא אישי, ומזכיר בצורתו פרארי (באדיבות משטרת ישראל, לא נגעתי), פשוט סימנו לעצור, כך על פי הכתבה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3161566,00.html

ישנן כמה מסקנות אפשריות:

1. המדידה הייתה ממרחק גדול מ300 מטר.

2. נהג המיצובישי ממש רצה לעצור.

3. הממל"ז זייף קצת במהירות.

בכל מקרה, אם השוטר שמימל"ז אותך לא עוצר אותך בעצמו, בשביל להשיג הרשעה הוא חייב לצאת למרדף אחריך בעצמו ולשמור על קשר עין כל (!) הדרך, או לרשום את מספר הרכב, על מנת שלא תוכל לטעון שהיה רכב אחר ואותך עצרו בטעות. ראה שרשור שפתחתי, ואיך אשמור על עבר נקי בגלל זה בדיוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89524

אם השוטר הספיק לרשום את מספר הרכב, ודיווח לניידות אחרות לעצור אותך, הוא עדיין חייב להגיע אליך אחרי שעצרו אותך, וזאת בשביל להראות לך את הממל"ז עם המהירות בה נסעת והמרחק ממנו תפסו אותך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לצערי .... (ואני מקווה שלא תפעלו לפי הצעתי)

הדבר הכי טוב שאפשר לעשות כשמימלזו אותך ... זה פשוט להמשיך לנסוע ולהתעלם מהשוטר .

ולרדת מהכביש ביציאה הקרובה. זה מה שכל אופנוען שמכבד את עצמו עושה. ( לי אף פעם לא היה את האומץ לעשות... אני מרובע מדי ).

יש שני תקנות משטרה שמגנות עליך

1. השוטר חייב לשמור קשר עיין אתך בכול עת עד לעצירתך

2. לשוטר אסור לפתוח במרדף אחריך

פורסם

1. נכון מאוד

2. אולי רק אם אתה אופנוען. אחרי הוא רדף יפה מאוד. בעצם לא כל כך יפה, הוא תפס אותי רק כשנתתי לו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

המשטרה בישראל כול כך חסרת תועלת,לקח להם חודש לעצור ילד בן 14 שגנב אופנוע כבד וכול פעם שהוא עבר ליד המשטרה הרים לפאוור וילי והראה להם את האצבע האמצעית.

והוא נסע באותו כביש כול יום.

בושה.

פורסם

כל מה שאתם אומרים על להמשיך לנסוע והצורך של השוטר לשמור על קשר עין והכל זה אמנם נכון אבל מה קורה אם הוא מספיק לקחת את המס' רישוי שלכם ?

נראה לכם באמת ששום חוק לא תופס לגביכם כל עוד לא עצרו אתכם פיזית ? הוא כבר ידאג לזמבר אתכם על התעלמות משוטר ובריחה ו-whatever. יכול להיות באמת שעבירת המהירות לא תקפה והוא לא יכול לעשות כלום למרות שגם בזה אני לא לגמרי בטוח.

למרות שבמהירויות מסויימות אולי כבר תעדיפו לקבל את כל האש הזאת רק שלא תהיה הוכחה ניצחת שקבילה בבית-משפט למהירות שבה נסעתם...

ניר

פורסם

היופי באי שמירת קשר עין הוא שאין שום הוכחה שזה בכלל היית אתה. איך אפשר לתת לך אי ציות להוראת שוטר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

מה זאת אומרת איך ?

עזוב עבירות מהירות. באופן כללי, נניח שעשית איזו שהיא עבירה, אפילו פלילית ועכשיו המשטרה רודפת אחרייך. אתה טוען שאם הצלחת להיעלם להם לרגע, לא יעזור כלום, זה לא אתה ולא יקרה לך כלום ?

אני מכיר כמה סיפורים על מחסומים שנפרסו ועצרו אנשים שברחו ככה מהמשטרה. שום קשר עין לא נשמר, אז מה, הם נקיים ואי-אפשר להאשים אותם בכלום ? למרות שניידות דלקו אחריהם ורשמו את הלוחית זיהוי וראו את הנהג מוציא להם לשון ואצבע משולשת ? :-P הכל מותר כל עוד הצלחת לנתק קשר עין ?

לא נראה לי.

ניר

פורסם

אם בנושא עבירות מהירות עסקינן:

עצרו חבר שלי היום על 141 קמ"ש בכביש של 90 קמ"ש

אחרי הורדה של 5 קמ"ש סטייה יוצא שהוא נתפס על מהירות של 136 קמ"ש.

השוטר שם לא היה קצין ולכן לא שללו לו במקום וקראו לו להתייצב מחר בבוקר בירושליים לשימוע עם קצין.

מה הדבר הזה אומר? הבנתי שיהיה קנס של 750 ש"ח ושלילה ל 30 יום (הוא לא נהג חדש ועבירת מהירות ראשונה), ומה אז?

איך הדברים מתנהלים? מה הוא צריך לעשות מול השוטר מחר כדי להקל על עצמו?

(אני יודע שהרבה אנשים פה אומרים קיבלת דו"ח כמו גבר-תשלם כמו גבר, בגדול אני מסכים עם זה אבל בסיטואציה הזו החבר שלי לא גר בבית, והוא לקראת גיוס, אזי הייתי רוצה את עזרתכם להקל על העונש)

בבקשה, עזרו לנו, השימוע מחר בבוקר.

תודה רבה מראש,

גיל.

• תוכן חדש...