Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו פנס אחד שהפלסטיק שלו הצהיב והוא דהוי ורציתי לשאול אותכם אם ישנה דרך לנקות את זה או לתקן(מבלי לקנות חדש..).

תודה.

פורסם

אם הוא דהוי כתוצאה משמש או פגעים חיצוניים, בזמנו קראתי

בפורומים בחו"ל על כאלה שפנסי ה BMW(פעם היו עשויים מפלסטיק)

שלהם נהיו עכורים, ויש איזה פוליש עדין ששיפר את המצב פלאים.

אם הוא נשרף מבפנים, זה כבר סיפור אחר.

אם הפלסיק יכול להתפרק, נסה לפרק אותו ולנקות טוב, אולי גם כאן הפוליש

יועיל.

אם לא, נסה לנקות בעדינות דרך החור של המנורה הראשית.

אולי עם מקל ארוך שעליו יש סמרטוט.

בכל אופן, קבל קישור לכמה שורות שכתב מישהו מאחד הפורומים שם,

תעבור על כל ההודעות שיש שם, אולי יש עוד פרטים.

http://www.unofficialbmw.com/e36/exterior/e36_lense_cleaner.html

פורסם

צריך לעשות פוליש לפנס.

אם השכבה גם פנימית יש צורף בלפרק את הפנס, לא דבר פשוט בכל המכוניות, יש צורך להוציא ברגים, להוציא תופסנים ממתכת, ולאחר מכן או ע"י המסת הסיליקון או ע"י חיתוכו ע"י סכין יפנית, הפנס יתפרק, נקה אתה היטב ולאחר מכן עשה פוליש, הזהר מלגעת ברפלקטור או במנורה, לאחר שתגמור את העסק כמובן שתצטרך לשים סיליקון מחדש על מנת לאפשר איטום לפנס.

פנסים דהויים לא עוברים טסט , לכן אם הוא קרוב אצלך בצע את הטיפול כמה שיותר מהר, כמו כן עכשיו חורף ועם פנס דהוי לא תראה רחוק.

פורסם

יש פוליש ייעודי לזכוכית, שיצא לי לנקות עימו את פנסי הפלסטיק היו לי ב-106.

הפוליש הוא של חברת simoniz. בצע חיפוש על היצרן ותמצא מספר שרשורים בנושא.

דניאל

46.jpg

MCS 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...