Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בית סנן אוויר קסנטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעייה עם בית סנן האויר של קסנטיה מנוע XU, המבנה , מפלסטיק, משמש גם כמכסה שסתומים, למרות איטום מחדש, כולל טבעות האומים והאתם הראשי, יש דליפת שמן מנוע לתוך בית הסנןן ומשם דליפה אל מפזר החום של סעפת הפליטה וכמובן עישון של שמן שרוף לתוך הרכב.

האם בעיה זו ידועה ?

היכן אפשר להשיג בית סנן ומה העלות.?

למי שי מס' טלפון של ג'אן?

אולי למאן דהוא יש פיתרון?

תודה מראש ZVIDOC

עוד שאלה: מד הדלק בקסנטיה אינו פועל ,האם יש פתרון? השעון נבדק ונמצא תקין, .

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם
שלום

עוד שאלה: מד הדלק בקסנטיה אינו פועל ,האם יש פתרון? השעון נבדק ונמצא תקין, .

מד הדלק אצלי גם לא עובד, רק שמניעים אחרי שבחוץ היה ממש חם, אז הוא עובד כמה דקות. ואז שוב מת. או אם נוסעים נסיעה ארוכה של כ-150 200 קילומטר.

זה המצב גם שם?

פורסם

שלום.

הבעיה היא לא ממכסה השסטומים כי אם מהנשם לתוך מסנן האויר צריך לבדוק אם הנשם לא סתום.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ארז, בקסנטיה הזו , מוות קליני.

בני, אתמול פרקתי את כל המבנה, ניקיתי נשמים כולל הצנרת המובילה אליהם הכל נשטף בקפידה, גיליתי גם סדק קטן ליד אחד הברגים ואטמתי אותו עם אפוקסי, בבדיקה לאחר הרכבה, משם לא נזל. לי נראה כי יש דליפה בין ה"קופסא" של מילוי השמן קריא נשמים לבית המסנן עצמו, כי, גם כשהמסנן פתוח החלל מתמלא.

פורסם
לצערי העזרה היחידה שאני יכול להציע היא במתן הטלפון של ג'אן:

03-6393393

תודה, אתחיל בזאת.

פורסם
טילפנתי לז'אן

72 שח לכל המכלול!!!! אפשרי?

בבלת'.

בבוקר דיברתי עם אחד המוכרים של ז'אן והוא אמר לי :"אין בעיה , זה עולה 72 ש"ח ויש על המדף" "אתה בטוח-שאלתי-ואפשר לקבל במשלוח?" "כן בטוח , אין בעיה , חזור אלי עוד 10 דק' ונבצע משלוח" אמר הוא-

חזרתי אחרי 15 דק', ביקשתי לדבר עם אותו מוכר (לא אזכיר שמות) ונאמר לי כי הוא יצא" במה אפשר לעזור?" שאל העונה. חזרתי על בקשתי.

" אין בעיה זה עולה 72שח, תן מס' טל' ואחזור אליך ע"מ לבצע משלוח"

יופי תודה ושישו ושימחו.

אחרי שעתיים , מודאג אני מצלצל שוב , עונה פקס וכך במשך שלש שעות.

אחרי הצהריים אני מצלצל שוב ואז עונה לי בחור אותו הכרתי מפעמים קודמות, ביקשתי לדבר עם המוכרים מהבוקר והוא אומר לי כי אחד מהם מוכר לו והשני לא קיים.... אני מציג לפניו שוב את הבעיה, והוא אומר:" על מה אתה מדבר, זה עולה 1050 ש"ח (זה הגיוני) ואין לי על המדף , צריך להזמין והצעתי לך , חפש קודם בפירוק"

זהו כך עוברים משמחה להטרדה.

חברה , אני מחפש דחוף בית פילטר אויר לקסנטיה מנוע XU , זה בנוי מפלסטיק וכולל את מכסה השסתומים.

תודה לעוזרים ביעילות.

פורסם
בבלת'.

בבוקר דיברתי עם אחד המוכרים של ז'אן והוא אמר לי :"אין בעיה , זה עולה 72 ש"ח ויש על המדף" "אתה בטוח-שאלתי-ואפשר לקבל במשלוח?" "כן בטוח , אין בעיה , חזור אלי עוד 10 דק' ונבצע משלוח" אמר הוא-

חזרתי אחרי 15 דק', ביקשתי לדבר עם אותו מוכר (לא אזכיר שמות) ונאמר לי כי הוא יצא" במה אפשר לעזור?" שאל העונה. חזרתי על בקשתי.

" אין בעיה זה עולה 72שח, תן מס' טל' ואחזור אליך ע"מ לבצע משלוח"

יופי תודה ושישו ושימחו.

אחרי שעתיים , מודאג אני מצלצל שוב , עונה פקס וכך במשך שלש שעות.

אחרי הצהריים אני מצלצל שוב ואז עונה לי בחור אותו הכרתי מפעמים קודמות, ביקשתי לדבר עם המוכרים מהבוקר והוא אומר לי כי אחד מהם מוכר לו והשני לא קיים.... אני מציג לפניו שוב את הבעיה, והוא אומר:" על מה אתה מדבר, זה עולה 1050 ש"ח (זה הגיוני) ואין לי על המדף , צריך להזמין והצעתי לך , חפש קודם בפירוק"

זהו כך עוברים משמחה להטרדה.

חברה , אני מחפש דחוף בית פילטר אויר לקסנטיה מנוע XU , זה בנוי מפלסטיק וכולל את מכסה השסתומים.

תודה לעוזרים ביעילות.

שלום.

יתכן שיש לי במוסך אני צריך לחפש מחר אני אנסה למצוע לך אחד ואם יש תדע.

גם אם אין תדע.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

יתכן שיש לי במוסך אני צריך לחפש מחר אני אנסה למצוע לך אחד ואם יש תדע.

גם אם אין תדע.

בברכה בני ל.

אשמח מאד, תודה

פורסם
אשמח מאד, תודה
אני מעלה את השרשור לראש הרשימה מאחר וחשוב לי לקבל תשובה לפני כניסה להוצאה כספית כבידה.

תודה לממשיכים בחיפוש ולמחפשים החדשים.

פורסם

תתקשר למגרש "ליאור" בחיפה , טל. 04-8722216 , בקש לדבר עם רפי , אמור לו שאתה מתקשר בנוגע לבית מסנן האוויר של הקסנטיה ,ותן לו את כל הפרטים (נפח , שנה , 8 שסתומים או 16 , גיר ידני או אוט').

בהצלחה.

פורסם

תודה,

יצרתי איתם קשר, ביקשו לטלפן מחר בבוקר. בינתיים עוד גולש נתן לי הצעה , תהיה לי יותר בחירה . בינתיים , מלא תודה.

• תוכן חדש...