Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הבייבי שלי ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי של רכב ! בהצלחה בשיפוץ !!!

ד"א - יש אחת משופצת בי-ם - אוטו יפיפה !!!

(וגם לפני כמה ימים ראיתי ג'וליטה בי-ם - אבל זה לא ממש קשור ....)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז ככה - קודם כל, רדרוז אל תתיאש! הקרמן גיאה שלי היתה במצב כ"כ "טוב" שנאלצתי לחתוך כמעט את כל הפח ולרתך מחדש (לתמונות פנו ל"קרמן גיאה להתפקד" מלפני חודש). המזל שלי הוא שהרכב כ"כ פשוט שניתן היה להצילו - אחרי הכל, זו חיפושית מחופשת.

שנית, תנסה לאתר חלקים ב-EBAY - אני מצאתי שם חלקים שבארץ תעשה סלטות באויר לפני שתמצא, ובחצי מחיר (עדיף שתהיה לך כתובת למשלוח בארה"ב של חבר/קרוב, אחרת המשלוח לארץ יקרע לך את הצורה - המניאקים שולחים רק בUPS וכו').

לגבי מנטה נוספת - יש מנטה אדומה דור ראשון (כנראה אספנות) ששיכת ל"ברוך חלקים" באיזור התעשיה בצ'ק פוסט בחיפה (מאחורי פיז'ו-סיטרואן, צמוד ללוסיא גלס), והוא יכול גם לאתר חלקים.

אגב, הרכב הראשון שלי (אחרי הסאאב 96 שעמד יותר משנסע) היה מנטה 1600 אוטומט משנת 1981 - לבן עם גג שחור. אחלה אוטו - גדול, נוח ואמין. קניתי אותו בשנת 1993 ב-10K ש"ח, מכרתי אחרי שנה ב-13K לילד מתלהב, ואחרי שבוע ראיתי את האוטו בפעם האחרונה, נוסע על גרר... :twisted:

בהצלחה! :lol:

בקשר למנטה של ברוך חלקים גם את המנטה שלו אני מכיר היא בצבע אדום מנוע 1200 גיר אוט אם אני לא טועה, ודרור עם המנטה חבר של ברוך עם המנטה והוא היפנה אותי אליו בהתחלה להשגת חלקים ולא מצאתי אצלו כלום כי המנטה שלו 1200 סמ"ק.

אז גם על ברוך ידוע לי.

פורסם
פנסים מרובעים בולטים. אני עובר לידה כל בוקר.

אז מדובר במנטה B, אני אישית לא אוהב אותן (יש אחת למכירה בגרושים שויתרתי עליה) ...

אבל תודה בכל מקרה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא רחוק מהעיריה אני לא ממש זוכר את שם הרחוב, רק את העובדה שהוא מצטלב עם רחוב ירושלים בבני ברק.

בקיצור המנטה היא לבנה ולא מי יודע מה שמורה ומטופחת נראית כמו רכב ליום יום ולא לאספנות, היא לא מוצעת למכירה, והיא עם פנסים עגולים ולא מרובעים (בדקתי).

אם תרצה אוכל לנסות להשאיר לו פתק על החלון לפרטים.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
לא רחוק מהעיריה אני לא ממש זוכר את שם הרחוב, רק את העובדה שהוא מצטלב עם רחוב ירושלים בבני ברק.

בקיצור המנטה היא לבנה ולא מי יודע מה שמורה ומטופחת נראית כמו רכב ליום יום ולא לאספנות, היא לא מוצעת למכירה, והיא עם פנסים עגולים ולא מרובעים (בדקתי).

אם תרצה אוכל לנסות להשאיר לו פתק על החלון לפרטים.

וווואאאאיייי, תודה רבה לך !!!!

נ.ב., U have 1 new MSG ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...