Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה וולוו 164

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכת הדלק לא רלוונטית בנוגע לרכבי אספנות מוזני קרבורטור במיוחד בדגם זה בו יש קרבורטור כפול, צריכת הדלק גבוהה.

השאלה מה מטרת הרכישה, סתם רכב במחיר זול? או משיכה לרכב אספנות יפה כמו ה-164 מתוך מטרה לשפץ ולהביאו למצב אופטימלי,ולכך אתה זקוק לכסף, והשמיים הם הגבול.

אני חייב להודות שיש קסם מסוים בנהיגה בדבר כזה, השאלה אם זה מדבר אל הקונה.

רכב כזה כשהוא משמש לנהיגה יום יומית זקוק לתחזוקה מתמידה, ואכן הוא נחשב לרכב אמין.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב אספנות (כל רכב אספנות) אינו מתאים כרכב סטודנטים או תחליף לרכב זול מכמה סיבות....

1. הרכב מוגבל בשעות הנסיעה ואינו יכול לנוע חוקית על הכבישים בין השעות 0700-0900.

2. הרכב ישן יכול להיות זול ברכישה אבל יקר מאוד באחזקה.

3. למי שאינו מורגל בנסיעה ברכב מלפני שלוש וחצי עשורים, צפויה הפתעה בנושא הנוחות, הניהוג, הבלימה והחיים היום יומים עם הרכב...

4. רכב אספנות, יכול להעסיק אותך שעות רבות, בחיפוש ואיתור חלקים וחלפים החיונים להמשך נסיעתו ואין הרבה מוסכים המוכנים לטפל ברכב כזה...

5. רכב שלא מתוחזק בצורה טובה יעסיק אותך כחודש לפני הטסט ויש שתים כאלה בשנה....

6. צריכת הדלק של רכבים אלה אינה מהמשובחות ובטח לא חסכונית....

בקיצור אם אינך מנסה להגשים את חלומך לרכב אספנות באמצעותה, מצא לה רנו טווינגו או רכב מודרני אחר.....

לגבי הרכב המפורסם, וולוו מנוע שש צילנדר מראה מרשים לטעמי, סלון מפואר, אמינות וולוואית טיפוסית

כמובם שיש מה לעשות ומה לתקן, אבל אם יעשו הדברים הנכונים הרי שמי שיקנה אותו יזכה ברכב מדהים חזק ושונה משאר הוולבו ה"רגילות" שמסתובבות עדיין ביננו. ובמחיר של חיפושית ממוצעת....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רכב אספנות (כל רכב אספנות) אינו מתאים כרכב סטודנטים או תחליף לרכב זול מכמה סיבות....

1. הרכב מוגבל בשעות הנסיעה ואינו יכול לנוע חוקית על הכבישים בין השעות 0700-0900.

2. הרכב ישן יכול להיות זול ברכישה אבל יקר מאוד באחזקה.

3. למי שאינו מורגל בנסיעה ברכב מלפני שלוש וחצי עשורים, צפויה הפתעה בנושא הנוחות, הניהוג, הבלימה והחיים היום יומים עם הרכב...

4. רכב אספנות, יכול להעסיק אותך שעות רבות, בחיפוש ואיתור חלקים וחלפים החיונים להמשך נסיעתו ואין הרבה מוסכים המוכנים לטפל ברכב כזה...

5. רכב שלא מתוחזק בצורה טובה יעסיק אותך כחודש לפני הטסט ויש שתים כאלה בשנה....

6. צריכת הדלק של רכבים אלה אינה מהמשובחות ובטח לא חסכונית....

בקיצור אם אינך מנסה להגשים את חלומך לרכב אספנות באמצעותה, מצא לה רנו טווינגו או רכב מודרני אחר.....

לגבי הרכב המפורסם, וולוו מנוע שש צילנדר מראה מרשים לטעמי, סלון מפואר, אמינות וולוואית טיפוסית

כמובם שיש מה לעשות ומה לתקן, אבל אם יעשו הדברים הנכונים הרי שמי שיקנה אותו יזכה ברכב מדהים חזק ושונה משאר הוולבו ה"רגילות" שמסתובבות עדיין ביננו. ובמחיר של חיפושית ממוצעת....רן

כמה הבהרות...

אני מכיר את מגבלת רכבי האספנות ומחזיק כרגע באחד. במקרה הספציפי הבחורה צריכה את הרכב לנסיעה הביתה רק בסופ"שים ולכן אין בעיה של מגבלת שעות.

דבר שני אתה צודק אני באמת הצעתי לחפש לה איזו חיפושית אבל כמו שציינת במחיר של חיפושית אני חושב שניתן למצוא דבר טוב יותר - אוטו' מזגן ה"כ, ואני חושב שהוולווים לא פחות אמינים מחיפושית והתנהגות הכביש שלהם לא פחות טובה. השאלה היא אם הוא לא יקרע לה את הכיס בדלק... היא צריכה כל סופש לעשות 150ק"מ.

פורסם

כבעלים של אחת כזאת שנוסעת - אני יכול לומר את הדברים הבאים:

1. הרכב אמין (יש למעלה מ-50 מכוניות וולוו 164 החברות מועדון מיליון המייל(!) של וולוו) - אבל לא כל אחד מוכן לטפל בו, רוב החלקים תואמים ל-144 אבל אם נפלת על חלק יחודי ל-164, אתה בבעיה.

2.הנוחות הניהוג והבלימה דווקא די מפתיעים לרכב בגיל הזה (אבל כשאני עובר מהטויוטה עם ההגה החשמלי ל-164, ההגה מרגיש קצת קשה).

3.אחרי טסט אחד או שניים בד"כ אין בעיות מיוחדות.

4. צריכת הדלק הינה ביחס ישר לאיכות התחזוקה, ונעה בין 3(!) ל-7 ק"מ לליטר

(הפרטית שלי, שנוסעת כמעט רק בדרכים בינעירונית צורכת כ-5 ק"מ/לליטר בגלל שיש רכיבים במערכת ההזרקה שאינם במצב מושלם)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כמה הבהרות...

אני מכיר את מגבלת רכבי האספנות ומחזיק כרגע באחד. במקרה הספציפי הבחורה צריכה את הרכב לנסיעה הביתה רק בסופ"שים ולכן אין בעיה של מגבלת שעות.

דבר שני אתה צודק אני באמת הצעתי לחפש לה איזו חיפושית אבל כמו שציינת במחיר של חיפושית אני חושב שניתן למצוא דבר טוב יותר - אוטו' מזגן ה"כ, ואני חושב שהוולווים לא פחות אמינים מחיפושית והתנהגות הכביש שלהם לא פחות טובה. השאלה היא אם הוא לא יקרע לה את הכיס בדלק... היא צריכה כל סופש לעשות 150ק"מ.

קח בחשבון כמה משתניים ועשה את החישוב לבד:

1. מנוע שש צילינדר ישן וטוב, אוהב דלק....

2. בודי וולבו טיפוסי...

3. מנוע קטן ושש אלי טורים צורך גם הוא דלק, לפעמים באותה מידה......

4. נסיעה ארוכה, בכביש פתוח במהירות שיוט, אינה צורכת דלק באותה מידה של אותו הרכב בעיר....

5. דלק הוא הסעיף ה"קטן" ביותר בהוצאות רכב אספנות......

6. מקריאה בין השורות דומני שקיבלת החלטה ואתה רק מחפש חיזוק....

ההחלטה הסופית צריכה להיות של מי שינהג ברכב.... ורצוי אחרי סיבוב מבחן, לבדיקת משתניים חשובים אחרים.....רן

פורסם
5. דלק הוא הסעיף ה"קטן" ביותר בהוצאות רכב אספנות......

6. מקריאה בין השורות דומני שקיבלת החלטה ואתה רק מחפש חיזוק....

ההחלטה הסופית צריכה להיות של מי שינהג ברכב.... ורצוי אחרי סיבוב מבחן, לבדיקת משתניים חשובים אחרים.....רן

לא! עדיין לא קיבלתי החלטה, כמו שרשמת הבחורה היא זו שמחליטה. אבל בשביל שהיא תחליט אני צריך לספק לה את המידע. עד עכשיו דיברנו על חיפושית, כשראיתי את השרשור נפל האסימון וחשבתי אולי שזה יכול להתאים. בשורה התחתונה נראה לי שהיא תסרב (צריכת דלק, זמינות חלקים...) אחרי שאני יעביר לה את המסר שנכתב כאן.

תודה לכל העונים.

נ.ב.

יכול להיות שאני משוחד.. ברור הרי שאם זה הייתי אני שמחליט אז הייתי הולך על זה...

פורסם
לא! עדיין לא קיבלתי החלטה, כמו שרשמת הבחורה היא זו שמחליטה. אבל בשביל שהיא תחליט אני צריך לספק לה את המידע. עד עכשיו דיברנו על חיפושית, כשראיתי את השרשור נפל האסימון וחשבתי אולי שזה יכול להתאים. בשורה התחתונה נראה לי שהיא תסרב (צריכת דלק, זמינות חלקים...) אחרי שאני יעביר לה את המסר שנכתב כאן.

תודה לכל העונים.

נ.ב.

יכול להיות שאני משוחד.. ברור הרי שאם זה הייתי אני שמחליט אז הייתי הולך על זה...

עדיין אני ממליץ על רכב יפני או רכב ארופאי קטן ומודרני....אם כל הכבוד לבנות המין החזק והיפה, ויש הרבה כבוד....מזגן, מראה גדולה, נוחות חנייה, נהיגה קלה, ואחזקה זולה, בראש סדר העדפיות...

גם הבחורה שאוהבת אמרקאיות גדולות ושריריות (מכוניות)...נוסעת על אופל....וזה ההבדל בין המציאות לפנטזיה-רן

פורסם

אני מוריד מחיר ומעגל ל 6.5k .

עוד מעט אצטרך להדביק כסף על האוטו כדי שיקנו אותו, סתםםם

הצעות ???

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם
ואני חושב שהוולווים לא פחות אמינים מחיפושית והתנהגות הכביש שלהם לא פחות טובה. השאלה היא אם הוא לא יקרע לה את הכיס בדלק... היא צריכה כל סופש לעשות 150ק"מ.
למה בדיוק השוואת את הוולו?לפורש?!

ואם אפשר שאלה,לא יותר כדאי רכבת?

אם היא נוסעת הבייתה לבד,אז לרכב אין שום יתרון חוץ מנוחות,ובגלל שמדובר בסטודנטית הדגש הוא על חיסכון שזה אומר רכבת...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מההה...... שנדיה תשווה את מה ? מאממייה זה באיטלקית ???

אפילו הפורטוגזית החלשה שלי לא עוזרת

נדב? מישהו ???

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם
Mario. Que tal

Nadia te compra el coche, que quilombo...

"נדיה תקנה את המכונית בשבילך, יה חתיכת quilombo". (צ'טער - אין תרגום למילה האחרונה - בטח איזו קללה...)

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...