Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו השרשור השישי של התמונות מתערוכת פרנקפורט שצולמו על ידי ניצן אביבי ואנוכי, חברי מערכת "אוטו". התמונות אושרו לפרסום כאן על ידי "אוטו".

חלק מתצוגת אופל בתערוכה

opel.jpg

והנה האסטרה CC במצב סגור

opel_astra_cc3.jpg

והנה הגג בפעולה

opel_astra_cc2.jpg

וכאן היא פתוחה לרווחה

opel_astra_cc1.jpg

אז תגידי, מה את עושה היום בערב?

opel_opc.jpg

והגענו לפיז'ו עם ה-20CUP המגניבות

peugeot_20cup3.jpg

מבט מאחור...

peugeot_20cup2.jpg

...ומבט נדיר מבפנים

peugeot_20cup1.jpg

והנה ה-107 הקטנטנה מבפנים. אני אהבתי

peugeot_107.jpg

והנה עוד יצירת מופת מבית פיז'ו... או שלא

peugeot_206_sedan.jpg

תמונה יפה של ה-407 קופה

peugeot_407.jpg

וזו ה-907 - לא חדשה, אבל עדיין יפה מאוד

peugeot_9072.jpg

ומבפנים - שוב תמונה נדירה למדי (ישראלי עד הסוף - פשוט ניגשתי, פתחתי את הדלת וצילמתי)

peugeot_907.jpg

1007 צהובה למטה, ועוד אחת שעוברת שיקוף למעלה

peugeot_10071.jpg

והנה עוד אחת, בשביל הכיף

peugeot_10073.jpg

וזהו המובי המדובר, זוכה תחרות העיצוב של פיז'ו

peugeot_moovie.jpg

ובמעבר חד - אל הקיימן. יאמי...

porsche_cayman.jpg

תמונה של הריינג' G4 - האוטו למעלה, המנוע באמצע, הפירוט למטה

range_g4.jpg

רולס רויס פאנטום במבט מהצד

rr_phantom.jpg

ללא מילים...

robot_men.jpg

המשך יבוא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תמונות נהדרות רוני (חסר קצת ההומור של שרשור 5).

2 שאלות על פג'ו:

- האם ב20CUP נוח לסובב את ההגה? המרחק בין ה ההגה לדפנות ממש קטן וזה לא נראה נוח בכלל!

- האם ה"מובי" בכלל נוסע או שהוא סתם נראה מוזר.. (כלומר, האם יש לו בכלל גלגלים ומנוע?)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לרוני אין איך לדעת בקשר להגה כי לא ניראה לי שהוא נהג באוטו :-) (מתי "אוטו" מביאים אותו למבחן כביש?)

לפי מיטב ידיעתי, ההגה ב 20cup הוא הגה בסגנון הגה של מטוסי נוסעים.

זאת אומרת, שלא כמו ההגה הרגיל שאתה מכיר, להגה הזה אין כמה סיבובים מסגירה לסגירה, מה שאומרת שאתה לא צריך לסובב את ההגה עד הסוף אלא בזויות יחסית קטנות כל הזמן.

(אני לא בטוח בזה, שמעתי את זה ממבין עניין אבל כמובן שיכול להיות שהוא טעה והיטעה).

פורסם

לדעתי בפיג'ו 2CUP זה יותר כמו כידון ופחות כמו הגה.. לא נראה לי שאפשר להשלים סיבוב של ההגה ולאחוז אותו באותו הזמן :)

פורסם

ה- 1007 , עדיין לא הבנתי מה היא אמורה להיות קומפקטית או מיניוואן -מאזדה 5 סטייל

ו20CUP- זה רק אני או שהדיסק והקאליפר מאחור זעירים בצורה מפחידה - יש לכך סיבה ?

GTA זה הכי אחי .

פורסם

מה אהבת ב-107 רוני? היא נראית פשוטה כל כך! ומה הקטע עם ידית ההילוכים, זה נראה כמו לאדה.

האסטרה CC לובשת ג'אנטים שדומים מאוד למה שיש ב-X5...

ה-907 נראית מהממת!! לוק מדהים יש לאוטו הזה...

פורסם

תשובות לכולם:

תמונות נהדרות רוני (חסר קצת ההומור של שרשור 5).

2 שאלות על פג'ו:

- האם ב20CUP נוח לסובב את ההגה? המרחק בין ה ההגה לדפנות ממש קטן וזה לא נראה נוח בכלל!

- האם ה"מובי" בכלל נוסע או שהוא סתם נראה מוזר.. (כלומר, האם יש לו בכלל גלגלים ומנוע?)

מצטער על החוסר בהומור - מיהרתי לצאת אז עשיתי את זה בזריזות.

לא נהגתי ב-20CUP כמובן וגם לא ממש ישבתי בפנים (בכלל, רק לצלם את התמונה הזאת דרש הרבה מאוד חוצפה ישראלית :wink: )

המובי אמור לנסוע, אבל אם אינני טועה לא הוסבר בדיוק מהי יחידת הכוח (כנראה חשמלית). הגלגלים הגדולים ממוקמים באזור שתי הדלתות, למטה, ואי אפשר לראות אותם מהזווית הזאת.

ה- 1007 , עדיין לא הבנתי מה היא אמורה להיות קומפקטית או מיניוואן -מאזדה 5 סטייל

ה-1007 היא מכונית מיני קטנה עם דלתות דומות לאלו של מיניואן. הן חשמליות לחלוטין, ד"א, ודרושה משיכה קצרה בידית בשביל שהן ייסגרו וייפתחו מעצמן.

ה 1007 אמורה להיות מכונית מכוערת שהדלתות שלה נפתחות לאורך ולא לרוחב, וזאת הסיבה היחידה שבזכותה יקנו אותה.

להפך - היא חמודה מאוד למראה, וזו בהחלט לא הסיבה היחידה לקנות אותה. היא רעיון נהדר ואני מאוד התרשמתי לטובה מנוחות הכניסה והיציאה ומהמרחב הפנימי.

מה אהבת ב-107 רוני? היא נראית פשוטה כל כך! ומה הקטע עם ידית ההילוכים, זה נראה כמו לאדה.

ה-107 פשוטה מכיוון שהיא אכן כזו. היא זולה מאוד ולכן אמורה להיות ספרטנית למדי, אבל מה שאהבתי זה שהם עדיין השקיעו בסביבת נהג חמודה ויפה, ולא יצרו משהו שנראה כמו יונדאי אטוס או דייהטסו שרייד מבפנים. הייתה שם לאדה בתערוכה, ותאמין לי, זה לא נראה כמו לאדה.

נו אז רוני, יצא משהו עם הכוסית מבית OPEL?

בטח, מסיבות פרועות בבית המלון אח"כ.

או שלא - היא בקושי הבינה אנגלית, וניצן (הצלם) ביקש ממנה לעשות כאילו היא מדברת איתי ומסבירה לי על האוטו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"הייתה שם לאדה בתערוכה, ותאמין לי, זה לא נראה כמו לאדה."

אם כבר לאדה אז איזה לאדות היו שם בדיוק? יש משהו חדש שם?

פורסם
"הייתה שם לאדה בתערוכה, ותאמין לי, זה לא נראה כמו לאדה."

אם כבר לאדה אז איזה לאדות היו שם בדיוק? יש משהו חדש שם?

היו לאדות

חדשות? הכל יחסי :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...