Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה היה לנו אתמול...

אני בד"כ עובד בימי שישי כך שימי שישי הם אף פעם לא חופש בשבילי. לפני חודש כבר שיריינתי לעצמי את ה-9/12 כיום חופש מהעבודה.

07:03- הסלולרי שלי מבשר על הזמן לקום בצליל הכי מעצבן בעולם (הוחלף), מנסה להעיר את זוגתי ולהסביר לה שוב למה עד שיש לי חופש ביום שישי צריך לקום בשבע בבוקר ועוד להדרים לאשדוד.

פותח את החלון וראש העין נראית מעורפלת מאוד גם אחרי שהתעוררתי.

חוזר לניסיון נוסף בחזית השכמת הפרטנרית, הפעם זה הצליח.

08:37- אנחנו נכנסים לביתקפהמסעדהכפרי מהסוג הכל כך אופנתי וכל כך נפוץ בשנים האחרונות, במיוחד במישור החוף. אני מזמין "שקשוקה" (קצת מתוקה מדי) וזוגתי חביתה (אומלטה?). לוקחים את הזמן....אני יודע שאירוע ספורט מוטורי לא מתחיל אף פעם בזמן וגם האוירה הכפרית כובשת אותי, את הקפה שתינו לאט לאט...

שילמנו, הלכנו.

10:50- מגיעים לאשדוד (אחרי נסיעה מנהלתית על 120 בכביש 4 היה לי קשה להשאר אדיש לסיבוב ימינה בירידה מהכביש המהיר לכיוון אשדוד..."זה רק עיקול, לא סיבוב!!" ניסיתי לשווא להרגיע את זוגתי. קצת צווחות צמיגים, קצת טילטולים + מבט זועף מאשתי לעתיד מצד ימין וזהו).

מוצאים חניה סבירה (למה לא פתחו את המגרש כולו לחניה?) ומגיעים לאירוע. זוגתי היתה בטוחה שהמפגש יהיה בסגנון מפגש דיבורים ליד המכוניות והופתעה לגלות מסלול מאורגן ומגודר היטב, מכוניות רבות ומעניינות, בעלי עסקים בתחום הרכב המציגים את מרכולתם וחשוב מכל...כמות צופים ומבקרים שלא תבייש sale ב"איקאה". יופי!

עושים סיבוב בין המכוניות בתצוגה רק כדי לגלות שארוסתי חושבת שה-TTP מכוערת להחריד, היא יותר טיפוס של 206CC שחורה. ממשיכים לעבר שאר המכוניות (X1/9 של מומי מדהימה!, אינטרלה צהובה מדהימה כל פעם מחדש) ובסוף קיבלתי הרמת גבה כשאמרתי ש-STI שחורה עם חישוקים שחורים זה מדהים....תמיד אמרו לי שאני מיוחד.

ואז התחיל האקשן האמיתי....

אני מאוד אוהב ג'ימיקנות, גם בתור צופה וגם להשתתף בהן. אני חושב שזה ביטוי עממי מוצלח מאוד של אהבה לנהיגה ורכב שעוד נראה הרבה ממנו בעתיד לאחר אישור חוק הספורט המוטורי בארץ.

הביצועים של רוב המשתתפים היו יפים מאוד, חלקם בהפגנת כושר נהיגה ושליטה ברכב ברמה גבוהה וחלקם באומץ ובנחישות בהשתתפות (חיפושית, טמפרה, 121 ועוד....).

אחר כך הגיע שלב הנאומים/ברכות ההכרחי, כל אחד אמר את החשוב לו בתימצות ראוי, חוץ מהאחרון (ראש מנהל הספורט?) שאת חלקו במאבק למען הספורט המוטורי אני לא מכיר, קובי כהן, דני לוי וח"כ אהוד רצאבי הם אנשים ראויים להערכה בפועלם למען נושא שחשוב לכל אחד מהגולשים פה, בזכות אנשים כאלו השבוע (אינשאללה כן יהיה רצון....) יוכר הספורט המוטורי כענף ספורט לגיטימי וחוקי לכל דבר, חזון אחרית הימים ופתיחתו של עידן חדש.

בשעה שתים נאלצנו לעזוב בגלל ארוחה משפחתית בעמק יזרעאל, אני וזוגתי מאוד נהנו ואני בטוח שבעתיד יהיה לי קל יותר להעיר אותה מוקדם בבוקר כדי לצאת לאירוע מוטורי.

תודה לכולם!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 415
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זאת המכונית הכסופה שליד האינטגרלה הצהובה?

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=48042&stc=1&thumb=1

דובר עליה רבות.

הושקעו בה סכומי עתק (סכומים שעולה מיאטה חדשה),התנהגות מושלמת ותאוצה שיורדת מ4 שניות למאה קמ''ש.

מישהו אמר חווית נהיגה מושלמת?

לא בדיוק סכום של מיאטה חדשה אלא יותר בכיוון של A6 חדשה.

והתאוצה תשתפר, היא עוד בהרצה...

ובקשה קטנה לכל מי שמעלה תמונות, תקפידו למחוק את מספרי הרישוי!

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

הפיאט פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!

אין מילים לתאר את ההרגשה של לראות ולשמוע אותה בגודל אמיתי.

מה שהיה יפה במפגש זה שבפעם הראשונה ראיתי שיש הרבה אנשים רציניים בתחום , שמשקיעים הרבה זמן וכסף ברכבים שלהם... כל הכבוד!

וואלאק אתה!!

פורסם

ואני יכול להעיד שהכתב הדגול ישב לעשות הגהות לקטלוג 2006 של 'אוטו' במקום לתפוס שלאף-שטונדה כשחזר מהאירוע (והטריד אותי טלפונית עם כל מיני שאלות, כך שהפריע לשלאף-שטונדה שלי...). כמו שהוא אמר - יש לו חיים...

טל

תראה מה עשית, עכשיו הם בטוחים שאין לי חיים. מי יושב לעשות הגהות בשישי אחה"צ? (אני אגיד לך מי, מי שצריך גם לעבוד, גם ללמוד באוני' וגם להפסיד בכל מיני אירועי ספורט מוטורי. החיים קשים... :-P )

תודה על כל המחמאות והתגובות.

חבל שליטפתי את הקונוס כי הזמן שלי היה מתחת ל39 שניות.

פעם הבאה נקווה ליותר.ו-sronis ציפיתי הרבה יותר ממך חבל שלא היה לך את הסקסו.מיכאל.

קודם כל - הוכחת שאתה יודע את העבודה, וזה גם משהו. בפעם הבאה תצליח יותר. גם אני ליטפתי קונוס, קורה.

בנוגע לציפיות שלך - תמיד עדיף לא לצפות :wink:

וברצינות - אם הייתי עם הסקסו אני משוכנע שהיה הולך לי יותר טוב. אני מכיר אותה הרבה יותר מאשר את הקליאו (שיש לי פחות משבועיים) והכי חשוב - בלם היד עובד! אבל לא נורא, בפעם הבאה... :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שוב פעם , היה סוף הדרך, אני עדיין עם האדרנלין מעולה בדלק!, לא יאמן אבל מספר אנשים עצרו אותי כדי לישאול איזה מן מנוע יש לי ובלה,בלה. בסה"כ מנוע 1.6L 60HP בן 31 שנה.טוב כל הרכב הזה הוא בן 31 שנה. בשנה וחצי הצלחתי להרים אותו על הכביש. היה לי מאוד כיף,לפני הסיבוב השני פשוט הייתה חייב לימשום עמוק ולתת לאדרנלין לישלוט בדם. היה אירוגון מעבר לצפוי,היה שווה לעבוד יום חמישי עד 3:25 לפנות בוקר כדי לתקן ברקס קידמי תפוס ..חבל שדברים יצאו משליטתי אבל לקחים תמיד יהו ..

למורת הזמנים אני ידעתי שהעקרון היה לתת שווא ולארות מה אפשר לעשות עם החיות האילו.םםם איך קוראים לזה.??

engine_03_05.JPG

first day.jpg

יבוא של חלקי חילוף לפי הזמנה מארה"ב .

משומשים ,משופצים או חדשים לפי דרגות .

קנייה ישירה לפרטים: יוני.18185887070+[email protected]

פורסם

קספר אתה לא לבד, גם חברתי חשבה שה-TTP נראית זוועת עולם (סט של ברכיות לפנים וכמה לואו-קיקים שיכנעו אותה אחרת......:wink: )

היה אירוע יפייפה, כל המחמאות לקובי שנצליח להרים כזה אירוע למרות כל המכשולים.

מבחינת שואו, הכי נהנתי לראות את ה-STI הכחולה בהתחלה, ואת ה-106GTI של מיכאל שהפתיע את כולנו עם נהיגה יוצאת מן הכלל, ומכונית נטולת זוויות גלגול.........:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דבר ראשון אני חייב לציין שהאירוע בסה"כ היה מאוד מרשים ויפה!

אבל כמו שאחי כבר כתב (ביוזר שלי) האירגון של הגימקאנה עצמה היה פשוט ח**!

אני באופן אישי, חיכיתי לאירוע כבר הרבה זמן, גררתי באותו הבוקר מהמיטה חבר חולה,

אבא משועמם ועוד אח נוסף על אופנוע לבוא להשתתף במאבק שלנו (וכמובן לראות את בני המשפחה מתחרים :wink: )

אני יצאתי עם הרגשה רעה.

לא עברו איתנו על נוהלי הזנקה, כשהילד מרים את הדגל, מוריד את הדגל כשאומרים לי, צא! ??

פישלתי ולא יצאתי טוב מהמקום וחזרתי, כתוצאה מכך פסלו לי מקצה, מילא, סביר, אמרו שיפסלו במקרים דומים, אבל, אף אחד לא בא ואמר לי שפסלו!

ככה יצא שאחרי המקצה מדידית הזמנים הראשון ששימש אותי גם כמקצה ניסוי וטעיה, רק אז אמרו לי שהחליטו לפסול אותי!

אם הייתי יודע מראש, לא הייתי חוזר לעמדת הזינוק! הייתי משתמש במקצה שנפסל לי בלימדת המסלול!

מילא, כולנו באנו להנות סה"כ, אבל זה היה כבר אחרי 6 שעות שבהם רק חיכיתי כל הזמן לעלות על המסלול

(- ששילמתי כסף בשביל להתחרות בו) כשראיתי שבשעות האלו כבר חצי מהאנשים עזבו את המקום,

הייתי עייף בגלל שאני התייצבתי במקום בשעה 8 בבוקר (כמו שביקשו ממני באופן פרטי!)

ובנוסף לכל לא נתנו לנו (המתחרים) לדעת איפה עומדים הזמנים שלנו ורק פעם ב.. נתנו לטל שביט להקריא תוצאות!

אני לא מבין מי העלה את הרעיון המטופש של להזניק שלושה מקצים ברציפות את אותו מתחרה!?

התאכזבתי מאוד מהאירוע, ואנשים שמכירים אותי יודעים שאני לא נוהג להתבכיין בשום אופן! (רק כשאח שלי מנצח אותי בזמנים)

אני מקווה שלקחים יופקו מהארגון הנוראי של מסלולים לגימקאנה!

מקווה לארועים טובים יותר בקרוב

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אני רוצה לחזור על כל התודות והברכות לכל אלו שעבדו וטרחו להרים את הארוע המדהים הזה!!

למרות הנהיגה העילגת שלי בג'ימקאנה ( :oops: בלי תירוצים) אני עדיין מחייך עד עכשיו - ומבטיח להתאמן יותר לקראת הפעם הבאה.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

• תוכן חדש...