Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 415
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה כיף גדול להסתכל מסביב ולראות הוויה מוטורית נורמאלית במדינה לא נורמאלית.

תודה רבה לקובי ולשאר האנשים שעזרו ליום הנהדר הזה לקרות.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

10:50- מגיעים לאשדוד (אחרי נסיעה מנהלתית על 120 בכביש 4 היה לי קשה להשאר אדיש לסיבוב ימינה בירידה מהכביש המהיר לכיוון אשדוד..."זה רק עיקול, לא סיבוב!!" ניסיתי לשווא להרגיע את זוגתי. קצת צווחות צמיגים, קצת טילטולים + מבט זועף מאשתי לעתיד מצד ימין וזהו).

הסיבוב האהוב עלי ... מהירות מושגת של 140 קמ"ש בקלות יחסית :-)

בקשר לנהלי ההזנקה. אכן היה שם משהו לא תקין, בהתחלה הנחו אותנו שיספרו עד שלוש, בפועל היית צריך לעשות תנועה של מוכן למניף הדגל (תנועה עם הראש נחשבת מקובלת).

בפעם הראשונה שלי לא הבנתי גם אני, זינקתי חצי שניה מאוחר מדי בשל כך. בפעם השניה ביקשתי הבהרות ואז אמרו לי שלא סופרים אלא ברגע שאני מאשר הוא מחליט מתי להרים/להוריד את הדגל.

אצל תום הוא גם לא הבין, זינק (בלי גז) ומיד עצר וחזר לבקש הבהרות. בזינוק השני שלו הוא עדיין לא היה מאופס על הזינוק בהפתעה (ואני חוזר, בתדרוך אמרו שיהיה ספירה) וזינק ללא גז רק כדי לראות שפסלו לו לחלוטין מקצה.

אז מצד אחד אני מבין את הפסילה הראשונה, מצד שני ברגע שנתתם לו לחזור והזנקתם אותו שוב, אין זכות לשלול ממנו את הקטע השני, מקסימום להוסיף לו פסילה מדומה או לא להחשיב את התוצאה הראשונה. אבל שיעשה רק מקצה אחד ובגלל טעות הדדית ... קצת לא במקום. בהחלט לא הדבר הראוי לעידוד ספורט מוטורי אצל צעיר בן 20. בדרך חזרה הביתה הוא רק אמר כמה הוא לא רוצה להשתתף בארועים כאלו, כלומר מבחינת אירגון וביצוע.

סך הכל דבר אחד חשוב לי לומר. ניצחתי אותו :!: לך לשתוף כלים אח צעיר :1: המיאטה לא נועדה לילדים ;-)

סתם בכיף :-)

ניב

פורסם

והנה הסיפור בתמונות שלי מן האירוע

עקב סיבות שלא היו תלויות בי, הגעתי די מאוחר, בסביבות השעה 11:00- ישר אל ביצועים מרשימים מאוד של STI אחת:

1.jpg

2.jpg

אחריה- פורשה TTP מדהימה:

3.jpg

מישהו יודע מה ה"מפרט" שלה?

4.jpg

ואח"כ- M קופה מרשימה לא פחות, עם צליל נפלא וביצועים גם כן בהתאם:

5.jpg

6.jpg

ולאחר השלשה הזו- עוברים להפסקה קלה לצורך ארגון.

אז נעבור למספר תמונות של מכוניות התצוגה:

פיאט X1/9 מהממת:

8.jpg

ואינטגרלה יפהפיה:

9.jpg

ושני ג'יפים בפוזות של "תראו אותי"

10.jpg

11.jpg

12.jpg

קורבט שקפצה לביקור:

16.jpg

ומהצד השני:

17.jpg

וגם מוסטנג קלאסית מדהימה:

18.jpg

בסביבה הטבעית שלה, לצד אייקון אמריקאי אחר מהענף הדו-גלגלי

19.jpg

חיפושית צהובה מבריקה, תמימה למראה. רק האגזוז האימתני משמש אולי כרמז מטרים למה שהיא תעשה בהמשך..

20.jpg

ואפרופו המשכים, אז- המשך יבוא...:wink:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

האירוע היה נפלא, הארגון מצויין והנוכחות הרשימה. מזג האוויר האופטימלי [בכל זאת דצמבר] שיחק לנו ישר לידיים.. או לגלגלים.. :smile:

כל הכבוד קובי ודני.

מחכים בקוצר רוח לאירוע הבא..

נ.ב....

אותו בחור שהושיב את חברתו על מכסה המנוע שלי וצילם..... :shock: נו נו נו .. לא עושים דבר כזה..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

המשך התמונות:

חבר הכנסת רצאבי נואם

13.jpg

ומקבל סיבוב היכרות במסלול

14.jpg

החיפושית הצהובה שהוזכרה קודם לכן, מתחרעת על המסלול לרקע תשואות רבות של הקהל

15.jpg

רוני, בהופעה פומבית ראשונה עם בת-הזוג החדשה:

21.jpg

מזכיר לנו שהם רק בתחילת הדרך, ויש עוד מה ללמוד אחד על השניה :wink:

22.jpg

ה-106GTI מראה מה היא שווה

23.jpg

וכך גם המיאטה (עם SENDA בתוכה)

24.jpg

אח"כ עלו על המסלול 3 אלפות ישנות (ג'ולייטות?) שהראו לכולן שזה לא הגיל, אלא זה התרגיל :wink:

25.jpg

26.jpg

27.jpg

וגם אח של SENDA מראה ממה הוא עשוי

28.jpg

ועוד חיפושית אחת מזכירה לכולם מי זה מי שתכנן אותה :wink:

29.jpg

וכעת למספר תמונות ממקצי הגמר:

30.jpg

31.jpg

32.jpg

הפרסים למנצחים? :razz:

33.jpg

אולי בפעם הבאה :wink:

ובסיום האירוע, מספר חיפושיות השתעשעו במגרש הסמוך והלהיבו את היוצאים לפני החזרה הביתה

34.jpg

35.jpg

36.jpg

37.jpg

וזהו

היה נהדר

אני נהנתי מאוד

תודה וכל הכבוד לי שטרח ואירגן, ובמיוחד לקובי על פועלו.

בצפייה לעתיד מוטורי ורוד בישראל,

עידו :grin:.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

תיראו רק איזה גועל נפש וקנאות מה אנשים עושים... שמים חצץ בתוך האגזוז של האיוו ממש בושה וגועל!!

קלטתי את זה כי מישהו מפורום אחר קלט אז רציתי שאתם תראו מה הולך לנו בין הרגליים גונבים כנפונים חצץ בתוך האגזוז מי יודע מה עוד..

PC090067.jpg

למכירה porsche boxter s לפרטים

יניב

פלא: 054-6802690

פורסם

זה נראה כאילו שהוא נסע קצת יותר מידי רוורס וניכנס לו חצץ לאגזוז

אם אתה לא בטוח ולא ראית מישהו עושה את זה חבל להוציא שם רע בכל אירוע שקיים פה :arrow:

פורסם

לא הוצאתי שם רע, כן. אני חובב מכוניות ועוד יותר אירועים כאלה שירבו.

ושיצא חוק מוטורי, אבל לפעמים אנשים מגעילים אותי...

ועם הוא היה נוסע רוורס וחוזר אז זה היה יוצא מהאגזוז...

לי זה נראה שמישהו עשה את זה אני לא צילמתי את התמונה, וזה לא יהיה כול כך היגיוני שזה ברוורס ונשאר לו עוד חצץ ככה..

למכירה porsche boxter s לפרטים

יניב

פלא: 054-6802690

פורסם
דבר ראשון אני חייב לציין שהאירוע בסה"כ היה מאוד מרשים ויפה!

אבל כמו שאחי כבר כתב (ביוזר שלי) האירגון של הגימקאנה עצמה היה פשוט ח**!

אני באופן אישי, חיכיתי לאירוע כבר הרבה זמן, גררתי באותו הבוקר מהמיטה חבר חולה,

אבא משועמם ועוד אח נוסף על אופנוע לבוא להשתתף במאבק שלנו (וכמובן לראות את בני המשפחה מתחרים :wink: )

אני יצאתי עם הרגשה רעה.

לא עברו איתנו על נוהלי הזנקה, כשהילד מרים את הדגל, מוריד את הדגל כשאומרים לי, צא! ??

פישלתי ולא יצאתי טוב מהמקום וחזרתי, כתוצאה מכך פסלו לי מקצה, מילא, סביר, אמרו שיפסלו במקרים דומים, אבל, אף אחד לא בא ואמר לי שפסלו!

ככה יצא שאחרי המקצה מדידית הזמנים הראשון ששימש אותי גם כמקצה ניסוי וטעיה, רק אז אמרו לי שהחליטו לפסול אותי!

אם הייתי יודע מראש, לא הייתי חוזר לעמדת הזינוק! הייתי משתמש במקצה שנפסל לי בלימדת המסלול!

מילא, כולנו באנו להנות סה"כ, אבל זה היה כבר אחרי 6 שעות שבהם רק חיכיתי כל הזמן לעלות על המסלול

(- ששילמתי כסף בשביל להתחרות בו) כשראיתי שבשעות האלו כבר חצי מהאנשים עזבו את המקום,

הייתי עייף בגלל שאני התייצבתי במקום בשעה 8 בבוקר (כמו שביקשו ממני באופן פרטי!)

ובנוסף לכל לא נתנו לנו (המתחרים) לדעת איפה עומדים הזמנים שלנו ורק פעם ב.. נתנו לטל שביט להקריא תוצאות!

אני לא מבין מי העלה את הרעיון המטופש של להזניק שלושה מקצים ברציפות את אותו מתחרה!?

התאכזבתי מאוד מהאירוע, ואנשים שמכירים אותי יודעים שאני לא נוהג להתבכיין בשום אופן! (רק כשאח שלי מנצח אותי בזמנים)

אני מקווה שלקחים יופקו מהארגון הנוראי של מסלולים לגימקאנה!

מקווה לארועים טובים יותר בקרוב

תום

ודווקא משום מה אני קורא התבכיינות שלך , ולא בפעם הראשונה.

גם אם אתה צודק (היו ליקויים רציניים בג'ימקאנה הזו . מסלולים הוא לא בדיוק המקום הכי טוב לאירוח מאות אנשים)- מה דעתך פעם אחת לקום ולארגן משהו ? לבכות זה קל.

פורסם

הרכבים האקזוטים [יותר] מושכים כל מיני כולערות ודרעקים משועממים. צריך למצוא סידור יותר מתוחם , בין אם זה בחסות המועדון או כשמדובר בחנייה מסודרת. אי אפשר להשאיר את הרכב ולהסתובב כל הזמן מודאגים. זו לא שיטה.

המועדונים צריכים לגדר [כמו שעשו בחוכמה החברים מאלפא-רומיאו] את רכבי התצוגה שלהם ולהיות בקשר עין כלשהו עם מה שקורה. זו הדרך היחידה משום שחברת אבטחה לא יכולה ולא צריכה לדאוג לענינים האלו.

האירוע הרי פתוח לכלל הציבור.. אז אני מניח שסינון סלקטיבי הוא לא עניין פשוט...

מעניין לשמוע הצעות בעניין הזה..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תוכן חדש...