Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

1. אני רוצה עוצמה אדירה ו אכותית מקדימה-יעזור לי שני מיד באסים של 6.5 של מורל אלייט ב דלת או ש כדי ללכת על גודל של 9 INCH בודד מה עדיף? זה יותר קשה להתקנה.

2. אם אני יבחר בשניים של 6.5 ו ארצה לשים אותם ב נפח עטום על איזה נפח מדובר ו כדי לעשות את זה או שלהשאיר אותם לעבוד FREE AIR?

3. האם הגברה של גישור 350 WATT RMS ב 2 אום זה יספיק ל זוג מיד באסים , מיד ראנג' ו טוויטר (צד אחד) או לא? זה אפשרי להוריד את העסק הזה לשניים אום, כן?

אולי טעיתי במשהו תקנו אותי אם כן!

תודה!

פורסם

2 מיד באסים יעשו עבודה מצויינת

אבל שיהיו יותר גדולים מהקומפוננט הקידמי , או שהם לא יתנו שום שיפור

במידה ויש סאב 12 וקומפוננט 6.5

לך על משהו באמצע

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתה מבלבל פה בין המון מושגים ועושה סלט לא נורמאלי...

הייתי מציע לך לעיין שוב בFAQ ולקרוא כי אתה פשוט נכנס למקומות שאין בהם כל טעם.

א.350RMS זה הספק מאוד גבוה לתת לסט קומפוננט, אפילו כשמדובר באלייט (ד"א, רק המידבאס 9" הוא 200 RMS, המיד בכלל 100 והטוויטר 130..)

אם אתה כל כך מחפש עוצמה, תחפש סט יותר נציל, לא הספקים לתת לסט.

ב. אם אתה מחפש עוצמה, תשקיע בלכוון את הדרייברים אלייך, לעשות להם בניות

איטום כללי גם ברכב עצמו לא רק בדלתות וכולי.

ג. בדלת הם רואים INFANT BAFFEL או FREE AIR, עקרונית מידבאסים צריכים נפח מאוד גדול על מנת לשמור על הענות תדרים שטוחה יחסית.

אם תסגור אותם בתיבה אתה תשנה להם את ההענות, בכל אופן, אין תיבה מוגדרת בגודל למידבאס 6 וחצי

כמו שאין תיבה מוגדרת לסאב 12 אינץ, לכל רמקול יש את הנפחים שלו.

אבל בשביל לתת השוואה, בשביל לא לשנות כמעט את ההענות של המידבאס 5 ורבע שלי(דוטק MK2) חישבתי שאני צריך

נפח של בערך 176 SEALD..

Race Smart

פורסם

אני רוצה לקבל יעוץ ממישהוא אשר עשה בניה אטומה למידבאס בדלת או התקנה דומה לזו שאני מתכוון לעשות .

ליותם: למה אתה אומר ש 350 RMS זה הרבה עוצמה הרי רק הסט של המורל אלייט 3WAY יכול לקבל 200 RMS ואני מתכוון לשים זוג מידבאסים בדלת אחת, אז כמה עוצמה אני אצתרך?

פורסם

רגע תן לי להבין רגע...

אתה רוצה לשים שתי מיד באסים 9 אינץ' בדלת אחת?!

1)בשביל מה?

2)מה אתה חושב שזה יתן לך.?

3)איפה אתה בדיוק חושב לשים שתיים כאלה?

4)האוטו שלך עד כמה שזכור לי ללא איטום אתה באמת חושב שמשתיים כאלה הפאנל של הדלת שלך לא ישתגר החוצה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
רגע תן לי להבין רגע...

אתה רוצה לשים שתי מיד באסים 9 אינץ' בדלת אחת?!

1)בשביל מה?

2)מה אתה חושב שזה יתן לך.?

3)איפה אתה בדיוק חושב לשים שתיים כאלה?

4)האוטו שלך עד כמה שזכור לי ללא איטום אתה באמת חושב שמשתיים כאלה הפאנל של הדלת שלך לא ישתגר החוצה?

מה פיתאום, דיברתי על שניים של 6.5 או אחת של 9!
פורסם

ובשביל מה לך שתיים של 6.5?

זה מיד באס חזק מאוד!

אין צורך זה ביזבוז של כסף מוחלט...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

2 שמיניות או תשיעיות יעשו את העבודה !

אחד בלבד כל צד , אין צורך להתפרע עם 2

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לפי דעתי אחד של 9 בכל דלת, זה כבר ממש סאב קטן ואני חושב שזה מוגזם.

יתרון נוסף זה שלא תצטרך להוריד את המגבר ל2 אוהם (במקרה של שתיים 6.5 בכל דלת).

מיכאל

פורסם

רומן, תשמע פעם אחת את האלייט על 200RMS אמיתיים (ה6.5)

ואחרי זה אני רוצה שתבוא ותגיד לי שאתה רוצה שניים כאלה.

המלצה שלי, סט סטנדרטי של מורל אלייט 6.5 מקדימה, עם איטום מלא ומאסיבי

להוספת משקל בדלת, עם בנייה של קיק פאנל או קורות למיד ולטוויטר, יהיה

פצצה. וגם חזק.

ה9" אינץ הוא פסיכוטי... ממש סאב, ולא בכאילו...

תגיד, איזה מוזיקה בדיוק אתה מתכוון לשמוע בהם? אתה יודע שמדובר עם כל העוצמה

שלו בסט עדין שלא ממש מיועד לטראנס/האוס וכאלה?

Race Smart

פורסם

תגיד, איזה מוזיקה בדיוק אתה מתכוון לשמוע בהם? אתה יודע שמדובר עם כל העוצמה

שלו בסט עדין שלא ממש מיועד לטראנס/האוס וכאלה?

יותם, מה זה לא מיועד לטראנס\האוס?, אין אף רמקול שמיועד לסוג מוזיקה ספציפי, אתה יכול להגיד שקליפטש לבית נשמעים טוב יותר למוזיקה קלאסית, או רמקול כזה או אחר נשמע טוב יותר עם מוזיקה רוויה בתופים.

אבל עם כל העוצמה של האלייט, אפשר בהחלט להנות בו גם בטראנס\האוס\היפהופ וכו'...

ואין דבר כזה "סט עדין" זה הכל עניין של הגברה נכונה, כל סט הוא עדיף באופן כזה או אחר טוויטרים רגישים או קרוסים רגישים אבל את זה פותרים העזרת התקנה נבונה וכיוון.

שמעתי דיסק שלם של איפקטד משרום(הופעה חיה) בפול עוצמה על אלייט 3 חלקים 9 אינטש (מגבר שנותן 2*200 וואט RMS), וזה נשמע הרבה יותר טוב מנהדר.:):)

under construction..

פורסם
רומן, תשמע פעם אחת את האלייט על 200RMS אמיתיים (ה6.5)

ואחרי זה אני רוצה שתבוא ותגיד לי שאתה רוצה שניים כאלה.

אז אני רוצה לישמועת אבל מי יתן לי, אצל מישהו יש את הסט שיכול לתת לי לישמוע מוסיקה אצלו ברכב?

פורסם

אני באמת לא מבין למה מתלהבים מהסט הזה שמעתי אותו בשתי מכוניות עם אחלה התקנה והוא נשמע זוועה...

• תוכן חדש...