Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה לכם על המלצות לאתרים טובים ששם אוכל לפרסם את מכירת הרכב שיש לאימי למכירה,

וששם אוכל לראות פירסומי מכוניות יד שניה ?

וכן בקשת מכונית דרושה לקניה.

די מפחידים הסיפורים שמתוארים כאן על סיוטי רכישת רכב מיד שניה.

איך ניתן להימנע מזה ?

פורסם

קודם כל כאן אצלנו, בלוח מכירה וקניה.

יש את yad2 וכו', ואם תקראי את השירשורים שעוסקים בנושא רכישה, הזהירות הנדרשת בה, ותלכי עם תחושת הבטן שלך הכל יהיה בסיידר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ELIBABA

עם תחושת הבטן שלי נכשלתי בבחירת בן זוג לנישואין.

אז אין לי או לאימי שום הבנה בתחום ומדובר כאן ב ה מ ו ן כסף שהוא של אימי הפנסיונרית.

אז אינני יכולה לסמוך על תחושת בטן בקנייה כזו גדולה ורצינית.

ולגבי התאורים שמפורטים כאן לא חסכו מאנשים ריצות ל- 20 מקומות "שעבדו" על האיש שחיפש עבור הוריו ושהוא מבין בעניין. אם משקרים לאיש שמבין ענין אז ברור שניתן יהיה לעבוד עלינו בקלות יתרה.

ואיננו יכולות להרשות לעצמינו נפילה בסכומים הללו.

אני מאד מוטרדת מאיך לקנות.

יש לי עוד שאלה.

מצאתי אתר עם מנוע חיפוש של כל לוחות הפירסום וראיתי שדייהטסו סיריון יש למכירה כבר של שנת 1999. ואילו ב- MOTOCAR נכתב שדייהטסו סיריון זה רכב לגמרי חדש.

אז אינני מבינה את העניין.

אנא תסביר לי.

האם הם יצאו בליין חדש ומחודש ? ואז בעצם לא יהיו יד שניה ?

פורסם
ELIBABA

עם תחושת הבטן שלי נכשלתי בבחירת בן זוג לנישואין.

אז אין לי או לאימי שום הבנה בתחום ומדובר כאן ב ה מ ו ן כסף שהוא של אימי הפנסיונרית.

אז אינני יכולה לסמוך על תחושת בטן בקנייה כזו גדולה ורצינית.

ולגבי התאורים שמפורטים כאן לא חסכו מאנשים ריצות ל- 20 מקומות "שעבדו" על האיש שחיפש עבור הוריו ושהוא מבין בעניין. אם משקרים לאיש שמבין ענין אז ברור שניתן יהיה לעבוד עלינו בקלות יתרה.

ואיננו יכולות להרשות לעצמינו נפילה בסכומים הללו.

אני מאד מוטרדת מאיך לקנות.

יש לי עוד שאלה.

מצאתי אתר עם מנוע חיפוש של כל לוחות הפירסום וראיתי שדייהטסו סיריון יש למכירה כבר של שנת 1999. ואילו ב- MOTOCAR נכתב שדייהטסו סיריון זה רכב לגמרי חדש.

אנא תסביר לי.

האם הם יצאו בליין חדש ומחודש ? ואז בעצם לא יהיו יד שניה ?

שלום...

אכן הסיריון קיימת ב1999 וכעת צורתה עודכנה לשנת המודל 2006. באופן כללי היא מאוד חסכונית ואמינה בגרסת ה1000 ומעט חזקה עד כמה שאפשר בגרסת ה1300... למידע נוסף עליה - כפתור החיפוש האהוב שלנו:)

בהצלחה, חג שמח ושבת שלום:) .

פורסם

כדאי שתמצאי מישהו שמתמצא במכוניות וגם במשא ומתן, אולי חבר של חבר שהוא בעל/מנהל מוסך, אני מאמין שאיכשהו את מכירה מישהו שיכול לעזור לך.

בקשר לשאלה האחרונה, את תוכלי למצוא סיריון בתצורה החדשה שהיא יד שנייה אם תחפשי סיריון שנת 2005 הסיריון משנתונים מוקדמים יותר היא בתצורה ישנה ופחות מומלצת.

זה לא משנה אם דייהטסו מייצרים סיריון חדשה הם לא יכולים להוריד מהכביש את הדגמים הישנים ולכן עדיין יהיו סיריון ישנות למכירה מיד שנייה, לדוגמה: פיג'ו כרגע מוכרים את הדגם 307 אבל מיד שנייה אפשר לקנות גם 306 ו-305.

פורסם

הייתי שולח אותך לחפש במנוע החיפוש של הפורום, אבל ההודעה הזו היא בראש "פורום ייעוץ ברכישת רכב", כך שמנוע החיפוש קצת מיותר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=48021

אנא תסביר לי.

הדגם שמשנת 99 הוא הדגם הישן.

גם הדגם החדש (עליו קראת באתר הנ"ל) נקרא סיריון, למרות שאין הרבה קשר בינו לבין הדגם הקודם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...