Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התסכול היחידי שיש לי מן הפורום, הוא כאני כותב תגובה, ושולח אותה, והתגובה לא נשלחת בגלל כנראה שרת עמוס,ואז כשאני עושה חזור, אני חוזר לאחור וההודעה שכל כך טרחתי לכתוב, התאיידה באוויר, ואני חייב לכתוב אותה שוב, כנל לגבי הודעות פרטיות שאני שולח , והם נתקלות בשרת עמוס, ומתממגות באוויר ללא שוב!!

בעייה נוספת היא תיבת ההודעות הפרטיות אשר גולשת לי מעבר ל300 הודעות , וכל פעם שאני מוחק הודעות , לא אקטואליות התיבה מתמלאה שוב, ויש הודעות פרטיות רבות ששלחתי, או קבלתי ואני מעוניין לשמור, אך בגלל חוסר מקום אני חייב למוחקם!

האם לא קיים סל מחזור שאליו, אני יוכל "ליצא" הודעות ישנות , "וליבא" אותם שוב בשעת הצורך?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, ידוע לכולם על שני תסכולים נוספים שלך:

 

1. פניות של אנשים בנוגע להרכבת נאונים בתחתית הרכב. כנראה שהידע שלך בתחום מצומצם, ולכן אני שם לב לתסכול בתשובות שלך בנושא זה.

 

2. לצטט, או לא לצטט, זו השאלה.

 

לעניין שמירת ה"פ - אתה יכול לפתוח מסמכי וורד בתיקית המחשב שלך ולשמור שם ב-COPY PASTE הודעות שאתה מוחק מהתיבה הפרטית.

 

לעניין הודעות שנעלמות לפני שליחה כשהשרת עמוס:

לפני שאתה שולח ה"פ או תגובה בפורום שהיא ארוכה, או שהשקעת זמן רב בכתיבה, ולפני שאתה לוחץ על "שלח הודעה" סמן אותה, תעשה COPY בלחצן ימני ואז שלח.

אם השרת עמוס, כשאתה חוזר לכתוב את אותה הודעה לחץ על לחצן ימני וסמן PASTE.

ההודעה תחזור.

כמובן, שלפני שאתה שולח אותה, אתה יכול גם לחשוב פעמיים האם ה"ציטוט" נחוץ ...

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לעניין הודעות שנעלמות לפני שליחה כשהשרת עמוס...

בנוסף לדבריו של רז, ניתן להמתין עד שעולה הדף שאומר שהשרת עמוס וללחוץ "רענן" (F5 במקלדת). לאחר הלחיצה, ייתכן ותיתקלו בשאלה האם לשמר את המידע שנכתב באותו דף קודם. ליחצו "נסה שנית" ושחקו עם ה"רענן" וה"נסה שנית" עד שיחזור הפורום לתיפקוד הרגיל ו... ההודעה תישלח!

 

 

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

תעשה גיבוי לכל הודעה שאתה כותב.

 

שאתה מסיים לכתוב את ההודעה, תאיר אותה ולחץ "העתק".

במידה ומופיעה לך הודעת שגיאה, חזור אחורה ע"י "הקודם".

לחץ על "הדבק", ונסה שוב לשלוח אחרי המתנה של 2 דקות.

 

מצורפות תמונות להמחשה.

פורסם

בוצעו כמה שינויים שאמורים להקל את העומס.

 

אשמח לשמוע האם אתם חשים שמהירות התגובה השתפרה בשעות שבהן הפורום עמוס, או שאינכם חשים בשינוי כלל.

פורסם

בוקר טוב,

 

אכן יש שיפור. פעם כשכמות המשתמשים היתה מעל 300, אז הפורום או שלא היה עולה בכלל או שהיתה מופיע הודעת "עומס". אתמול התחברתי לפורום כשהיו בו משהו כמו 340 משתמשים והכל עבד פיקס, אומנם קצת איטי מהרגיל אך לא היו בעיות.

 

תודה, ושבת שלום.

פורסם

כשז קורה והשרת עמוס, אני סוגרת את החלון, ומיד פותחת מחדש את האינטרנט והפורום עולה במידית.

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש הודעות פרטיות רבות ששלחתי, או קבלתי ואני מעוניין לשמור, אך בגלל חוסר מקום אני חייב למוחקם!

 

אתה יכול לשמור את כל ההודעות הפרטיות שלך כקובץ טקסט או XML - יש בתחתית הדף של ההודעות הפרטיות את האופציה הזו, שמאפשרת לך לאחר מכן חיפוש נוח למדי של התוכן של ההודעות שרצית לשמור.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...