Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והנה עוד התלבטות הגיעה ...יש לי פה מגבר של 50 אר אמ אס לערוץ או יותר נכון 100 בבריד'ג (2 ערוצים)

הבהרה לפני ההודעה: אני לא שם שום מגבר בבג'אז ולא סאב בב'גאז, פירוט בהמשך

עכשיו ההתלבטות הראשונה היא :

לגבי המגבר שיש לי, אם להביא סאב זול ולשים את המגבר והסאב מתחת למושב או להגביר את

האחוריים ( מאנגט על המגש - מגבר מושב אחד וסאב מושב נהג)

התלבטות שנייה: אני יודע שעשיתי טעות שהשקעתי על במה אחורית במקום במה קדמית,

עכשיו השאלה היא אם כדאי להביא 6*9 (פיונר 6950, שלא בטוח יכנס במימדים ובינתיים הוא מעלה

אבק בחדר) ולשים בדלת מקדימה או רמקול חמוד 6.5, (שגם זה לא בטוח יכנס בדלת באוטו חוץ מבנייה) או

שפשוט להשאיר את הבמה הקידמית המקורית של האוטו (4 אינץ' של פיונר בדש בורד שלא מספקים אותי)

אני לא מתכוון לחתוך את הדלת אלא שוב לעשות את ה "קומבינה" עם הקאפה

ועשיו לאיטום..מה הדרך הכי טובה וזולה לעשות איטום בבג'אז ?

הבג'אז צריך להיות ריק כי כל הזמן יעבור שם ציוד למסיבות ואני לא יוציא ויכניס את הציוד ויעלה ויוריד הביתה..

ומי שסקרן לגבי הרדיו אצלי (ולא נראה לי שיש כאן כאלו בכלל :wink: , שמתי 2 ברזלי נחושב ושומעים מעולה !)

(תמונה) כי אחרי הכל ככה האוטו ייהיה : ריק !

Picture 002.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

אני לפיאט אונו לא הייתי מכניס גם רדיו טייפ של JVC שעולה 80 שקל...

חבל על החלון שישבר.

יש לי חבר עם אונו אני לא צוחק- גנבו לו רדיודיסק מהאוטו 6 פעמים!!!

פעם אחת הוא עשה טסט על אופנוע בחולון והחנה את האוטו במשרד הרישוי וגם שם גנבו לו.

שלא נדבר על כמה רמקולים הרימו לו מהאוטו הזה, חבל...באמת חבל

פורסם

איטום תא המנוע: המלצה בחום על "HOOD LINER" של דיינמאט.

בכל מקרה, לגבי ההגברה עדיף כמובן ברכב קטן כמו שלך, להביא אפילו סאב "באזוקה" קטן של 8 אינטש או 10, אתה יכול להביא גם באזוקה עם מגבר פנימי ולסגור את הפינה הזאת, אתה תוכל גם למקם אותה מתחת לכיסא כמו שרצית, ואת המגבר לרמקולים הקדמיים+אחוריים, למקם מתחת לכסא הנהג או להיפך.

בכל מקרה יש גם קומפוננטים טובים של 4 אינטש, של דרגסטר, ואם אתה ממש רוצה להתפנק יש גם דוטק 4 אינטש וכן גם הייבריד אוביישן 4 אינטש.

אני יכול להמליץ לך מנסיון על הדרגסטר 4 אינטש, זאת סידרת DCE נראה לי , אם אני לא טועה, זאת סדרה שניה שלהם, מעולים סאונד נקי וחם, אומנם חלשים יחסית(כ60וואט RMS), אבל ברכב קטן כמו האונו עם סאב באזוקה קטן, זה יהיה אחלה של מערכת למי שצריך את הבאגאז' פנוי.

under construction..

פורסם

אהלן, לגבי האיטום אני לא התכווננתי למשהו של דינאמיט , אני שמעתי משהו ש ב 20 שקל אפשר לאטוןם את כל הבג'אז עם דבק כלשהו, לזה התכוונתילגבי הסאב אני לא מתכוון להביא בזוקה, אבל אני יודע שזה סאב טוב, אני מתכוון להביא סאב זול (זבל סיני) ב 100 שקל ולבנות לו תיבה, לגבי הרמקולים 4 אינץ' יש לי כבר של פיונר אבל הם לא קומפוננטים.

Suzuki Jimny

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...