Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן XM

pskicker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדרך להחליף אוטו וחשבתי על XM טורבו (96 +)

האם יש למשהו ניסיון אם הרכב .לא חייב טורבו ...

האם ישנם בארץ דגמים אם גיר רגיל ?

תודה מראש לכל העונים :-)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

מכונית מיוחדת ומפוארת עד בלי די. נוחות סיטרואנית מהרמה העליונה ומחיר מצחיק. עד כאן התכונות החיוביות. הגה מוזר בעל מרכוז כמעט בלתי נסבל. איכות גימור לא המשובחות, אחזקה מאוד יקרה ושוק שכמעט אינו בנמצא. כל אלו על צד השלילה. בכל מקרה דגם ה 2 ליטר הרגיל הוא חלש, הטורבו כמובן עדיף ועולה על כולנה מנוע ה 3 ליטר המשובח. בהצלחה

פורסם

אם מחפשים טוב ניתן למצוא גם קסנטיה מיוחדות...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני זוכר שהתחילו את מסע השיווק של ה-xm , הם פירסמו שמי שיצליח להפוך את המכונית בנסיעה יקבל כפרס את המכונית , גימיק שיווקי של סיטרואן ? , אולי ,אבל זאת מכונית מופלאה אוונגרדית שמשווים את היכולות הדינמיות שלה למכוניות ברמות של לוטוס ופרארי

ע"ע : hydroactive system

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מכונית נפלאה ,אבל רק למשוגעי סיטרואן . לא רק יקרה אלא מסובכת ביותר ולפמעמים ממש בילתי ניתנת לאחזקה, ולמרות שהיא חדשה יחסית ,מהווה "פריוקט". לצערינו רוב ה XM -ים מתחילת שנות ה90 כבר ירדו מהכביש .

פורסם
אני זוכר שהתחילו את מסע השיווק של ה-xm , הם פירסמו שמי שיצליח להפוך את המכונית בנסיעה יקבל כפרס את המכונית , גימיק שיווקי של סיטרואן ? , אולי ,אבל זאת מכונית מופלאה אוונגרדית שמשווים את היכולות הדינמיות שלה למכוניות ברמות של לוטוס ופרארי

ע"ע : hydroactive system

i think u mixing

this add was for the 2cv=deshvo

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

לבעלים של מוסך פיג'ו סיטרואן בצומת מסמיה (ראם) יש כזו, אני חושב מנוע 3000 = שווה לבדוק.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
מכונית מיוחדת ומפוארת עד בלי די. נוחות סיטרואנית מהרמה העליונה ומחיר מצחיק. עד כאן התכונות החיוביות. הגה מוזר בעל מרכוז כמעט בלתי נסבל. איכות גימור לא המשובחות, אחזקה מאוד יקרה ושוק שכמעט אינו בנמצא. כל אלו על צד השלילה. בכל מקרה דגם ה 2 ליטר הרגיל הוא חלש, הטורבו כמובן עדיף ועולה על כולנה מנוע ה 3 ליטר המשובח. בהצלחה
מסכים, ומוסיף שהאחזקה של הרכב יקרה, קח לדוגמא את המערכת ההידראולית המיוחדת שמעניקה

לXM את הנוחות הכ"כ מדהימה שלה, אם העסק הזה הולך לך, ילכו גם 7K מהבנק.

לאוטו הזה לא שאין כמעט שוק, אין בכלל שוק, נמכרות בודדות בארץ, שוק ממש על הפנים.

את כל זה אני יודע כי התענינו בקנית אחת, ובסוף ברגע האחרון לא קנינו בגלל השוק (לא רציתי חתונה עוד ;)).

ד"א אם אתה מתעניין באחת, יש לשכן שלי אחת שהוא מוכן למכור במחיר ממש זנות והיא אחת המפוארות בארץ, מנוע 2000 טורבו, וכמו כן אחת השמורות, ממש מלוקקת!

כמו כן בגירסא הזאת אם הטורבו הולך, גם עסק יקר מאוד.

ד"א ג'ורג', מכרת את הקסנטיה המאוד מיוחדת שלך ;) כבר?

בהצלה ברכישה, היא אחת המכוניות הנוחות ביותר ש"התארחתי" בהן.

יונתן

פורסם

לידיעת פותח השירשור 95% מבעלי ה- XM במדינת ישראל פשוט תקועים עם הרכב ולא מצליחים למכור אותו כך שלא יזבלו לך את השכל על המציאה.

הרכב מיוחד במבנה (מערכת ההידרו) מסובך ויקר מאד להחזקה בכל קנה מידה, איכות החומרים וההרכבה של סיטרואן באותם שנים לא הייתה מהמבריקות (למען הדיוק בינונית בקושי) כל אלו יחד רומזים לך שאם אינך פריק טוטלי של סיטרואן כדאי שתתרחק.

יצא לי לקבל רכב הדגמה XM TURBO CT למשך שלושה ימים, הרכב היה חדש (5,000 ק"מ) ואני הוספתי 750 ק"מ, הרכב היה מפנק מאד ונוח ברמות כאלה שכחזרתי ל - 405 1.8 שהייתה לי (שקשה לומר שאינה נוחה) הרגשתי שעברתי לסוסיתא קוביה... אבל לך תחזיק רכב כזה משנת 96-7 באופן עצמאי... לא לחינם הפחת שלהם סטטוספרי וברוב המיקרים הם מורדות ע"י בעליהן מהכביש בגלל חוסר כדאיות לבצע איזה תיקון גדול.

דרך אגב את אותם טעמים רק הכפל בפקטור 80% הייתי מכיל על הקסנטיה.......

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

1.הקסנטיה שלי לא נמכרה(יש לי בעייה נפשית להפרד...).

2.הטורבו במנוע הנ"ל זול ולא כמו שנאמר...(מה גם שהמנועים הללו נחשבים "נבלות שמסרבות למות")

3.ל-obarshad המשפט:"דרך אגב את אותם טעמים רק הכפל בפקטור 80% הייתי מכיל על הקסנטיה......." ממש , אבל ממש לא נכון!

הקסנטיה נחשבת אמינה מאד כל עוד טופלה בסבירות הראוייה(ראה דו"ח שימוש שלי ועוד הרבה משתמשים שמרוצים מאד מרמת האמינות של הרכב).

ה-XM מאד אוונגרדית גם בעיצוב(חוץ ופנים) וגם במורכבות שלה.

הקסנטיה מאד רחוקה מאוונגרדיות!

חג שמח:-P

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג'ורג' ידידי, שנינו יודעים שזה לא קונץ לנסות ללמוד על הכלל ממקרה פרטני אחד.

ע"פ מקורות שיש לי בציי רכב, אכלו ואוכלים קש עם הקסנטיות ללא יוצא מהכלל, תקלות מתקלות שונות ללא פרופורציה ליצרנים אחרים.

לא תמצא אותי מתווכח לגבי איכות ורמת ההנדסה הצרפתית, היא טובה אפילו טובה מאד בתכנון הקונספט אבל בהמשך במעבר למוצר זמין ללקוחות על פי רוב העסק מתפספס והלקוחות סובלים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לשמחתי איני מסכים איתך:-P

אני לא מדבר על מקרה בודד (שלי) !

ככלל בשנתיים האחרונות אני מתשאל כל לקוח שנכנס אליי עם קסנטיה לגבי רמת האמינות של הרכב והאם הוא מרוצה ממנו באופן כללי.

כמו שאתה בטח יודע נכנסים אליי הרבה לקוחות (כ-1000 רכבים מדי יום) כך שהיו לי מספיק הזדמנויות לתחקר בעלי קסנטיות...(אפילו העובדים שלי כבר מכירים את השגעון שלי וכל קסנטיה ואלפא 156 שנכנסות לתחנה מקבלות "עיכוב" של מספר דקות עד שקוראים לי:-) ).

באופן גורף הרכב אמין והבעלים מרוצים מאד,במיוחד ביחס של תמורה מול מחיר.

זה כולל טורבו דיזל,דגמי 1.8 ו-2.0 בנזין.

המערכת ההדראולית אמינה ואין בעיות מיוחדות למעט החלפת בומבות מידי פעם (שלא יקרות).

המנוע אמין לגמרי עם הרגישות המסורתית להתחממות ולמי ברז.

תא הנוסעים מזדקן ממש בכבוד.

יש מעט בעיות חשמל קטנות ומעצבנות פה ושם ויש בעייה כלשהיא עם הגומיות לבולמים הקדמיים שפורצות כשהן מסיימות את חייהן (ואז יש נזק למכסה מנוע).

סה"כ משפחתית מרווחת ,נוחה להפליא ואמינה במידה סבירה מאד (אם לא יותר מכך) והכל במחירים מצחיקים למקובל בסיגמנט!

אל תשכח שכשרכב נמצא בציי רכב ההתייחסות שונה ורמת האמינות משתנה בהתאם (בכל זאת לא יפנאוטומטית שאפשר להתעלל בה עד בלי די :wink: ).

בידידות

ג'ורג'

•  

פורסם

הרכב מדהים ! ! ! נוחות עילאית שלא ניתן לתארה במלים, יחד עם זאת חלקיו יקרים להחריד עובדה יש לקחת בחשבון, שלא לומר נדירים, בנסיבות העניין הייתי שוקל ללכת על ה - 605 טורבו, שנתונים 98 ו - 99, מוצלחות ומשודרגות במיוחד.

• תוכן חדש...