Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לצפר את הקליאו שלי במערכת פליטה חדשה,

אני מעונין לדעת מידע על מה כדאי לעשות:

אם כדאי לבנות צנרת מהסעפת לדוד אחורי/ או פשוט להוריד ממיר ולשים דוד אחורי פתוח?

מעונין לדעת מה השינוי יכול לחולל לאוטו מבחינת זמינות/כוח/רעש

אשמח לשמוע עוד רעיונות או המלצות על מה שווה להשקיע בסופו של דבר,בשביל לא להשקיע סתם ובסוף התוצאה תהיה הפוכה מהרצוי,רצוי שהתגובות יהיו מניסיון של אנשים פה(לא תגובה כמו שים אגזוז לחץ) ורצוי מניסיון שהיה לאנשים על הרכב הנ"ל.

תודה מראש וצום קל.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

מערכת הפליטה המקורית טובה מאוד. ע"מ להוציא ממנוע 2000 172 כ"ס ,השקיעו הרבה בכל רכיב-וזה כולל את הפליטה. קח בחשבון שדוד אחורי וממיר לא יתנו הרבה.הממיר הוא ממיר HIGH FLOW שהסרתו לא תתרום הרבה וכנ"ל הדוד.

אם אתה כן רוצה להוציא מהרכב כוח, תצטרך להשקיע, כלומר לדאוג למערכת פליטה מלאה. מערכת של סופרספרינט מאוד מומלצת.יש להם את ה CUP שמהווה בין השאר ציוד תקני במירוצי מסלול לקליאו 172 וכוללת דוד אחורי בודד וצינור מחליף ממיר.החיסרון הוא שהיא מאוד רועשת. אם לא בא לך CUP,יש גם מערכות פחות קיצוניות מבית סופרספרינט.

אם אתה ממש רוצה שינוי, תיכנס לפורומים של רנו ותשיג סעפת פליטה של קליאו 182 ממישהו שהוריד אותה לטובת סעפת מקצועית. כמובן שיש לך יכולת להביא גם סעפת מקצועית, אבל מדובר כאן ברכיב מאוד יקר. קח בחשבון שבמקביל לנ"ל מומלץ שתיתן יותר אויר ודלק. שים לה ווסת,צ'יפ ופילטר (אם לא שמת כבר).

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

המלצה שלי, למד להפיק מה- 172 את המקסימום ורק לאחר מכן תשקיע.

ברכב הזה כל כ"ס נוסף יעלה בממון רב יחסית.....

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תודה על התגובות,אני יבדוק מה אפשר יהיה לעשות עם מה שהצעת לי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני אנצל את השרשור הזה לבעיה שלי כי מתברר שבאופן בלתי מתוכנן אני באותו מצב...

(הרכב שלי: cliosport 172 mk2 2003)

אחרי תקופה קצרה של רעשים במערכת פליטה (וזיהוי יפה של דדי (dkny) לבעיה באירוע של psi :wink:) זה הפך להיות משמעותי מאוד בימים האחרונים ומבט קטן מתחת לאוטו כבר גילה סדק רציני.

קיוויתי שריתוך קטן יספיק אבל אחרי ביקור במשתיק הבנתי שהסדק הוא בחיבור לממיר הקטליטי וצריך להחליף אותו.

את האופציה לממיר חלופי זול שללתי מיד.

זה משאיר לי את האפשרות של החלפה לממיר מקורי (עסק יקר כמובן) או ויתור על ממיר. מעבר למשמעויות הרגילות של ויתור על ממיר אני חושב שבדגם שלי יש שני חיישני למבדה, לפני ואחרי הממיר.

בביקור עצמו על הליפט לא שמתי לב לזה אבל אחר-כך בחיפושים אחר פתרון הבנתי שב-mk1 זה היה עם חיישן אחד אבל ב-mk2 יש שניים (לפחות לפי הלינק מ-ktr שיש בהמשך).

המשכתי בחיפושים ומצאתי באתר של supersprint שיש להם דגם שלפי האתר עדיין לא יצא שכולל ממיר. לפי הנתונים שלהם בהחלפה כוללת של כל המערכת (ממיר, דוד מרכזי ודוד אחורי) מקבלים עוד 7 כ"ס ושיפור יפה בעקומת המומנט.

http://www.supersprint.com/a_prodotti.asp?modello=rencli22

ב-k-tec-racing, אתר בריטי שמתמחה בשיפורי renault יש להם גם מוצר שמתאים לי ומתיימר לספק את אותה תוספת כ"ס.

http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=1051&pic=2

בכל מקרה, ממש לא תכננתי להיכנס לשיפורים של הרכב אבל המצב עכשיו הוא שאני חייב לעשות משהו. או לקנות ממיר חדש או בסכום דומה כבר לשפר (או להתחיל לשפר) את מערכת הפליטה (הרכב מאוד מתוח אבל בכל זאת זה בדיוק התחום ששיפרו בדגם של ה-182).

שוב, אני מבין שהמערכת הקיימת די אופטימלית אבל אני בכל מקרה צריך לשפוך שם כמה אלפים רק בשביל הממיר המקורי ואם באותו סכום אני יכול לקנות חלופה איכותית של supersprint שגם תשפר אז מה טוב.

מה אתם אומרים ?

יש למישהו ניסיון עם רכבים בהם יש שני חיישנים סביב הממיר ? יש מה לעשות ?

יש לי כמובן גם זמן מאוד מוגבל אז אני לא בטוח שאני יכול להכנס להרפתקאות של ייבוא אישי.

תודה,

ניר

פורסם

ניר

אני לא מבין איפה הבעיה?

הרכב שלך אם אני לא טועה עדיין באחריות יצרן?

אם כן הם צריכים להחליף לך באחריות,אצלי ברכב הוחלף דוד אמצאי ואחורי באחריות.

מאור.

פורסם
ניר

אני לא מבין איפה הבעיה?

הרכב שלך אם אני לא טועה עדיין באחריות יצרן?

אם כן הם צריכים להחליף לך באחריות,אצלי ברכב הוחלף דוד אמצאי ואחורי באחריות.

מאור.

אם זה 2003

האחריות הייתה אמורה כבר לפוג....:?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אם זה 2003

האחריות הייתה אמורה כבר לפוג....:?

זה ממש לא בטוח,

אם הרכב עלה לכביש באמצע 2002 אז זה נכון,

אבל אם הוא עלה לכביש יותר מאוחר לדוגמא 25/11/02 אז הוא עדיין יהיה מכוסה,

והוא ימשיך להיות מכוסה עד 05/03.

פורסם

הרכב חגג שלוש שנים לפני שלושה חודשים (באוגוסט) :???:.

אני גם לא בטוח שהאחריות הייתה מכסה את זה בשלב הזה (האחריות המלאה היא תמיד לשנה ובכל ההרחבות תמיד אוהבים להתלות באותיות הקטנות).

בכל מקרה, במוסך עדיין לא הייתי בכלל. עשיתי רק ביקור במשתיק בחולון והוא אמר שצריך להחליף. יש עוד סיכוי נמוך שבמוסך הם בכל זאת יציעו פתרון של ריתוך או משהו בסגנון אבל אני מאמין שהם גם יציעו החלפה ורציתי לאסוף קצת מידע נוסף על האופציות שלי לפני שאני מבקר במוסך.

ניר

• תוכן חדש...