Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי! מדהים! איך אני מקנא בו! איך מקבלים כזה ג'וב?! (אני שואל ברצינות....)

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

שימו לב לסרטון.

בסוף, בפיט, אומר הלל למנהל הפיט It was BAD

שואל אותו המנהל בחיוך-

What was bad, your driving or the car.....?

הלל לא משיב. :-P

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

סחטיין על הלל.

חוויה אדירה, אני בטוח.

המגיבים ב-YNET הם כל אותם הגברים הגבריים האלה שטובים בלדבר שטויות ואז לוקחים אותם לסיבוב על המסלול והם יורדים מהאוטו עם בחילה ופיק ברכיים, וזה לא על מכונית F1 אלא גם על סתם STI... :roll:... תת רמה.

אתנחתא קומית - תגובה מס' 26 שאומרת "כמה פעמים הוא עבר לשוליים הפסקתי לספור." שמעת את זה הלל? למה אתה יורד לשוליים? :lol:

אני בטוח שהמכונית שהלל נהג עליה מספיק מפחידה כדי לא לנצל מאית מהיכולת שלה בסיבוב אורח, זה אפילו לא מפתה, האוטו הרבה יותר מהיר מהנהג.

מוטי.

פורסם

WOW

כבוד! :mm_yeah:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אם כי נראה לי שהכל די מובן, פחות או יותר. באתי, נסעתי, ורצתי לספר לחבר'ה אחרי שזיו קורן, הצלם שהתלווה אלי, השמיד את התמונות המפלילות של הספינים בכניסה לישורת

פורסם
אחרי שזיו קורן, הצלם שהתלווה אלי, השמיד את התמונות המפלילות של הספינים בכניסה לישורת

לכבוד

הלל פוסק

משום כך כתבתי לך- ציטוט: שיכנס ל carsforum, ויסביר עצמו בבירור.

אני למיטב ידיעתי, לא זוכר עוד כתב רכב שנהג על "דמוי" פורמולה 1.

מה זה אומר? כלום - רק שהיית במקום ובזמן הנכון,והסיטואציה הושיבה אותך

בסופו של דבר במכונית.

*אם יש עוד תמונות ,אשמח שאתה ו/או זיו קורן (הצלם) תעלו אותן לפורום.

כמובן שאני מודע לזכויות יוצרים וכו'.

בכבוד רב

אילן פ.

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אין כרגע אפשרות להעלות את התמונות הנוספות. חוץ מזה, ספינים לא ממש היו, רק צוות טכני משועמם למדי וערמת מרשלים משתזפת בשמש סתווית. בנוגע למקום, הסיטואציה והזמן הנכון ש"הושיבו אותי" במכונית הזו - לא, לא ממש. זה קצת יותר מורכב מזה.

בבלייזר יהיו תמונות משעשעות, לפחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...