Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שיטוט באתרים בחו"ל הגעתי לת'רד באחד הפורומים שבו מדובר על שימוש בתרסיס שנקרא

FLEXIABLE VINYL PAINT של חברת HELFORD..

השימוש של הספריי הזה הוא בעיקר חידוש של פסי קישוט ופלסטיקים אבל.... ניתן גם לרסס איתו על חלקים הפניימיים של הרכב לדוגמא ב205 הדפנות הפנימייות עם הבד דמוי עור.. יש דוגמא בתמונות.

לפני:

Trim_11.sized.jpg

אחרי:

Trim_13.sized.jpg

אז שוב אני שואל...איזה ספרי הוא המקביל בארץ לספרי הזה אם מישהו יודע.

תודה. :)

pic23.jpg

פורסם

לחידוש פלסטיקים יש ספריי מעולה שמתחבר ישירות לפלסטיק, ומשום מה ברח לי שמו כרגע...

לא בדקתי אותו על בד, אבל אני חושב שהוא יתפוס...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדיוק מה שחשבתי לעשות... אולי בטוב לבכם...המנהלים.. אתם יכולים לשכפל את השירשור הזה לפורום אספנות בבקשה? :-P

נ.ב.

זה חשוב שהספריי יתפוס גם על הבד (דמוי עור הזה).. כי אם לא הוא מתייבש וכשנוגעים בו הרבה הוא נמס כזה והופך לדביק ומכתים כל מקום שאתה נוגע בו ברכב..

לכן, חשוב שהספריי יהיה מאוד יעודי לצביעה על הבד הזה ואם הוא נספג ומתחבר אליו מכאן... שהוא מעולה לחידוש פלסטיקים ותופס מעולה.

פורסם
למה לא לצבוע את הפלסטיקים בצבע אחד שמיועד לפלסטיק ואת הבד בצבע שמיועד לבדים? :roll:
אם הייתי יודע איזה צבע יש לבדים ...לא הייתי פותח את השרשור הזה..

וזה גם לא בד בדיוק זה הדפנות של הדלתות שהם כמו עור אפור (205PHASE 1) ואני רוצה להשחיר אותם כמו בPHASE 2. צביקה אתה יודע על מה אני מדבר יש לך XRI. :)

אם אתה לא נוסע ברכב אז למה לשפץ אותו כל הזמן ?
למה אתה מתכוון? :?
פורסם

אבל מה הקשר?!... אם אני רוצה לשפץ והאוטו עומד פה בחנייה ולא זז אז אסור לי לשאול? מה המקשר בין זה לבין תמיכתי והזדהותי במאבק?...:roll:

פורסם
אבל מה הקשר?!... אם אני רוצה לשפץ והאוטו עומד פה בחנייה ולא זז אז אסור לי לשאול? מה המקשר בין זה לבין תמיכתי והזדהותי במאבק?...:roll:

...אם אני אשתמש בצבע שחור רגיל הוא יהפוך לעיסה\ יתקשה ויתפורר...

מתחקיר נוסף שערכתי בפורומים בחו"ל נאמר לי ע"י צבעי רכב מדהים ומוכשר מאוד..הדברים הבאים:

צטט:

The biggest company I can think of that do something similar is U-Pol

They do a range of products under the PlastX name, but they are slightly different to the Halfords stuff.

The range consists of:

#1 Plastic Cleaner - for cleaning the surface proir to painting

#2 Adhesion Promotor - a bit like a primer, helps the top coat to 'stick'

#3 Primer/Filler - a fairly high build (thick) primer, for covering minor imperfections

#4 Texture - a spray which contains 'grains' to replicate a textured surface. Available in fine or coarse I think

#5 Colour coat - the actual paint itself. Available in various colours.

#6 Filler - A flexible filler, especially designed for use on plastic.

If these are available where you are, and you just want to change the colour of the trim (as in this topic), rather than repair it, then a really good clean, followed by #2, then your choice of colour (#5) should be all that's needed

1. האם מישהו מכיר או יודע אם יש את החברה הזו U-POL בארץ?

2. לאור ההמלצות שלו , יש איזה שהוא תכשיר או ספריי שאתם יכולים לחשוב עליו שיתאים לביצוע העבודה?

תודה. :smile:

פורסם

היי,

אם הריפוד הוא דמוי עור (הכווונה במרקם שלו), אז צבעתי מספר כיסאות כאלה עם צבע מיוחד לעור וסקאי אשר קניתי אצל סנדלר, עלה 35 שקל ומגיע גם עם חומר אשר אמור להכין את המשטח (לנקות אותו מכל שארית של שומן), הצביעה יצאה יפיפיה ואפילו צבעתי איתו את הפלסטיקים של הכסא (גם כן יצא יפיפה),

בכל אופן גם אם לא יעזור לך בזה ותרצה לצבוע איזה ספה או כיסא מחשב (האלה הדמויי עור) אז אל תהסס, יוצא כמו חדש.

(מצרף תמונה של הצבע)

בברכה, זיו.

scan.jpg

פורסם

זיו, הצבע הזה מגיע בתור ספריי?

Golf-Gti, אתה צריך צבע לצביעת עור ו/או סקאי (ברוב הרכבים זה ציפוי של סקאי)... הצבע צריך להיות גמיש אחרי שמתייבש.

Scooby WRX

פורסם
זיו, הצבע הזה מגיע בתור ספריי?

Golf-Gti, אתה צריך צבע לצביעת עור ו/או סקאי (ברוב הרכבים זה ציפוי של סקאי)... הצבע צריך להיות גמיש אחרי שמתייבש.

נכון מאוד Q-PIX, הצבע חייב להיות גמיש. אני חושב שמה זיו העלה יכול להתאים..

השאלה אם זה ספריי או מריחה.

כמו כן, זיו אם יש לך את הקופסא (והתמונה הנ"לזה סריקה שלך) ותוכל לסרוק את החלק האחורי עם המרכיבים...ולצלם את החומר (בין אם זה מריחה או ספריי) זה יהיה מעולה.

כמו כן איפה רכשת את זה?

פורסם

טוב, אז ככה :

1-לצערי אין על האריזה את רשימת המרכיבים אבל יש קישור לאתר של הייצרן : www.tarrago.com

(מקווה שזה יעזור).

2-הצבע הוא לא בספריי אלא בבקבוק קטן שהישום שלו מתבצע על ידי ספוגית קטנה (אשר גם כן מצורפת), למרות זאת ואולי בגלל העובדה שהצבע נורא נורא דליל (וגם מאוד נושם) אין שום סימני צביעה והתוצאה הסופית נראת חלקה כמו צביעה בהתזה, אין שום סכנה שהצבע יתגבש או יתקלף אחר כך מכיוון שהוא נספג במשטח בצורה שלא מפריעה לו לנשום, צריך רק לצבוע בעדינות ולאט כדי שלא ישארו גושים.

3-אני קניתי את הצבע אצל סנדלר בשוק הרוסים בפ"ת (ליד הבית כנסת הגדול ברחוב חובבי ציון) אך אני מאמין שבכל סנלריה טובה אפשר למצוא את הצבע הנ"ל, ליבואן קוראים י. יקל ובנו והוא נמצא ברחוב נחלת בינימין 94 בת"א (סורי, אבל אין טלפון.. :-)).

מקווה שעזרתי, זיו.

• תוכן חדש...