Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא בא להכליל או "להכפיש" מועדון שלם זה ממש לא לעניין

אבל כשאתה קם בבוקר ומוצא את הרכב שלך על בלוקים

התמונות האלה צורמות !! (ולא מעניין אותי מאיפה קנית את הגאנטים האלה זה עדיין מעצבן לראות את זה ! )

פורסם

אני בזמנו מכרתי ג"אנטים של איביזה טורבו. קיבלתי שיחות מחסויים שאנשים קיללו אותי וקראו לי גנב. יש לציין שאת הג'אנטים חבר מכר לאחר השבתה של האיביזה שלו. זהו רכב ספורטיבי נפוץ יחסי ואחוזי ההשבתה שלו גבוהים. חבל שאנשים עושים הכללות כמו הדוגמא הנ"ל או כל מי שיש לו הונדה הוא ערס.

פורסם
זה לא מפגש הונדה זה מפגש בעלי סיוויק עם ג'אנטים גנובים של איביזה :mm_nah:

מצא את ההבדלים!!!

אף אחד לא בא להכליל או "להכפיש" מועדון שלם זה ממש לא לעניין

)

ממש לא באת להכפיש הא?? כל הכבוד B-TON הוצאת את זה מהבטן, מרגיש טוב יותר?

התנהגות כזאת מגעילה ומשפילה לא ציפיתי בחיים שלי לראות בפורום הזה ועוד כתגובה לפתיחת מועדון חדש - פשוט תת-רמה!!!

מצטער מאוד על כל אותם אנשים שנגנב להם או שהרכבים שלהם עמדו על בלוקים אי פעם אבל זה נראה לכם הגיוני להכליל מועדון שלם כגנבים!!!???

שאני רואה מישהו עם מערכת רצינית באוטו שלו אני קורא לו גנב?? מה זה ההכללות האלה ???

מקווה שתלמד שבחיים צריך לדעת מתי לסתום את הפה ומתי לדבר ואם כבר פתחת את הפה אז תשלוט על מה שיוצא ממנו ואל תבוא בחרטות או בחארטות!

פורסם

מצא את ההבדלים!!!

ממש לא באת להכפיש הא?? כל הכבוד B-TON הוצאת את זה מהבטן, מרגיש טוב יותר?

התנהגות כזאת מגעילה ומשפילה לא ציפיתי בחיים שלי לראות בפורום הזה ועוד כתגובה לפתיחת מועדון חדש - פשוט תת-רמה!!!

מצטער מאוד על כל אותם אנשים שנגנב להם או שהרכבים שלהם עמדו על בלוקים אי פעם אבל זה נראה לכם הגיוני להכליל מועדון שלם כגנבים!!!???

שאני רואה מישהו עם מערכת רצינית באוטו שלו אני קורא לו גנב?? מה זה ההכללות האלה ???

מקווה שתלמד שבחיים צריך לדעת מתי לסתום את הפה ומתי לדבר ואם כבר פתחת את הפה אז תשלוט על מה שיוצא ממנו ואל תבוא בחרטות או בחארטות!

בתור בחור "שמייצג" מועדון שלם בתשובות שלו יכולת לתת תשובה קצת יותר עניינית והרבה פחות נישפחת ודרמתית

מה הקשר "שאני רואה מישהו עם מערכת רצינית באוטו שלו אני קורא לו גנב?? מה זה ההכללות האלה ???" מה הקשר בין תופעת גניבת הגאנטים למה שכתבת??:?

שוב צא מהסרט (ומהדרמתיות המוגזמת) ותפנים אף אחד לא בא להאשים את כווווללללל בעלי הסיוויקים בישראל ובמועדון בפרט בגניבת גאנטים כתבתי שזה צורם (מאוווד) בעין כשאתה מפרסם תמונות של מפגש כזה ולחלק מהמשתתפים יש גאנט זהה שידוע כגניב מאוד זה הכל ! אם ציפית לתגובות רדודות של "כל הכבוד על היוזמה" "ופששש איזה הונדה" מצטער לאכזב אותך

בקשר לשני המשפטים האחרונים בתגובה שלך אני לא חושב שאתה בעמדה (או במצב באופן כללי) לחנך אותי מתי להגיב ומתי לא, אמרתי את מה שאני חושב ואני בטוח שאני לא היחיד שחושב ככה מצטער לשמוע שקשה לך לחיות עם זה

פורסם

האמת אני לא חושב שיש מה להוסיף אחרי המשפט הזה:

אבל בכל זאת אני אנסה לשפוך אור על הנושא ועל התגובה שלי:

ליידע כללי - התגובה שלי נבעה מתסכול על הטיפשות של אנשים במדינה הזאת היא לא באה לייצג את המועדון שלי או לגבות אותו זאת דעה אישית שלי על אופן ראית הדברים של חלק מהאנשים פה - כמוך!!!

בקשר למה שאני ציינתי "שאני רואה מישהו עם מערכת רצינית באוטו שלו אני קורא לו גנב?? מה זה ההכללות האלה ???"

אז זה בא על אותו משקל אתה רואה אותי עם גאנטים של איביזה וקורה לי גנב (זה רשום בפירוש בהודעה שלך ורואים שלזה בדיוק התכוונת ולא רק אליי אלא לכל בעל הונדה שיש לו גאנטים של איביזה!!!)

לי גנבו מערכת סטריאו לפני שנתיים בשווי של 7000 שקל אז אני קורא לכל אדם עם מערכת שדומה לשלי, לצורך העיניין - גנב???

ממש לא ובטוח שאם נציגות של מועדון כלשהוא תציג פה מערכות ברכבים אני לא אגיד זה מועדון של גנבי מערכות!!! קצת כבוד בינינו - אנשים - לא יזיק!!!

אני מאוד מצטער שזה הגיע לזה באמת שציפיתי לתגובות בונות יותר ולא עלבונות או הכללות!

פורסם

שוב כדי שתבין ההקבלה עם מערכות הסטריאו לא במקומה (או במילים אחרות אין קשר )

הסט הספציפי הזה של הגאנטים הוא סוג של סימבול לסיאט ספורטיבית (בניגוד למערכת סטראו שזה משהו יותר כללי ונפוץ) ולראות אותו על הונדה סיוויק(או כל רכב אחר!!!!) כשאני באופן אישי שמעתי ונתקלתי בגניבה של סט כזה מעלה לי מחשבות מסויימות לראש !

זה שלך קשה לחיות עם זה זאת בעיה שלך !

קל מאוד לשפוט אנשים מהצד השני (זה שלא נפגע) על זה שהעצבים/מחשבות/דיעות מתגבשות לכיוונים כאלה !

פורסם

קשה לי לחיות עם זה ?? חח ממש לא

צריך בחיים לזכור דבר אחד "לא משנה מה אומרים משנה מי אומר!!!"

בקשר ללשפוט מהצד השני ??? לא שמת לב שרשמתי שנגנב ממני ציוד סטריאו בסכום של 7000 ש"ח אז תאמין לי שגם אני נמצא מהצד השני!!

יש לך מחשבות בראש לגבי הנושא הנ"ל כמו שציינת למה שלא תשמור אותם בראש במקום להגיב כמו שהגבת ולגרור אנשים לויכוחים מיותרים כמו זה??

ולהכליל בצורה פוגעת ומעליבה כזאת

בכל מקרה שבאמת שאין לי מה להוסיף יותר

שיהיה לך שבוע טוב ידידי וגמר חתימה טובה

אריק

פורסם
קשה לי לחיות עם זה ?? חח ממש לא

צריך בחיים לזכור דבר אחד "לא משנה מה אומרים משנה מי אומר!!!"

בקשר ללשפוט מהצד השני ??? לא שמת לב שרשמתי שנגנב ממני ציוד סטריאו בסכום של 7000 ש"ח אז תאמין לי שגם אני נמצא מהצד השני!!

יש לך מחשבות בראש לגבי הנושא הנ"ל כמו שציינת למה שלא תשמור אותם בראש במקום להגיב כמו שהגבת ולגרור אנשים לויכוחים מיותרים כמו זה??

ולהכליל בצורה פוגעת ומעליבה כזאת

בכל מקרה שבאמת שאין לי מה להוסיף יותר

שיהיה לך שבוע טוב ידידי וגמר חתימה טובה

אריק

כל העוקצנות (המיותרת ולא ממש משמעותית) שמאחוריה אתה מנסה להסתתר לא ממש משנה את העובדה שסטים כאלה שניגנבו מבעלי סיאטים למינהם מאוד נפוצים בקרב בעלי סיוויק (במועדון שלך או לא) וזאת עובדה !!

אני לא אומר שכולללם גנבו אני אומר שזה צורם בעין לא טוב לך אל תקרא !

אתה בא להגיד לי שכולם רכשו את הגאנטים שלהם ממכוניות שהושבתו?? תעשה לי טובה אני לא חי בשוויץ ואתה??

פורסם
להסתתר לא ממש משנה את העובדה שסטים כאלה שניגנבו מבעלי סיאטים למינהם מאוד נפוצים בקרב בעלי סיוויק (במועדון שלך או לא) וזאת עובדה !!

אני לא אומר שכולללם גנבו אני אומר שזה צורם בעין לא טוב לך אל תקרא !

אתה בא להגיד לי שכולם רכשו את הגאנטים שלהם ממכוניות שהושבתו?? תעשה לי טובה אני לא חי בשוויץ ואתה??

אתה נוגד את עצמך ידידי קודם אמרת :

עכשיו אתה אומר לא כולם גנבים \

פעם הבאה תשקול מילים ולא יפרשו את זה אחרת ממה שהתכוונת כביכול!!

אני ממש לא מנסה לעקוץ או מסתתר מאחורי משהו אני מנסה להסביר לך את מה שהבנת (מסומן בכחול) לבד!!

זה הכל

ואם כבר מדברים (המפשט באדום) אז אל על אותו משקל "לא טוב לך אל תסתכל"!!!

בוא נסיים את זה בצורה יפה אתה אמרת אני אמרתי אני חושב שהנושא מיצה את עצמו מעל ומעבר וחבל שזה קרה ככה אני מקווה שהמפגשים הבאים יסוקרו יותר יפה

ודרך אגב במפגש היו שני הונדות עם גאנט של איביזה שלי ושל חבר

את שלי קניתי מחבר שהחליף גאנטים באיבזה שלו ובעל והקופה האדומה קנה מפירוקיה

בגלל זה אמרתי מההתחלה - למה לעשות הכללות!!!\

\שבוע טוב

אריק

פורסם

לעניין "הלא טוב לך אל תסתכל"

זה מפריע לי כי זה פוגע אישית בי ובחברים שלי (עניין הגניבות) זה הכל

וזה שאתה אומר "שרכשת" אותם זה לא אומר שזה נכון !!

שוב את הנסיון שלך להיות עוקצני או משכנע תשמור למועדון שלך

(אני לא מאחל לך) אבל אם תקום בוקר אחד ותמצא את הרכב שלך על בלוקים אולי תבין מאיפה המירמור בא

מערכת זה לא אותו דבר !!!

עשיתי הכללה כי ככה זה נראה מה לעשות אני יודע שקשה לך לקבל את זה אבל זה המצב

לא שאני מסכים איתך אבל הויכוח מיצה את עצמו (ממזמן)

פורסם

מערכת זה לא אותו דבר !!!

אתה מבין הנה אתה לא חווית את הכאב לאבד 7000 שקל ככה בלילה אחד אז אתה אומר זה לא אותו דבר

אתה מבין עכשיו את הקשר??

פורסם
יש סיוויק אדומה האצ'בק, אצלנו פה עם גאנט לבן של סיאט איביזה קופרה.

ההאצ'בק האדומה שחונה לייד החנות פרחים?

זה בכלל ג'אנטים OZ לבנים :?

שחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...