Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

1. ירד לי קצת הנוזל קירור ברדיאטור, ושמתי נוזל ירוק של אמריקן איגל.....שמתי לא יותר מ400 מ"ל...אפילו פחות....

לפניו היה נוזל אחר ששמו לי במוסך לא יודע את שמו....

בכל אופן, הסתכלתי עכשיו ושמתי לב שהמים קצת ירדו....רציתי לשאול אם זו תופעה נורמלית שמדי פעם המים יורדים??? הרכב בסה"כ מודל 99 (רובר 200).

בכל אופן, חוץ מכך שהמים ירדו קצת, ראיתי שהם בצבא ירוק אבל מאוד חזק....לא שקוף....רציתי לשאול אם זה גם תקין???

ומה שהכי מפחיד, שעכשיו באתי להוסיף עוד מים...כדי לעלות אל הMAX ושמתי לב שכתוב על המיכל של המים שקניתי שצריך לשים ביחס של 50/50....ובעבר שמתי אותו נקי...שמתי רק 400 מ"ל...אבל האם זה נורא???

ערבבתי את הנוזל עכשיו עם מים רגילים ואני הולך להוסיף...כדי שיהיה MAX....

שאלתי היא, האם יכול לקרות משהו נורא והאם כל התופעות שציינתי כאן נורמליות?

2. קניתי ספריי סקיי שפשוט חרX לא עושה שום ברק...ופשוט שווה לזרוק אותו מקומה רביעית על איזה גונב סמלי מכוניות...לא יותר מכך...

אני יודע כנראה שכבר דובר על נושא זה...אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי...

איזה ספריי מומלץ....כמובן חשוב לי שיהיה זול....וביחס של Value For Money מה הכי כדאי???

בתודה ענקית לכל העונים, ולכל הקוראים:)..

דימה

רובר 200

:)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

לפי הנחיות היצרן או נוזל קירור איכותי ולא מה שציינת.

פתח ספר רכב וקיים הסבר מפורט.

במקרה שאתה מילאת רק נוזל קירור ללא ערבוב עם מים לפני זה,הנוזל פשוט לא תפקד או נגיד אחרת ייתכן שזו הסיבה לחוסר בנוזל קירור.

ברכב מהשנתון שלך לא אמור להיות חוסר בנזול קירור.

לפרטים נוספים והסבר מלווה בצילומים כנס לקישור:

http://www.haynes.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Feature_CoolantView?langId=-1&storeId=10001&catalogId=10001

מרק

איזה כייף לי :)

פורסם

בקשר לספריי סקיי.

מה אתה רוצה להבריק? פלסטיק שחור\עור\וינל\סקאיי?

בכ"א הכי טוב לפלסטיקה שחורה (ע"ע טמבונים,גרילים,גומיות, שרפרפים, אקדחי קפצונים וכו') זה ארמרול - לא זוכר איך כותבים באנגלית, אבל מצוייר על הבקבוקון ויקינג קטן שכזה. החומר הוא יותר תחליב מאשר ספריי והוא מעולה.

לעור, סקאי ושות' - אני משתמש בספריי ספות הזה של סנו, אבל גם הספריי של אמריקן אייגל (קוקפייט ספריי, או שם גאוני אחר) מעולה בעיניי.

בהצלחה..

פורסם

לא אמור להיות איבוד מים בכלל (מהרדיאטור). יכול להיות שיש לך נזילה קלה.

כל כמה ק"מ אתה בודק ומוסיף?

ורצוי למלא נוזל שמתאים להוראות של יצרן הרכב ולא סתם נוזל זול.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מרק10

תודה לך, רק שאלה אחת, לפי מה שאתה אומר ולפי מה שקראתי....בלינק שנתת, לא קרה שום דבר רע לרכב שלי:)....וזה מנחם...

החום לא עלה אף לא לשניה, וכשיש לך רובר עדיף לך להיות עם עין אחת תמיד על המד חום, וככה אני נוהג לעשות, תמיד בודק שהחום בסדר....

וזה שהנוזל כרגע חזר לאותה נק' כמו שהיה לפני ששמתי את החומר כפי שאמרת אומר שככל הנראה הוא פשוט לא תפקד....ומה שעשיתי עכשיו זה שמתי ביחס של 60/40 לטובת המים עוד נוזל...ועליתי לMAX.

זה בסדר???

ולכל השאר, תודה על ההמלצות, מחר אני אקנה ספריי סקיי.

פורסם

למה אתה חושב שיש לי נזילה???

אמרתי מקודם ששמתי נוזל לא מדולל והיתי אמור למהול אותו במים...ולכן כפי שענו פה.....הוא לא תפקד אם הוא לא מהול, והתאדה או אני לא יודע מה...

בכל אופן שמתי עכשיו נוזל מהול...ונראה אם הוא יברח לי או לא...

אני לא חושב שיש נזילה...

פורסם

אין דבר כזה התאדה

מה שקרה זה שתוך כמה סירקולציות של מערכת הקירור הוא התערבב עם שאר הנוזל קירור

אקיצר לא אמור לרדת נוזל קירור. לטובתך ידידי... לך למוסך שיבדוק... מה אכפת לך... תבוא בקטע שאתה לחוץ ואתה רוצה שיברר מאיפה הנזילה ותהיה לידו... אם באמת יש נזילה תתקן אותה!

פורסם

היי

רצוי במקרה שלך לנקז את המערכת ולמלא נוזל קירור איכותי גם יחס של 60/40 זה מצויין.

ככול שרמת נוזל הקירור גבוהה מהמים , אזי טמפרטורת ההגנה נמוכה יותר עד מינוס 40 מעלות צלזיוס.

ככה שבמדינה שלנו ניתן גם למלא 60 אחוז מים ו-40 אחוז נוזל קירור.

מה שעשית תקין.

אני ממליץ שתעקוב אחרי מצב נוזל הקירור ברכב וכמובן יש לבדוק שאין סימני נזילה.

פתח גם את החימום של האוטו כלומר העבר את מצב המערכת לחימום (אדום) ובדוק שוב פעם שאין חוסר בנוזל קירור.

ייתכן שפעם הראשונה תצטרך להוסיף נוזל קירור על-מנת שמי קירור יעברו דרך רדיאטור החימום בחורף.

מרק

פורסם

מרק10

אני מצטער אך אינני מבין למה אתה מתכוון...

תוכל להסביר יותר לאט ?:) וככה אבין יותר מהר מה עליי לעשות....

בתודה מראש.

דימה

פורסם

היי

בכול רכב קיים גם רדיאטור נוסף קטן שנמצא בדרך כלל מתחת ללוח השעונים הדשבו (אין גישה אליו) לחימום תא הנוסעים.

ייתכן שבעבר בוצע ניקוז ומילוי נוזל קירור ברכב שלך , ולא פתחו את החימום על מנת שנוזל יעבור לרדיאטור הקטן.

כך שבפעם הראשונה שתפעיל את החימום ברכב (בחורף) נוזל קירור יעבור לרדיאטור הקטן ואז תראה חוסר נוזל במיכל העיבוי.

מרק

פורסם

הבנתי אותך...

אז מה אתה מציע?? להפעיל חימום עכשיו? או לחכות שבוע שבועיים לראות שלא יורד הנוזל קירור...ואז להפעיל ולהוסיף נוזל באם ירד??

נ.ב. עכשיו אני נזכר שלא החלפתי משאבת מים בטיפול 100K ועכשיו הרכב ב119K....אולי זו הבעיה?:)

המוסכניק אמר שהמשאבה בסדר, אבל ייעץ להחליף אני ויתרתי, כי אם היא בסדר אז שתעבוד...

איך אני יכול לדעת אם היא בסדר או לא??? או שרק מוסכניק יכול לומר?

• תוכן חדש...