Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

לאבי יש רנו קלאו שנת 98, (שאותה קנינו חדשה מהחברה) עם 99.000 ק"מ. לאחרונה החלה ברכב בעיית התנעה, הרכב מניע אבל רק לאחר מאמץ רב כמו כן לאחרונה הוחלף מצבר.

1. מה יכולה להיות הסיבה ? (לאחר החלפת המצבר הואלו בפני מ"ס אפשרויות : בעיה בפלגים ו/או בעיה בסטרטר).

2.לאחרונה יעצו לנו לעשות לרכב טימינג היות ועברו 3 שנים מהפעם הקודמת.

האם ניתן לבדוק את "תקינות" של הטיימינג וכיצד

3.כמה אמור לעלות כל אחד מהדברים + עבודה (היות ואני לא מומחה גדול לרכב).

אבקש תשובה בהקדם

תודה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
ערב טוב

לאבי יש רנו קלאו שנת 98, (שאותה קנינו חדשה מהחברה) עם 99.000 ק"מ. לאחרונה החלה ברכב בעיית התנעה, הרכב מניע אבל רק לאחר מאמץ רב כמו כן לאחרונה הוחלף מצבר.

1. מה יכולה להיות הסיבה ? (לאחר החלפת המצבר הואלו בפני מ"ס אפשרויות : בעיה בפלגים ו/או בעיה בסטרטר).בדוק גם מזרק הנעה קרה

2.לאחרונה יעצו לנו לעשות לרכב טימינג היות ועברו 3 שנים מהפעם הקודמת.

האם ניתן לבדוק את "תקינות" של הטיימינג וכיצד. לא בודקים - מחליפים כי כשזה נקרע זה מאוחר מדי

3.כמה אמור לעלות כל אחד מהדברים + עבודה (היות ואני לא מומחה גדול לרכב).

טיפול טיימינג ברנו עולה כמה אלפים טובים מכיוון שמוחלפת גם משאבת המים מותחנים ומחזירי בנוסף לטיימינג ולדעתי זה שווה את זה

אבקש תשובה בהקדם

תודה

מקווה שעזרתי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יכולות להיות כמה סיבות לאי התנעה, כמו פילטר אוויר סתום, צ'וק תפוס\תקול, כבלי הצתה סטרטר עייף ועוד. צריך לעבור על כל המיכלולים מהקל לכבד בדרך האלימינציה בדרך כלל, ולהחליף והיה והרכיבים תקולים\פגומים.

לגבי 3 שנים לרצועת טיימינג זה נשמע בהחלט מספיק זמן כדי להחליפה, בדרך כלל צריך להיות כתוב בספר רכב\טיפולים (היות והרכב יד ראשונה) מתי צריך להחליפה, לעניות דעתי 3 שנים זה זמן מספיק בשביל רצועה שעובדת קשה וכל הזמן.

פורסם

נאמר כי צריך להחליף רצועת טיימינג כל שלוש שנים או 75000 ק"מ

כמו כן במוסך ניתנה לנו הצעה של כ700 ש"ח לטיימינג.

אתם בכל פעם מעלים אפשרות נוספת בלי לסתור אפשרות קודמת כל שהיא, אם תוכלו לנמק זה יהיה מצוין.

אטרקציות לאירועים

פורסם

הצעת מחיר הגיונית לטיימינג מלא תכלול מותחן רצועות מנוע+אביזרים ואלטרנטור ומשאבת מים,

החל מ-700 (חלקים ורצועות תחליפיות) ועד 1500 .

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

הייתה לי בעיה כזאת בדיוק באותו רכב באותה שנה.

זה לא עיניין של מצבר אלא משהו חשמלי. הקויל של מערכת הטעינה עבר זמנו.

לך למוסך רנו והם יתקנו לך את הבעיה. לי על העסק עלה 550 שקל.

פורסם

מה זאת אומרת מניע לאחר מאמץ רב,

מהתיאור לא ברור האם המנוע מסתובב טוב אבל לא מניע(אפשרות ראשונה)

או לא מסתובב או מסתובב חלש(אפשרות שנייה)

באפשרות הראשונה מדובר בתקלת חיישן קראנק /חיוטו

באפשרות השנייה זה מצבר חלש /או זליגה שפורקת אותו /או חוסר טעינה מספקת/

או מתנע, או נפילות מתח בקו כח למתנע

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני היקר כפי שהסברתי אני לא מומחה גדול לרכב ולכן אני יכול רק להגיד שיש צליל התנעה (סטרטר לפי מה שהסבירו לי) אבל הרכב לא מניע ישר אלה לאחר זמן מה, כמו כן התקלה אינה עיקבית.

אטרקציות לאירועים

פורסם

אם צליל הסטרטר (מתנע) בזמן שהרכב אינו מניע, תקין, ואופן סיבוב המנוע מבחינת מהירות סיבוב תקין אף הוא, הבעיה נובעת מחיישן הקראנק והחיוט שלו!

בעיה שבהחלט מוכרת לי.

אני לא פוסל אפשרות אחרת, אני מהמר על זה, ואני בדכ ממש ממש לא מהמר, אבל איך אומרים, מנסיון יש תקלות שאני מכנה אותן מוכרות ו/או סדרתיות, והכל באופן יחסי כמובן, ולא במאה אחוז.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...