Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת SUN ROOF

itaysk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר להתקין sun roof לרכב שאין לו? מדובר בניסן פרימרה חדשה.

איפה הכי כדאי לעשות? מי הכי מקצועי ואמין?

יש קיטים לזה? יש מקוריים?

פורסם

סתם שאלה,אין לניסן אלמרה דגמים שמגיעים עם גג נפתח מקורי ?

תופתע לגלות שמחיר התקנת אחד בארץ לא זול בהרבה מהוספת תשלום על גג מקורי בחברה (והיתרון הוא שתמיד גג נפתח מקורי ייראה במכירת הרכב יותר טוב מאשר גג שבוצע בארץ,זו הסטיגמה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כנראה שתוכל לעשות רק טריד אין בחברה למודל 200 עם סאןרוף.

לעוד המלצות חכה אולי לרפי לין יש מישהו מומלץ, אבל אכן המחירים של התקנה מקומית יקרים מאוד...

...Carpe Diem

פורסם

תופתע לגלות שמחיר התקנת אחד בארץ לא זול בהרבה מהוספת תשלום על גג מקורי בחברה (והיתרון הוא שתמיד גג נפתח מקורי ייראה במכירת הרכב יותר טוב מאשר גג שבוצע בארץ,זו הסטיגמה).

תופתע לגלות

אבל חברת ש.א סביר (זאת מהאתר אינטרנט שרשום למעלה) זו החברה שחותכת לך את הגג כשאתה מבקש "גג נפתח" מהיבואן.

במילים אחרות

ברוב המכוניות אין סנרוף מקורי אלא התקנה מקומית אצל הבחור הנ"ל.

(לרוב האירופאיות)

פורסם
תופתע לגלות

אבל חברת ש.א סביר (זאת מהאתר אינטרנט שרשום למעלה) זו החברה שחותכת לך את הגג כשאתה מבקש "גג נפתח" מהיבואן.

במילים אחרות

ברוב המכוניות אין סנרוף מקורי אלא התקנה מקומית אצל הבחור הנ"ל.

(לרוב האירופאיות)

אתה קצת נסחף לדעתי להגיד שרוב המכוניות זה קצת הגזמה....

למעשה כמעט היחידים שהותקנו אצל אורי סביר....זה האימפרזות GT

לא הרבה חברות עושות התקנה של סאנרופים שם כמקוריים - א-ב-ל הרבה מאוד חברות מציעות התקנה של סאנרוף מקומי..זאת אומרת שבמעמד בקניה של הרכב, אתה מזמין סאן רוף מקומי והיבואן פשוט עושה את העבודה במקומך - מביא את הרכב אליו וכל זה

אגב - 5K לסאן רוף חשמלי עם זכוכית איכותית שמסננת קרינה וכו' וכו' ו"תריס" פנימי....כפתור "וואן טאץ'" מצב טייט...פתיחה מלאה סגירה אוטומטית בניתוק הסוויץ' עם אפשרות השארה פתוחה גם לאחר סגירת הסוויץ' מנגנון הגנה נגד התפסות דברים החלפה של כיסוי הגג על הדרך לאחד חדש (זה בכל רכב מבצעים ללא תוספת תשלום....) אחריות 3 שנים על המנגנון החשמלי ואחריות לכל החיים על נזילות (לא רישמי - רישמי זה נדמה לי 7 שנים...אבל תאחלס הוא אומר לך יהיה נזילות כל החיים - תבוא אני שולף אותו עושה טיפול נגד חלודה לקנט ומחליף את כל הגומיות)

בקיצור ממש ממש לא יקר 5K זה הרבה כסף - אבל זה לא יקר ביחס לתמורה....

פורסם

שמעתי שסנרוף לא מקורי אחרי שנה מתחיל הנזילות ותמיד הם יחזרו .

יש גם לי וגם להורים שלי סנרוף (BMW ו MAZDA ) ותאמין לי אנחנו לא מישתמשים בו בכלל ואני יסביר למה:בקיץ השמש דופקת לך על הראש ובחורף תוכל לישחות האוטו חוץ מיפוזה אין בזה שום תועלת ובטח לא להשקיע 5 אלף שח ואחר כך ליסבול מנזילות.

אני חושב שאם זה לא מקורי מהחברה חבל לך גם ב 1000 שח.

רז...

פורסם

לא האיכות גבוהה מאוד כנ"ל המחירים ידוע לי שעולה לפחות 7000 ש"ח!!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...