Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל גדול בין 51 ל 53 מבחינת הפיצרים .

עדיין הייתי מעדיף אלפיין פשוט על גבי פיוניר - גם אם לשניהם יש אותם פיצרים בדיוק.

אמינות של אלפיין נחשבת בסדר גמור. לגבי עלות חלפים - אני חושב שהם ביחס ישר לעלות המכשיר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה יכול לבדוק לבד.

אני לא מכיר בעל פה את המכשירים של פיוניר. אבל יכול להיות שכן. מה אתה מנסה להגיד בזה ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה אני מנסה להגיד בזה ? לשאול אם לסדרה 8 יש יותר פיצ'רים לא אמרתי כלום - שאלתי .....

כי תאחלס לדעתי אם לסידרה 8 יש יותר פיצ'רים מל51 אז אני אישית (כמובן כל אדם יעשה מה שהוא רוצה) הייתי קונה סידרה 8 של פיוניר, אם מדובר ב53 אז אין ספק ואין וויכוח, תאחלס אני מאוד מאוד מרוצה מה9855 שלי...במחיר שקניתי אותו הוא נהדר לדעתי אבל ב3400 שרוצים עליו עכשיו לדעתי מוגזם בטירוף

פורסם

במידה והקונה אכן צריך פיצרים שיהיו בסדרה 8 ולא יהיו ב 51 אין ספק שהפיוניר מנצח ( במידה ושניהם באותו המחיר ).

למרות זאת , כל ההתעסקות של פיוניר בתצוגות של דולפינים , כרישים , דבורים , עזים, גרבילים, ושאר ירקות .. די מוציא לי את החשק לשים מכשיר שלהם אצלי באוטו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רציתי לדעת אם המכשירים של אלפיין עושים בעיות מכל סוג שהן?!?

אמינים?!?

והעם האחזקה שלהם במקרה של קניית חלקים היא זולה או יקרה?!?

תענו ל בבקשה...

פורסם

מסכים 100 אחוז עופר, אצלי בכלל התצוגה על מצב "סייבינג" זה אומר שהיא נכבת אחרי כמה שניות ונדלק רק שנוגעים במשהו....

אני לא אוהב תצוגות אפילו שבאלפיין יש מרוץ מכוניות אצלי זה מכובה...

פורסם
רציתי לדעת אם המכשירים של אלפיין עושים בעיות מכל סוג שהן?!?

אמינים?!?

והעם האחזקה שלהם במקרה של קניית חלקים היא זולה או יקרה?!?

תענו ל בבקשה...

מהניסיון שיש לי ( שנה עם אלפיין ) הוא לא עושה בעיות כל שהן . בגדול המכשירים שלהם אמינים.

לגבי עלות אחזקה - אני מאמין שהיא יותר יקרה מפיוניר או קנווד לדוגמא .

עתיד , בעניין התצוגות , באמת אני לא אוהב את התצוגות המצועצעות של הפיונירים , באותה נשימה אני לא אוהב גם את התצוגה הספרטנית מידי שיש במכשיר איכותי כמו 9833 . לדעתי אלפיין היו צריכים ליצור עבור ה 9833 משהו קצת יותר איכותי .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
מסכים 100 אחוז עופר, אצלי בכלל התצוגה על מצב "סייבינג" זה אומר שהיא נכבת אחרי כמה שניות ונדלק רק שנוגעים במשהו....

אני לא אוהב תצוגות אפילו שבאלפיין יש מרוץ מכוניות אצלי זה מכובה...

עתיד, עם מירוץ כזה עדיף ללכת ברגל :-) .

גל, לשאלתך, 55/53 זהים מלבד התצוגה. (כן והפרי אאוט)

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

עופר בגלל זה 9855 נותן את כל הטוב ביחד חוץ מהגילד טאץ' - אז תיקון : 9835 נותן את כל הטוב ביחד חוץ מהמחיר...אוקי אז אין מה לעשות אי אפשר גם לאכול את העוגה וגם שתשאר שלימה !

פורסם

אחזקה דווקא מאוד יקרה.

שמעתי בעיות אצלהם רק של המנוע של הפנל וחוץ מזה לא משעתי עדיין משהו מיוחד.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

• תוכן חדש...