Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי סאב ג'יי בי אל חדש דנדש שנפער בו חור כתוצאה משימוש לא זהיר במברגה.

נשברה חתיחת פלסטיק קטנה בסמוך לגומי, ונוצר שבר שממשיך אל מרכז הסאב כמה סנטימטרים.

השאלה שלי היא איך לתקן את זה, חשבתי להדביק את החלק שנשבר אבל איך לחזק את השבר?

תודה מראש..

E46 330CI

פורסם

אם תדביק, אל תשתמש בדבק מהיר (מניסיון מר...)העלאת המשקל (מסה) של הממברנה הנעה (העלאת נתון הMMS ) אמור להשפיע על הסאב,

אין לי אינדיקצייה עד כמה זה ישפיע,

אני מאמין שאם כמות הדבק קטנה יחסית, השינוי לא יהיה מורגש.

ZZR

פורסם

אוקי, ההדבקה עברה בהצלחה, דבק מיוחד, הכל יושב כמו חדש אבל הבעיה נשארה, הסאב עושה קולות.

יש הרגשה שכאילו בתוך הממברנה משהו נוגע ונוצרת ויברציה מרעישה

מה אני יכול לעשות? הסאב חדש מה יכול לגרום לרעש הזה?

E46 330CI

פורסם

אני הייתי מדביק עם סיליקון שחור

היה לי רמקולי ביתי שנקע קצת

הדבקתי אותו עם סיליקון שחור והוא עובד לי טוב דווקא לא מרעיש ולא כלום

פורסם

אולי הייתה מנסה ליצור קשר עם היבואנים הרשמיים של גי בי אל בישראל והיית שואל אותם כמה הם מבקשים על התיקון שכזה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...