Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער, אבל IDMAX של אימייג דינאמיקס, לא ממש עולה "עד 2000 ש"ח".

גם לא משומש,אני הייתי מאוד נזהר אם הייתי מוצא כזה סאב במחיר הזה,יכול להיות שיש איתו בעיה.

הייתה להם בעיה במרכוז המגנט בייצור,ולפי מיטב הבנתי מהחברה הם סידרו אותה.

סאב כזה עולה הארה"ב בסביבות ה450-500 דולר,ואחרי משלוח + מכס הוא מגיע כמעט ל700-750דולר.

כלומר בתרגום לשקלים זה בסביבות ה3400 ש"ח לייבא אותו אישית.

ככה שגם משומש יעלה בסביבות ה 2600-2800, תלוי במצבו.

סאבים שמיובאים מחו"ל זה קצת בעיה,כי אם הוא מקבל מכה במעבר הוא יכול לצאת ממרכוז,הסאבים הם מאוד עדינים,עם כל ההספק שלהם הם לא צריכים הרבה כדי להפגע במעבר.

אני הייתי מחפש משהו בתקציב הזה בארץ,השאלה היא לאיזה כיוון נדרש הסאב?

SQ,SPL,SQL?

under construction..

פורסם

חחח ישנם עוד אפשריות,SQ,ו SPL, בכל מקרה,סאב SQ בתקציב הנ"ל אני יכול להמליץ על פיניקס גולד קסנון 12,הוא 500 וואט RMS,ואתה יכול למצוא אותו בארץ בתקציב הנ"ל.

אני לא מכיר הרבה סאבים של SQL במחיר של עד 2000 ש"ח בארץ,תלך על סאב SQ בעוצמה גבוהה יחסית,בסביבות ה500-700 וואט RMS.

יעשה את העבודה,אגב,סתם בשביל הידע הכללי, הIDMAX הוא 1000 וואט RMS,אך עדיין החברה ממליצה על הגברה של 800 וואט RMS, ולא מעבר.היא טוענת שזה האידיאלי.

under construction..

פורסם

ככה, ככל שאתה יורד ב OHM אתה מקבל דיליי בבאס ואז שומע אותו פחות נכון , כמו כן אתה מתחיל לקבל עיוותים בצליל וזה מפורט בכל חוברת של מגבר כמה השינוי .

לכן למגבר שמוציא 350 WATT ואתה ממש חייב משהו חזק לפי מה שאני רואה אבל אתה רוצה גם איכות אז מה שאת המחפש זה סאב נציל . מה שקראתי היו כאן המלצות לא "נצילות" במיוחד:wink: .

המלצתי מנסיון היא על ה PHASE HIGHGRADE 12" בקופסא מקורית , זה סאב של 300 WATT RMS מה שאומר שהוא יחזיק בלי בעיה אפילו 500 WATT RMS , כמו כן הוא 93 dB מה שאומר שהוא יהי מספיק חזק גם ב 4 OHM. זה סאב מדוייק בטירוף וזה הודות ל סליל של מעל 3" ומגנט ענקי. נמצא אצל חבר שלי ברכב וזה סאב מעולה.

אתה תוכל לדעתי להשיגו בסביבות ה 2000 שקל +/-

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם
ככה, ככל שאתה יורד ב OHM אתה מקבל דיליי בבאס ואז שומע אותו פחות נכון , כמו כן אתה מתחיל לקבל עיוותים בצליל וזה מפורט בכל חוברת של מגבר כמה השינוי .

אתה יכול להרחיב בנושא? כמו כן אשמח לדעת לאיזה מגבר יש חוברת שמציינת את הדברים שרשמת.

פורסם

יכול להיות שהוא מתכוון לדרמפינג שיורד..

סאב לא מדוייק בגלל סליל גדול, ואם הוא מדורג 300 זה לא אומר שהוא יכול 500...

וודו של מתקינים ככל הנראה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לכן למגבר שמוציא 350 WATT ואתה ממש חייב משהו חזק לפי מה שאני רואה אבל אתה רוצה גם איכות אז מה שאת המחפש זה סאב נציל . מה שקראתי היו כאן המלצות לא "נצילות" במיוחד:wink: .

המלצתי מנסיון היא על ה PHASE HIGHGRADE 12" בקופסא מקורית , זה סאב של 300 WATT RMS מה שאומר שהוא יחזיק בלי בעיה אפילו 500 WATT RMS , כמו כן הוא 93 dB מה שאומר שהוא יהי מספיק חזק גם ב 4 OHM. זה סאב מדוייק בטירוף וזה הודות ל סליל של מעל 3" ומגנט ענקי. נמצא אצל חבר שלי ברכב וזה סאב מעולה.

אתה תוכל לדעתי להשיגו בסביבות ה 2000 שקל +/-

כמה דברים מעניינים:

1. מאיפה קיבלת חוברת שמפרטת שככל שההתנגדות קטנה יותר ככה המגבר מוציא עיוות?

עד כמה שידוע זה פועל בדיוק להפך,ככל שיש למגבר התנגדות נמוכה יותר ככה הוא יכול לספק הספק גבוה יותר התנגדות...(תרתי משמע!).

אני אשמח לראות מסמך כזה...

2. אין שום קשר בין נצילות של סאב לבין האיכות שלו,סאב 150 וואט עם נצילות של 96DB לא יהיה יותר איכותי מסאב 500 וואט עם נצילות של 92,זה לא קשור לכלום פרט לעובדה שככל שהסאב נציל יותר ככה נזדקק לפחות עוצמה על מנת לנצל אותו ולהפיק ממנו את העוצמה הדרושה.

אך אם יש הגברה בהתאם,אין צורך ליותר מידי נצילות

3.סאב שמוצהר 300 וואט RMS, לא יכול לקבל "בשקט" 500 וואט ,הוא גם עלול להשרף...

אל תנסה את זה בבית...

4. עם כל הכבוד שאני רוכש להייגריד של פייז, הוא לא מתקרב ליכולות של פיניקס גולד קסנון.. הדבר היחידי של פייז שמתקרב לזה זה המוליטאוהם או האליאנט..

ושניהם לא באותה עוצמה כמו הקסנון(500 וואט RMS).

ובכל מקרה ההיגרייד של פייז עולה משהו כמו 1000-1100 תלוי כמה שוחטים אותך במחיר.

ב1600-1800ש"ח כבר ניתן לרכוש את המולטיאוהם,שגם הוא עדיין 400 וואט RMS,היתרון היחידי שלו שהוא QUAD VOICE COIL, וניתן לחבר אותו במס' אופציות של התנגדיות.

האליאנט של פייז עולה הרבה וממש לא שווה את הכסף.

ובקיצור,אני לא יודע מי לימד אותך את הדברים הללו,אך נראה לי שהוא לא ממש מבין\לא מקצועי ואם הוא גם עוסק בהתקנות אודיו לרכב,הייתי גם ממליץ בחום לא להכנס אליו..

under construction..

• תוכן חדש...