Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש בזמן זה לקנות מכשיר MP3.

הבעיה שאיני מבין ממש בתחום הזה, ולכן הייתי שמח לקבל המצלמות ממי שכן מבין ויכול לעזור לי.

אני מחפש מכשיר שתומך MP3 כמובן, עם נפח של בסביבות ה 5GB, עם רדיו, רצוי גם טייפ מנהלים וכו'..

איזה מכשיר מומלץ גם מבחינת איכות? האם כראיטיב נחשבים אמינים וטובים? שמעתי דווקא די הרבה דברים על הזן מיקרו שלהם, עם ה 5 ג'יגה.

אני מחפש משהו בסגנון שלו.

הטווח מחירים שאני מחפש הוא בערך 800-1100 ש"ח פלוס מינוס.

מה מומלץ? מה כדאי?

פורסם

ה Iriver H10 נראה באמת מכשיר טוב למה שאני מחפש, אבל המחיר שלו קצת יקר מדי עבורי (מתחיל מ 1300 ומשהו).

אני מחפש משהו דומה, אבל ביותר זול, יש לעוד מישהו המלצות על משהו?

פורסם

הגירסא האירופאית עולה באזור ה 1300 באמת אך את הגירסא האמריקאית תוכל למצוא ב 1100 בערך.

ההבדל הוא שהאירופאי יכול לשמש כהרדיסק ניד (ums) אך בעזרת עידכון firmware גם ניתן להוסיף לאמריקאי תכונה זו ובעצם להפוך אותו לאירופאי.

http://www.ksp.co.il למכשיר אמריקאי ( אני מניח)

VW scirocco , 1.4 TSI

פורסם

הריו קארבון יעשה את העבודה. זול משמעותית ממתחריו ולא יורד מאיכותם בכלל, מכל בחינה שהיא, כולל נפח איחסון - 5 גיגה. (באתר cnetהוא קיבל ציון זהה לאייפוד ולכל דומיו והוא עולה 139 דולר = 639 ש"ח).

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מה המחיר שלו בארץ אם בכלל הוא קיים פה?

ועוד משהו שאני צריך לדעת, אם אני מביא מכשיר מקנדה, נגיד אייריבר או כראיטיב או משהו, יש סיכוי שהאחריות על המכשיר תחול גם בארץ?

כאילו, גם אם הוא נקנה שם החברה תטפל בו אם יקרה לו משהו?

פורסם

אם האפשרות היחידה היא לקנות בארץ אז לדעתי שתי האפשרויות הן הריו קארבון והקריאטיב. לא לגמרי ברור איזו מבין השתיים עדיפה.

אם לקנות בחו"ל זו גם אופציה אני הייתי לוקח את הריו בלי הרבה מחשבה.

האמת שאני הייתי לוקח אייפוד מיני 6 גיגה (הדור החדש של המיני, עם זמן סוללה אנושי של 18 שעות, סוף כל סוף) אבל הוא מעבר לתקציב שלך (ושלי) די בהרבה.

ד"א אני יודע שבזמן האחרון יש איזו אופנה מוזרה של שניאת אייפוד, אבל בסופו של דבר מדובר במכשיר אמנם יקר יחסית, אבל הכי טוב בשוק בהפרש ניכר.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...