Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני דורון ואני חדש פה ויש לי שאלה

יש לי סכום של 160 אלף שקל ואני רוצה לקנות אוטו ספורט(יעני קופה) או ספורטיבי (יעני סגנון s40 t-4) עכשיו יש רק בעייה אחת שהאוטו חייב אבל חייב להיות אוטומטי בגלל שהוא גם של אמא והיא יודעת רק אוטומט אז על מה אתם ממליצים

האוטו גם יכול להיות יד שנייה גג שנת 2000 או 99

פורסם

מה אם המזדה 6 דגם premium מנוע 2.3 ליטר בעל 160 סוסים טיפטרוניק סאן-רוף גאנטים גדולים ויפים עם צמיגים בחתך נמוך ריפודי עור ושתי אגזוזים. נכנס לך בדיוק בתקציב

פורסם
בקשר לפונטיאק מוכרים אותה בכלל בארץ

ובקשר לאלפא היא עולה איזה 250 לא?

לא מוכרים או מכרו אותה בארץ והיא הגיעה ביבוא אישי

כרגע ישנם כמה חתיכות משנים עברו למכירה , אפשר לראות בעיתון פוקוס אני חושב.

פורסם
שלום אני דורון ואני חדש פה ויש לי שאלה

יש לי סכום של 160 אלף שקל ואני רוצה לקנות אוטו ספורט(יעני קופה) או ספורטיבי (יעני סגנון s40 t-4) עכשיו יש רק בעייה אחת שהאוטו חייב אבל חייב להיות אוטומטי בגלל שהוא גם של אמא והיא יודעת רק אוטומט אז על מה אתם ממליצים

האוטו גם יכול להיות יד שנייה גג שנת 2000 או 99

אם תעלה טיפ טיפה אתה מגיע למחירון של T4 שנת 2002 (170K לפני תוספות).

אני יכול לומר לך שהרכב מאוד מאוד מומלץ כרכב אוטומטי חזק, במחיר שלה זו האוטומטית הכי חזקה שיש - גם כחדשה.

כמובן שהרכב נוח מאוד ומפואר יחסית, עם תוספות רבות סטנדרטיות כגון - בקרת אקלים, בקרת משיכה, בקרת שיוט, מושבים משולבים עם עור +הגה וידית הילוכים מעור (כסטנדרט), ג'אנטים מדהימים 16" ועוד הרבה דברים.

היא לא ספורטיבית כמו איפרזה טורבו, אבל יש לה יכולות גבוהות מאוד וביצועים מעולים, יותר טובים מכל מה שהוזכר פה בהרבה.

דבר חשוב מאוד נוסף, היא מאוד מאוד מאוד זולה לביטוח יחסית (אני משלם מקיף 2900...) לרכב בשווי כזה זה כלום.

היא כמובן בטוחה מאוד ושומרת על הערך מצויין...

לפרטים נוספים... פנה אלי במסר אישי, בגדול זה כל מה שאתה צריך לדעת.

ינון.

פורסם
זה אודי (בן דוד שלך) לדעתי ה 6 premium מצוינת למרות שהמגאן קופה שיש להם עכשיו מצויינת גם היא.

שחכתי להתייחס ל-6... כחבילה כוללת אין ספק שזו עסקה מצויינת, בעיקר הפרמיום, אבל מאחר ומתחיל השירשור שאל ספציפית על ה-T4 בהודעתו הראשונה אני מבין שהוא שמע עליה או מכיר אותה, מבחינת ספורטיביות וביצועים אין בכלל מה להשוות ביניהן, גם לא מול ה-2.3, ואם הוא נסע על T4 הוא יתאכזב קשות מהביצועים של ה-6.

ינון.

• תוכן חדש...