Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית החלפת מנוע מ - 1.3 ל - 1.6 דורשת שינוי רישוי במשרד הרישוי על פי טבלת תקן שיש להם, הם

מגדירים איזה מנוע מותר ואיזה לא.

שנית אתה לא יכול לעבור טסט אם תנסה לעשות שינוי בקוטר הצילינדר ובנוסף לכך אם היית מכיר מנוע של

סקודה פיבוריט היית יודע שהוא בנוי בצורת סליב במילים אחרת צילינדר בצורת צינור המתנתק בפירוק.

קל ונוח לעבודה.

בבדיקת טסט לא תוכל לעבור את בדיקת ה - CO מכיוון שמדובר במנוע בעל צריכת דלק שונה.

גם אני חשבתי לערוך את אותו שינוי למרות שהוא יקר. תבדוק היבט אחר יציבות במהירות גבוהה מעל 120

קמ"ש הרכב לא כל כך טובה, אבל מבחינת התקנת מזגן ונסיעה במהירות סבירה עד 110 קמ"ש הרכב יהיה

בעל יכולת טובה.

לסיום כדאי לך לשאול אנשים שהם בעלי סקודה ויש להם טיפה ניסיון על הרכב. לכל השאר תפסיקו לבלבל את המוח את הצילינדר של ה - 1.3 אי אפשר להרחיב ל - 1.6 אין מספיק "בשר". לפני שאתם מציעים משהו כדאי שיהיה לכם את הרכב ןתדעו איך הוא נראה מפנים.

יש לי שתי סקודות מסוג פיבוריט אחת לפירוק ואחת נוסעת 11 שנים מבלי להיתקע. אני מכיר "קצת" את הרכב, ההצעה שלי באה מניסיון ולא מבילבולי מוח.

אין כמו סקודה פיבוריט, רק חבל שאין מוסך נורמלי במדינה הזו.

אין מחשב רכב אין צרות.

פורסם

יש הרבה מאוד הבדלים בין המנוע 1.3 של הפליסיה שהוא מבוסס סקודה למנוע ה-1.6 המבוסס עד זהה למנועי פולקסווגן.

לכן: פורטינג לא יהפוך מנוע סקודה לפולקסווגן, והחלפה גם אם היא חוקית (ואני מטיל ספק בכך...) אינה כלכלית. עדיף כבר לקנות פליסיה עם מנוע 1.6 במקור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...