Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף החלטתי לתקן את התעלומה שהמתז האחורי לא עובד, למרות ששתי המשאבות עובדות,

(לפני כן אמרו לי שאחת מהמשאבות מגמגמת- החלפתי אותה, הוצאתי את הצינור מהמשאבות , נשפתי לבפנים אוויר, אני מרגיש שיש זרימת אוויר תקינה אך כמה דברים קטנים מפריעים אבל בכל מקרה הזרוימת אוויר כמעט חלקה, החלק שמתחבר לשם והוא לא מזוהה, ניסיתי להבין מהוא וראיתי חץ (כיוון זרימת מים), שאני נושף אליו אוויר לתוכו אין זרימת אוויר לכן החלק נ"ל נראה לי חשוד + תמונה

הייתכן שזאת הבעיה?

תודה.:-)

Picture 016.jpg

Picture 015.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

אחי הייתה לי אותה הבעיה במתז האחורי החלק הזה הוא אכן שסתום חד כיווני שניתן לרכוש בכל חנות חלקי חילוף (עולה 20 שקל בחנות מ.י.ר חלפים- מקוריים לפיאט).

יניב

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם
זה שסתום חד כיווני. תנסה לשאוף דרכו אוויר. זה יצליח.

אצלי הוא נסתם באבנית. 20 דקות השריה בנוזל הסרת אבנית מקומקומים פתרו את הבעיה.[/5QUOTE]

כבר שאפתי (אני לא נרקומן :mm_wink::mm_tongue ), אתה יכול לראות בהודעה ה- 1 :-)

שמתי אותו במסיר אבנית נחכה ונראה מה יהיה

Picture.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

2 שקל, 20 שקל... אני יודע? נסה ותדווח לנו, מסקרן אותי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בינתיים זה עדיין סתום.. :\

חשבתי אולי לקנות ב 2 שקלים את המחבר הזה מחנות חיות, כדאי?

לא !

שסתום מחנות חיות מיועד לצינורות אויר ולא לצינורות המובילים מים.

יש ברזל בשסתום שיחליד לך עם הזמן והשסתום יאבד מיעילותו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אתה יכול לוותר על השסתום הזה ולחבר ישירות את צנור המתיז האחורי אל המנוע. מה שיקרה זה שלפעמים יקח עוד שניה וחצי עד שמיים יגיעו ויצאו מהנחיר בחלון האחורי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
בינתיים זה עדיין סתום.. :\

חשבתי אולי לקנות ב 2 שקלים את המחבר הזה מחנות חיות, כדאי?

השסתום הזה עולה שקלים בודדים (לא 20 שח זה בטוח) ויש כאלה בצורה מעט שונה שעושים את אותה הפעולה.

נסה להשיג בחנויות גדולות של חלפים לרכב, לרוב ניתן למצוא את זה אצלם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היכן מחובר השסתום המדובר? על הצינור בסמוך למשאבת המים ?

גם אצלי באונו מים לא מגיעים אל המתז האחורי למרות ששומעים את המשאבה עובדת, כנראה שגם אצלי זו הבעיה (שלא מיהרתי לפתור בגלל עצלנות :-/ )

פורסם

השתום החד כווני למתיז האחורי מחובר ליד מנוע המתיז האחורי וקל לבדוק אותו ע"י נתוק הצנור הנכנס אליו ולראות אם כעת יוצאים מיים מהמנוע ולאחר מכן שוב לחברו אל השסתום ולנתק הצנור היוצא מהשסתום ושוב לבדוק אם יוצאים מיים דרך השסתום.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי, תודה אני ידעתי על זה :) , הכל מקרה, אתמול(שישי) ניקיתי את זה במים שאפתי ויצא קצת אוויר אבל ממש מעט...צריך לנשוף חזק..

נשאיר את זה עוד קצת שם.. :)

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...