Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרשור זה כל אחד ירשום את דעתו לגבי הרכב הכי חסכוני בדלק.

רצוי לציין פרטים על הרכב כגון: רכב קטן, משפחתי, משפחתי קומפקטי), נפח מנוע ושנת ייצור, מערכת דלק (הזרקת דלק או קרבורטור).

לפי דעתי המכוניות הכי חסכוניות בדלק הם דגמי פיאט השונים (127, אונו ופונטו).

פורסם

לפי דעתי סיטרואן SAXO 1500 D שעושה בעיר בסביבות 19 לליטר ומחוץ לעיר כ- 23 לליטר!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

פתח מחירון רכב ממגזין אוטו או דומה, עבור על העמודה של צריכת דלק משולבת, מצא את החסכוני ביותר, ותוסיף לצריכה הרשומה איזה 15% תוספת (מקדם שמעביר מתאורטי למעשי ) או שאל מישהו שיש לו כזה רכב כמה באמת הוא אוכל.

מן הסתם החסכוני ביותר יהיה אוטו קטנטן, ידני, דיזל (רצוי לא מוגדש) ומודרני יחסית.

הסקסו היא מועמדת טובה. VW לופו באירופה, אולי פונטו דיזל או פנדה דיזל.

גם דייהטסו מאטיז בנזין 800 סמ"ק עשויה להיות מתחרה.

פורסם

סיטרואן C3 1.4 דיזל ידני. הרכב היה נוסע 16 שעות בתוך העיר בעבודה והיינו מתדלקים אותו פעם ביומיים. זה יצא סביבות 1:24

פורסם

אני זוכר שהגולף SDI שלנו הייתה עושה כ-24.5 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית. בדיוק כמו במפרט יצרן.

רק לידע כללי, פולקסווגן לופו עם מנוע 1.2 ליטר TDI, עושה 2.9 ליטר ל-100 ק"מ. זה מה שנקרא חסכון!

פורסם

בהחלט סקר מרתק. אני בטוח שיהיה שימוש רב לממצאים הללו. אתם יודעים מה? אני בעד לעשות סקר הרכב הכי פחות חסכוני. ונתחיל במנצחת שלי בינתיים - אימפרזה STI. נסעתי בה איזה 100 ק"מ ומיכל הדלק ירד מקצת מתחת למלא עד לקצת מעל לקו הרבע. לא מדדתי צריכה, אבל אתם בטח יכולים לנחש לבד :twisted: (ושמעתי שאיוו אפילו יותר זללנית)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההונדה סיויק של אלי בונבונירה.....(או שהייתה שלו).

בהנחה שמעבירים הילוכים בסל'ד נמוך-משהו כמו 9 אלף..

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם
בהחלט סקר מרתק. אני בטוח שיהיה שימוש רב לממצאים הללו. אתם יודעים מה? אני בעד לעשות סקר הרכב הכי פחות חסכוני. ונתחיל במנצחת שלי בינתיים - אימפרזה STI. נסעתי בה איזה 100 ק"מ ומיכל הדלק ירד מקצת מתחת למלא עד לקצת מעל לקו הרבע. לא מדדתי צריכה, אבל אתם בטח יכולים לנחש לבד :twisted: (ושמעתי שאיוו אפילו יותר זללנית)

רוני

try merc 600 v8 or bmw 750 v10

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

GMC סיירה מנוע 5700 בנזין V8 .

היתה לי אחת כזאת.

במצב 4X4 LOW היתה עושה בסביבות 2 קילומטר לליטר...

במצב 2X4 HIGH הייתי מגיע גם ל5 קילומטר לליטר בנסיעה רגועה.

:-P

פורסם

לי זכור היטב המעבר החד מסוויפט 1.0 ידנית לוולבו 244 אוטומט.

בסוויפט השגתי צריכה נמוכה מאוד עד אילת מבת-ים דרך גבעתיים ופקק בגהה לכיוון דרום, באילת נסיעה של חצי יום ממקום למקום ובסביבות 4 בבוקר תדלוק לפול עולה 86 ש"ח.....

ובוולבו 100 ש"ח הספיקו בקושי מבת-ים לנתניה עם קצת אבן יהודה וחזרה לבת-ים...

נהגתי על ב.מ.וו 760 אבל לא ממש עניינה אותי צריכת הדלק....

בV5 תוך כדי לחיצה הופיע לי 59 ליטר ל100 ק"מ, הממוצע היה עומד על 25 ליטר ל100 ק"מ.

haters will hate

פורסם
לי זכור היטב המעבר החד מסוויפט 1.0 ידנית לוולבו 244 אוטומט.

בסוויפט השגתי צריכה נמוכה מאוד עד אילת מבת-ים דרך גבעתיים ופקק בגהה לכיוון דרום, באילת נסיעה של חצי יום ממקום למקום ובסביבות 4 בבוקר תדלוק לפול עולה 86 ש"ח.....

ובוולבו 100 ש"ח הספיקו בקושי מבת-ים לנתניה עם קצת אבן יהודה וחזרה לבת-ים...

נהגתי על ב.מ.וו 760 אבל לא ממש עניינה אותי צריכת הדלק....

בV5 תוך כדי לחיצה הופיע לי 59 ליטר ל100 ק"מ, הממוצע היה עומד על 25 ליטר ל100 ק"מ.

גם לי זכור היטב המעבר מפיג"ו 205 1.4 חסכונית יחסית לוולבו 740 2000 ממש לא חסכונית.

אני חושב שכל אחד שעבר מאוטו רגיל לוולבו זוכר בדיוק את השוני בכיס :-o:-)

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...