Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מכבה את המנוע (רק כיבוי - ללא הוצאה מהסוויץ' אפילו), הונטה שתפקידה להזרים אוויר על הרדיאטור פוסקת לעבוד במקום. זאת, בניגוד לרכבים אחרים שזכורים לי כי גם כאשר מכבים את המנוע, הונטה ממשיכה לפעול עד אשר וסת מיוחד גורם לה לעצור. המנוע אצלי רוחבי בעוד שיחידת הרדיאטור עדיין בקידמת תא המנוע כך שהונטה שלי חשמלית לחלוטין (כלומר לא תלויה בפעילות המנוע באמצעות חגורה).

האם עלי להמתין חצי-דקה עד דקה (הזמן הממוצע עד אשר פעולת הונטה נפסקת) ורק אז לכבות את המנוע?

האם נגרם נזק כתוצאה מכיבוי מוקדם?

תודה.

:idea:
פורסם

לפי השם שלך אני מבין שיש לך גולף ג'טאי... נכון ? לחכות בהילוך סרק דקה לפני כיבוי המנוע מומלץ ורצוי במנועי הטורבו וזאת כדי שהטורבו יאט את מהירות פעולתו. (טורבו מסתובב במהירות 100 אלף סיבובים לדקה בממוצע)

Veni Vidi Vici

פורסם
הוונטה תפקידה לקרר את המנוע נכון?

כשאתה מכבה את המנוע הוא מפסיק לחמם נכון?

1+1

אבל המנוע ממשיך לפלוט הרבה חום ואין סיחרור וקירור מים, כן המים ממשיכים לעשול עוד קצת בטמפרטורה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

1+1

דווקא ישר אחרי שאתה מכבה את הרכב ,הטמפרטורה שלו עולה קצת.בדוק.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ראשית- זה לא נראה תקין. לך לחשמלאי.

שנית-מי שאמר "ואין סיחרור וקירור מים," טועה אמנם המשאבה לא עובדת אבל הטרמוסטט פתוח

והמיים ישוו טמפ

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
דווקא ישר אחרי שאתה מכבה את הרכב ,הטמפרטורה שלו עולה קצת.בדוק.

חום מנוע עולה בין 5-8 מעלות לאחר כיבוי מנוע

למכירה זיכרונות של KINGSTON 1024MB 133Mhz SDRAM

בחצי מחיר :twisted:

פורסם
ראשית- זה לא נראה תקין. לך לחשמלאי.

זה תקין - כך זה אצלי ביאריס וגם בקורולה של חבר. כמו כן בת'ראד שהביא אחד החברים, אנשים נוספים העידו על תופעה זהה (של כיבוי מנוע = כיבוי אוטומטי של הונטה) כך שזה כנראה תלוי ביצרן ו\או הדגם...

:idea:
פורסם

כאשר מכבים את המנוע כל מערכת הקירור מפסיקה לעבוד וטמפרטורת המנוע עולה (5 מעלות בערך)

המאורר יפסיק את פעולתו רק לאחר שטרמוסטט סוגר אותו.

Suzuki Jimny

פורסם
לאחר נסיעות ארוכות מומלץ לשלב להילוך סרק ולהמתין חצי דקה עד שתי דקות ואז לכבות את הרכב.

לפי מה שאני יודע המנוע הכי מתחמם מעמידה במקום בסרק כי אין רוח שמאווררת הכל...(למרות שהמאוורר מתחיל לפעול עדיין זה לא כמו רוח חזיתית)

פורסם

1+1

.

כן ,אבל מה עם מצב שבו לדוגמא, נסעת נסיעה מאוד מאוד מאומצת מהמנוע במשך זמן של משהו כמו

2-3 דקות, ללא הורדת הרגל מלחיצה מלאה על הדוושה, ואז הגעת הביתה. לכבות ברגע זה את המנוע, הוא דבר גרוע לעשות. החום העצום שהמנוע יצר ב 2 דקות העומס האלה, לא הספיקו להתאזן לטמפרטורה נורמלית על ידי המים ברדיאטור (או כתוצאה מהרוח החזיתית), במיוחד אם הנסיעה המאומצת נערכה בתנאים עירוניים. במצב כזה, גם מנוע אטמוספרי, ובטח ובטח שמנוע בעל מגדש טורבו חייבים המתנה לפני הכיבוי כדי להגיע, באמצעות מי הקירור לטמפרטורת עבודה נורמלית לפני הכיבוי, אחרת נוצר נזק. במנוע אטמוספרי הנזק הוא במנוע, ובמנוע בעל מגדש טורבו, הנזק הוא כפול, גם למגדש וגם למנוע.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
שלום,

לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מכבה את המנוע (רק כיבוי - ללא הוצאה מהסוויץ' אפילו), הונטה שתפקידה להזרים אוויר על הרדיאטור פוסקת לעבוד במקום.

פותח השרשור התייחס לוונטה בלבד לאחר דימום המנוע.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל ברכבים בהם הוונטה ממשיכה לעבוד, היא מצננת רק את הרדיאטור, שכן כשהמנוע כבוי, משאבת המים כבר לא מזרימה מיים לצינון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...