Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלם קידמי באופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה פול-גז לא עולה (למרות שלא ראיתי פרסומים בנידון), והריני זקוק לעצת מומחים בדבר בעייה בברקס הקדמי לאחר פירוק והרכבה של הגלגל הקדמי, מדובר ב DR650. בטוחני שיש גם פה שועלים דו גלגליים ולאחר התייעצות עם איציק נ. הריני מעלה את השאלה פה:

התקלה המקורית הייתה כבל ספידומטר גזור, לכן פורק הגלגל הקדמי (שלב זה עבר בהצלחה), הוחלף הכבל (בהצלחה גם כן), והורכב הגלגל הקדמי (בהצלחה חלקית...).

התקלה כעת היא:

הדיסק או הרפידות לא יושבים כראוי. הרפידה השמאלית במגע חלקי עם הדיסק (הנחה: אמורה להיות חופשית) והרפידה הימנית במגע מלא (הנחה: אמורה להיות צפה). מצורפות תמונות כמיטב יכולתי בשעת לילה זו.

במצב זה הגלגל לא מסתובב חופשי והברקס- לא עוצר. נציין כי לפני כל הסיפור הברקס היה עשר.

השאלה היא איך לעזאזל מסדרים את זה.

בתמונות: הקאליפר משלושה מבטים ונסיונות להראות את המגע של הקאליפר.

תודה מראש לפותרי התעלומה...

DSCF1264.JPG

DSCF1265.JPG

DSCF1266.JPG

DSCF1289.JPG

DSCF1283.JPG

DSCF1276.JPG

dirty old man

need love too

פורסם

ניסית לפרק שוב את הגלגל ולראות שהרכבת הכל כמו שצריך ?

לפי דבריך עושה רושם שהגלגל לא "יושב" טוב בתושבת שלו.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוקיי נתחיל בשאלות

יש סיכוי שאולי עף לך שמן על הרפעדות או על הדיסק??

יש סיכוי שאולי אתה לחצת על הברקס בזמן שהקליפר היה מפורק מה דיסק?

פורסם

לא עף שמן מהמערכת במהלך הטיפול, לחצתי על ידית הברקס כשהדיסק לא היה במקומו.

לפני שאני מפרק ומרכיב שוב, אעדיף לדעת היכן הטעות, כדי שלא תשנה.

dirty old man

need love too

פורסם

אני לא מכיר ספציפית את הDR650 , לי יש DR600 יתכן שזה שונה.

המבנה הוא שבצד אחד של הגלגל יש את הבית של הגיר של כבל המהירות ובצד שני יש ספייסר רחב, כשלושה ס"מ רוחבו, שמפריד בין טבור הגלגל ובין בקבוק המזלג.

החזרת את הספייסר למקום?

הבית של הגיר , שמת לב שיש שיניים בטבור הגלגל שמתאימות לחריצים בבית הזה? ושהעסק מותאם אחד מול השני? כי אם לא, אז הרגל של המזלג תתרחק מהגלגל בכשני מילימטר וזו בדיוק עלולה להיות הבעייה שלך.

פורסם

ספייסר- גליל עם סופיות רחבות מעט, הרחבה יותר לכיוון המזלג.

טבור- פעם ראשונה שאני מתעסק איתו. הטבור יושב בפנים וטוב, עשיתי בדיקה שבה סיבוב הגלגל אכן מסובב את הכבל, העסק נראה לי יושב טוב. יש בדיקה נוספת לעניין?

dirty old man

need love too

פורסם

טוב- בחצי השעה האחרונה פירקתי את הגלגל והרכבתי אותו בוריאציות שונות, בוא "נאפס מטרות":

בטבור יש טבעת ועליה שני זיזים מנוגדים, ובגלגל גם כן יש טבעת ושני זיזים מנוגדים. אתה מתכוון לשים לב שהם לא נופלים זה על זה, אלא זה ליד זה. כלומר, אם הזיזים בשבלול מראים 3-9, אז בגלגל עליהם להראות 12-6. כן? אם כן, אז נראה לי שזו לא הבעייה.

dirty old man

need love too

פורסם

טוב, תודה רבה עד כאן, העניין סודר- אחת הבעיות הייתה רפידה שמאלית שלא ישבה במקומה.

מסקנה- לא עושים טיפולים בלילה...

dirty old man

need love too

פורסם

הסתדרת בסןף או לא?

בכל אופן כשמרכיבים את הברקס חזרה צריך להפריד קודם כמה שיותר בין הרפידות

בדרך כלל אני מכניס פשוט מברג שטוח בין הרפידות ומפריד ביניהם עד הסוף כמה שיותר.

לאחר סיום ההרכבה אני מפמפם על הרקס, בהתחלה יש הרגשה של פימפום באויר עד שהרפידות חוזרות למקומן ולבסוף הכל עובד כמו שצריך.

תמיד עשיתי בדרך הזו והכל היה טוב בהנחה שההרכבה בוצעה חזרה בדיוק כמו שצריך

אופנוען

• תוכן חדש...