Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

6 צילינדר פורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור יקר.

אני מגיב בגוף כתבתך.

היי אבי,

אני לא רודף רייטינג, לא אצל צעירים ולא אצל מבוגרים ומפליא אותי שאתה חושב שעל ידי מילים כאלו או אחרות באתר זה או אחר הרייטינג של האתר מושפע באופן כלשהו. תן לי קצת יותר קרדיט, חשבתי שאנחנו כבר מכירים.

לדעתי אנחנו מכירים, וכבר בפתח דברי ציינתי את הכבוד המגיע לך על פועלך (וממש ללא ציניות כלשהי). אך אני עדיין חושב שיש לך רצון להגביר רייטינג לאתר (לא לך אישית), דבר שכשלעצמו איננו פסול כלל ועיקר, אולם לא נראה לי שזו הדרך, וזו בהחלט דעה פרטית שלי ואולי גם דעת מיעוט. אך זכותי לאמר אותה וללא כל רצון להתנצח בנושא אלא רק להביע דעה.

אני המייסד והבעלים של האתר. בתוך האתר יש קטגוריות ופורומים אשר מנוהלים ע"י אחראים לאותם פורומים או קטגוריות. כאמור לגבי הפורומים של המועדונים, אלו פורומים עצמאיים ולכל אחד יש מנהל משלו.

זו כבר היתממות לשמה, תוך כדי בקשה מאיתנו "עיצמו גם אתם את העיניים בכדי שכולנו לא נראה".

אני חושב ובטוח שתסכים איתי, שאם מחר יגלו שבאחד מהמשרדים במגדלי עזריאלי הופעל קזינו או עסק לא חוקי אחר, לא יתקשרו למר עזריאלי ויטיחו בו אשמת בריחה מהמציאות וניסיון טישטוש, כשהוא יאמר שאמנם הבניין שלו, אך האחריות על מה שקורה בתוך הבניין היא על אלו המנהלים אותו.

בהחלט לא מסכים איתך. וכבר היו דברים לא מזמן במגדל דירות אחר, שמועדון לילה פרטי שבשטחו הפך למקום מפגש לאנשים שליליים, ובהחלט פנו בטענות אל הקבלנים שבנו ומתחזקים את הבניין והם לא התנערו מהבעיה.

כאמור, כל הקשור לקלאסיק קאר כאתר, הוא מאה אחוז באחריותי ובניהולי. הפורמים של האתר, בניהול מנהלי הפורום ובפיקוחי המלא. הפורומים של המועדונים, בניהול ובאחריות מלאה של מנהלי המועדונים ומפעיליהם, כפי שמצוין כאמור בכל עמוד ועמוד בפורום (בחלקו העליון באותיות אדומות ומודגשות).

זה שכתוב - לא אומר שאתה צודק. הרי שנינו יודעים כמה פעמים ביום כל משתתף בפורום כלשהו קורא את ההוראות וההתניות . . .אף פעם. ההתניות נועדו בהחלט למנוע תביעות מכל סוג כנגד הבעלים. המשתתפים ממש לא מתעניינים בהם.

מקווה שהפעם עניתי,

ענית, אינני מסכים, אך עדיין אני רואה את עצמי כחבר, כאשר יש לשנינו דיעות שונות, דבר לגטימי לחלוטין.

בברכה - אבי נוף.

ליאור.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובהמשך לדברי ליאור ואבי נוף:

הפורום שלנו של רכבי אספנות כפף לחוקי קארספורום ואנחנו מחויבים לפעול לפי הכללים שלהם.

אז ליאור, לפני שאתה מטיף לי על רוח טובה, תבדוק מה קורה אצלך בלי לברוח למשפט/הצהרה כזה או אחר באתר שלך.

עכשיו הבהרתי במתינות?

ולסיכומו של דבר: לאחר התכתבות אישית עם קובי הוא הסכים למתן את הפורום שלו ונראה מה יהיה בעתיד.

אני חושב שבנימה זאת אפשר לסכם את הדיון.

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני חושב שבנימה זאת אפשר לסכם את הדיון.

בני

ברשותכם, אני אנסה לסכם את הדיון:

כאשר עניתי ל-mustang, עשיתי זאת מתוך "דחף ג'ינג'י שאינו בר-כיבוש". פשוט נמאס לי לשמוע את כל ההכפשות על מועדון שאני גאה להיות חבר בו מיום הקמתו, וכנראה עשה ויעשה לטובת אספנות הרכב בארץ הרבה יותר מהמכפישים למיניהם.

למרות זאת, לו ידעתי שההודעה שלי תגרום לכזו מהומה, ויכוחים ורוח רעה בין חברי פורום יקרים ובעלי זכויות (וזה לא נאמר בציניות !!!), כנראה שהייתי מתאפק.

קבלו כולכם את התנצלותי.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ברשותכם, אני אנסה לסכם את הדיון:

כאשר עניתי ל-mustang, עשיתי זאת מתוך "דחף ג'ינג'י שאינו בר-כיבוש". פשוט נמאס לי לשמוע את כל ההכפשות על מועדון שאני גאה להיות חבר בו מיום הקמתו, וכנראה עשה ויעשה לטובת אספנות הרכב בארץ הרבה יותר מהמכפישים למיניהם.

למרות זאת, לו ידעתי שההודעה שלי תגרום לכזו מהומה, ויכוחים ורוח רעה בין חברי פורום יקרים ובעלי זכויות (וזה לא נאמר בציניות !!!), כנראה שהייתי מתאפק.

קבלו כולכם את התנצלותי.

בברכה,

קובי

אתה לא צריך להתנצל,קובי ידידי.

התגובה שלך היתה נכונה וראוייה,כי ננקטה כאן לשון שאינה הולמת בני תרבות.

אבל מצד שני,לא כל ביקורת על המועדון ופועלו,כל עוד נעשית בצורה עיניינית ותרבותית,צריכה להענות בצורה ניזעמת(ואני לא מיתכוון רק אליך,כמובן).

פתיחות והקשבה הן נקודות חשובות,וטוב לדעת גם במה המועדון נכשל,לדוגמא.

שוב,כל עוד זה נעשה בצורה תרבותית ועיניינית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מר הספל היקר,

"........ לצערי אתה ואחרים הפכתם את הפורום לבמה לדיונים שלפעמים צריכים להיות בין אנשים ולאו דווקא דיוני מועדון על-גבי הפורום. דיונים אלו מוסיפים רק עוול לתדמית מועדון החמש, מועדון שמנסה לשדר דינמיות, חברות, אחווה, שיתוף פעולה בין אנשים ועוד. "

I REST MY CASE

פורסם

תראה מיקי.

חוצמיזה שהמשפט של ליאור לא כל כך ברור, ההודעה שלך בשרשור הזה שהציתה את כל העניין וגם הפנינים שלך בFS בעקבות הנסיון שלנו לעזור לך, לא העידו על רמה תרבותית, אחווה וכל הדברים שליאור מציין.

אגב, אני לא פותח בדיונים. אפילו קובי מילוא לא. אבל לא אני ולא קובי אוהבים שיד שנותנת ננשכת. עזרתי לך כאן ואתה הגבת בצורה מזלזלת ובטח לא משדרת אחווה . ואם לא נאה לך לבוא בקהלו של מועדון החמש, אז אל תבוא...

וקבל את העצה של קובי...חלאס.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
תראה מיקי.

חוצמיזה שהמשפט של ליאור לא כל כך ברור, ההודעה שלך בשרשור הזה שהציתה את כל העניין וגם הפנינים שלך בFS בעקבות הנסיון שלנו לעזור לך, לא העידו על רמה תרבותית, אחווה וכל הדברים שליאור מציין.

אגב, אני לא פותח בדיונים. אפילו קובי מילוא לא. אבל לא אני ולא קובי אוהבים שיד שנותנת ננשכת. עזרתי לך כאן ואתה הגבת בצורה מזלזלת ובטח לא משדרת אחווה . ואם לא נאה לך לבוא בקהלו של מועדון החמש, אז אל תבוא...

וקבל את העצה של קובי...חלאס.

צודק יש לכם מספיק צרות מבית ...סליחה שהצתתי את מה שכמעט כבה (כנראה) במועדון שלכם.

תודה על ניסיון העזרה בכל אופן....

מיקי

פורסם

וגם אני.... :D

הייתכן שהגיעה היונה? (עם שמן זית? וחומוס ! YUM YUM !)

בתאבון לכולם !

(עד למריבה הבאה, חבורה של שרוטים ;))

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

שרוט מי???

יופי אודי חכה חכה... אתה יודע הוד השרון זה שתי דקות מהרצליה...

קיצור...

מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם יורם מאקובר? הוא האיש לענייני מוסטאנגים...

ואני בטוח שנוכל כולנו לעזור למיקי להשלים את הרכב שלו...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שמיקי יבוא (בכל זאת...) למפגש המועדון ביום ששי ויפגוש שם את יורם ואת טינו...

פורסם
הייתכן שהגיעה היונה? (עם שמן זית? וחומוס ! YUM YUM !)

בתאבון לכולם !

הפ...הפ...הפ :nono:

תוריד הידיים מהפיתה ואף אחד לא יפגע...

הרי רובנו (אם לא כולנו) זוכרים מה קרה בפעם האחרונה שניסית לשפצ"ר חומוס...:twisted:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
שמיקי יבוא (בכל זאת...) למפגש המועדון ביום ששי ויפגוש שם את יורם ואת טינו...

זה כבר תלוי בו...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...