Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבעתי עם בן אדם בעל גולף אדומה שנת 92 להיפגש היום אצל המוסכניק שלי כדי שיסתכל על האוטו ...

הבן אדם הגיע למוסך בשעה שקבענו ... אבל כבר אז נדלקה לי נורה אדומה .. בטלפון הוא אמר לי שהוא נוהג על וולבו ואישתו נוהגת על הגולף .. משום מה הוא הגיע עם הגולף ואישתו גם הגיעה, אבל נוהגת במאזדה לאנטיס. שאלתי את אותו מאיפה המאזדה, הרי הייתה אמורה להיות וולבו, הוא טען שהיא מהעבודה. נגיד ...

חוץ מזה האוטו אצלו סה"כ חודשיים. אישתו טענה שהיא 11 שנה נוהגת על אוטומט והיא שיגעה אותו שיקנה לה גולף אדומה גולף אדומה (במילים שלה), ואז היא לא הסתדרה עם הגיר הידני ... כן בטח.

הבנאדם היה מאוד לחוץ ועצבני גם ... נתתי למוסכניק להסתכל, הוא אמר שהשילדה נקייה והמנוע נשמע בסדר אבל הוא ממליץ לקחת לבדיקה ולחזור אליו עם התוצאות ... הוא שמע בדיקה וממש התעצבן, אשתו מתחילה לבכות לי שהיא צריכה להציא את הבן שלה מהגן וזה, ואני בכלל שואל את עצמי, מה הבעיה ? יש לה לנטיס לעצמה, שתיסע להוציא אותו, מה היא רוצה ממני ?

הוא ניסה לשכנע אותי שנלך מחר בבוקר לאיזה מכון בדיקה שאני ארצה באיזור שלו (פתח תקווה, בטח מקומבן עם כולם. אני מהרצליה). אני לא הסכמתי ועמדתי על זה שנעשה את זה היום במבדק בהרצליה.

בקיצור אחרי מעט קיטורים הוא הסכים ונסענו. למזלי במבדק ראיתי אדם שאני מכיר שנים והוא מבין במכוניות ממש ממש טוב, הוא אמר לי לפני שאני משלם על הבדיקה שאני אתן לו להעיף מבט ... הוא הסתכל במנוע ואמר שהרדיאטור גוף חימום לא תרין משהו כזה, ושזה 1,500 ש"ח, וגם שיש קצת נזילות מהמנוע ושהוא היה הולך על הבדיקה רק אם הוא יהיה מוכן להוריד את המחיר ל-10,000 ש"ח.

עם הדרישה הזאת באתי למוכר, והוא הסכים להוריד ל-10 בתנאי שנסגור בלי בדיקה. אני אמרתי לו שהבדיקה עליי, כך שזה לא צריך לשנות לו, הוא טען שזה כן משנה כי אחרי הבדיקה זה יירד ל-5 ...

מעניין למה הוא אמר את זה. אמרתי לו יפה שלום, הוא משום מה התעצבן כאילו גנבתי לו משהו וטען שזו חוצפה ופה ושם - בסדר.

אני כבר מתחיל להתייאש מכל הסיפור הזה של לרכוש רכב ... סה"כ מה ביקשתי, שיהיה לי רכב ראשון נורמלי ? למה יש כאלה רמאים מגעילים ? למה אי אפשר לסמוך על האנשים ?

נ.ב אם מישהו מכיר מישהו שאפשר לסמוך עליו שמוכר גולף שנת 92 אני אשמח אם הוא יגיד לי ...

תודה על ההקשבה :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

איףףףףףף הסרחון מגיע עד לצפון...

אני לא מכיר את הרכב או את בעליו כמובן, אבל לדעתי עבר עליו מכבש,מטוס,בית

או כל עצם כבד שתבחר.

"אחרי הבדיקה יירד ל-5" ?! זה לא משנה אם הוא סוחר או לא- מה שבטוח, הוא דפוק בלחץ!

הוא הפליל את עצמו וזה כבר מבטיח שהרכב פגוע שלדה.

נראה לי שנתקלת במקרה קלאסי ויפה ששמת לב לפרטים הקטנים.

רדיאטור חימום זו הוצאה רצינית , במיוחד בגלל העבודה, יש מכוניות שצריך לפרק את הדשבורד

כדי לטפל בו, מניסיון. אבל אני פשוט ביטלתי את החימום...:wink:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
איףףףףףף הסרחון מגיע עד לצפון...

אני לא מכיר את הרכב או את בעליו כמובן, אבל לדעתי עבר עליו מכבש,מטוס,בית

או כל עצם כבד שתבחר.

"אחרי הבדיקה יירד ל-5" ?! זה לא משנה אם הוא סוחר או לא- מה שבטוח, הוא דפוק בלחץ!

הוא הפליל את עצמו וזה כבר מבטיח שהרכב פגוע שלדה.

נראה לי שנתקלת במקרה קלאסי ויפה ששמת לב לפרטים הקטנים.

רדיאטור חימום זו הוצאה רצינית , במיוחד בגלל העבודה, יש מכוניות שצריך לפרק את הדשבורד

כדי לטפל בו, מניסיון. אבל אני פשוט ביטלתי את החימום...:wink:

כן תאמין לי דברים כאלה מוציאים את כל החשק לחפש ... אני רואה מודעות כבר אין לי כוח להתקשר, זה פשוט מגעיל ...

פורסם

אל תוותר... כל הכבוד לך על כך שעמדת על שלך!!! ממש כל הכבוד לך...

יש מספיק מכוניות שמחכות להמכר ובקצב כזה בעל הרכב לא ימכור את הרכב מהר... אלה אם יפול על איזה טיפש...

תרגע, תבדוק שוב לוחות ותראה מה נראה לך לעין!

רמי.

פורסם

תפסיק להסתכל באינטרנט.

כל מודעה שנייה שמה זה סחורים.

קח טיול עם הרכב בעיר או בחניות של בניינים גדולים תראה כמה מכוניות למכירה יש שמה.

ולא מסוחרים.

פורסם
תפסיק להסתכל באינטרנט.

כל מודעה שנייה שמה זה סחורים.

קח טיול עם הרכב בעיר או בחניות של בניינים גדולים תראה כמה מכוניות למכירה יש שמה.

ולא מסוחרים.

בהחלט עצה לעניין ונכונה, רק אם אתה רואה מספר מכוניות אחת ליד השניה שרשום מכירה/החלפה תתרחק.

אתמול מכרתי את הגולף 90 שלי אחלה רכב ונמכר ב 13 כי באמת היה שווה את זה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לפי דעתי הפסדת רכב טוב. אם המכוני שלך אמר שאין שום מכות בשילדה והמנוע נראה בסדר, היית צריך להפסיק לחפש ולתרתר את המוכר. הוא הסכים לרדת אפילו ל10K. הוא לא היה מוכן ללכת לבדיקה כי כולנו יודעים מה הם יכתבו ברכב בן 12 שנים. העיקר שאין מכות בשילדה, כל השאר אפשר להחליף, במיוחד שאמרו לך שהמנוע בסדר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
לפי דעתי הפסדת רכב טוב. אם המכוני שלך אמר שאין שום מכות בשילדה והמנוע נראה בסדר, היית צריך להפסיק לחפש ולתרתר את המוכר. הוא הסכים לרדת אפילו ל10K. הוא לא היה מוכן ללכת לבדיקה כי כולנו יודעים מה הם יכתבו ברכב בן 12 שנים. העיקר שאין מכות בשילדה, כל השאר אפשר להחליף, במיוחד שאמרו לך שהמנוע בסדר.

לא כל מי שלחוץ הוא קומבינטור!!!!!

בכל אופן להבא קח בחשבון שאם המוכר דורש מחיר שהוא נמוך ב-25 אחוז מהמחירון עוד לפני הבדיקה (במידה והדברים סוכמו מראש) אין שום סיבה שפתאום לפני הבדיקה הקונה יוריד עוד 2000 ש"ח!!

ז"א אוטו שנת 92 מן הסתם אינו חדש, אז מה 10000 לפני בדיקה מביא למצב של 7000 לאחר בדיקה!!

זו הגזמה נטולת היגיון!!!

מסכמים א מיישמים א , לא עוברים לתוכניות ב ו ג .

אלעד רק שתדע שהאוטו הוא אחלה, אני לא סוחר, לא רמאי והכל היום היה אמיתי, הרי מן הסתם אם הייתי שקרן אז לא הייתי בא לבדיקה, אתה הוא זה ששינה את הדיעה שלו!!!

בכל אופן גולף 92 במצב טוב לא נמכרות בפחות מ- 13000/12000 ש"ח ובטח לא ב- 9000 !!!

תעשה שיעורי ביית להבא!!!!!

איזו סיבה יש למכור אוטו במצב 10 בחצי מחיר!!!!!

א.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
לא כל מי שלחוץ הוא קומבינטור!!!!!

בכל אופן להבא קח בחשבון שאם המוכר דורש מחיר שהוא נמוך ב-25 אחוז מהמחירון עוד לפני הבדיקה (במידה והדברים סוכמו מראש) אין שום סיבה שפתאום לפני הבדיקה הקונה יוריד עוד 2000 ש"ח!!

ז"א אוטו שנת 92 מן הסתם אינו חדש, אז מה 10000 לפני בדיקה מביא למצב של 7000 לאחר בדיקה!!

זו הגזמה נטולת היגיון!!!

מסכמים א מיישמים א , לא עוברים לתוכניות ב ו ג .

אלעד רק שתדע שהאוטו הוא אחלה, אני לא סוחר, לא רמאי והכל היום היה אמיתי, הרי מן הסתם אם הייתי שקרן אז לא הייתי בא לבדיקה, אתה הוא זה ששינה את הדיעה שלו!!!

בכל אופן גולף 92 במצב טוב לא נמכרות בפחות מ- 13000/12000 ש"ח ובטח לא ב- 9000 !!!

תעשה שיעורי ביית להבא!!!!!

איזו סיבה יש למכור אוטו במצב 10 בחצי מחיר!!!!!

א.

אם זה באמת אתה לא אמרתי שאתה סוחר או רמאי, רשמתי את העובדות וזה לא נשמע טוב, אין מה לעשות. אני סומך על הבנאדם שהסתכל על האוטו ב-1000%, אני מכיר אותו מגיל 0, ואם הוא אמר לי שאם אתה לא יורד ל-10 לפני הבדיקה אז אין טעם להמשיך, כי יש את הקרבורטור של החימום שהוא לא תקין. כמו כן, אם אין שילדה והמנוע תקין כפי שאתה אומר והגיר תקין אז לא הייתה שום סיבה להגיע ל-5 אחרי הבדיקה, אתה הפללת את עצמך ...

לפי מה שהוא אמר לא חסרות גולף 92 במצב טוב, ואם הוא אמר הוא יודע.

פורסם

גם אני הייתי מנפנף אותך כקונה.

לא בגללך, אלא בגלל שישנם מספיק קונים אחרים שלא יתעניינו ברכב שאשתי נוסעת בו, שלא יתעניינו בנטיותי המיניות :wink: , ושגם לא יקחו לבדיקה רכב של 10K ש"ח . גם על רכבים יקרים בהרבה הבדיקה הזו היא לא הרבה יותר מכסת"ח של המכון.

רכב כזה, וזה מנסיון, יש אנשים שבאים, עושים סיבוב, ואם הוא מוצא חן בעיניהם אז הם עושים העברת בעלות והולכים לדרכם, אז איזה אינטרס יש למוכר להתעסק עם קונה כמוך?

ועדיין, תמשיך בדרכך. אתה קונה נבון, גם אם נודניק, ובסוף תמצא את המוכר שיהיה מספיק סבלני בשבילך. אני רציני לגמרי.

פורסם
גם אני הייתי מנפנף אותך כקונה.

לא בגללך, אלא בגלל שישנם מספיק קונים אחרים שלא יתעניינו ברכב שאשתי נוסעת בו, שלא יתעניינו בנטיותי המיניות :wink: , ושגם לא יקחו לבדיקה רכב של 10K ש"ח . גם על רכבים יקרים בהרבה הבדיקה הזו היא לא הרבה יותר מכסת"ח של המכון.

רכב כזה, וזה מנסיון, יש אנשים שבאים, עושים סיבוב, ואם הוא מוצא חן בעיניהם אז הם עושים העברת בעלות והולכים לדרכם, אז איזה אינטרס יש למוכר להתעסק עם קונה כמוך?

ועדיין, תמשיך בדרכך. אתה קונה נבון, גם אם נודניק, ובסוף תמצא את המוכר שיהיה מספיק סבלני בשבילך. אני רציני לגמרי.

תשמע, הכסף שלי יקר לי, כל שקל חשוב לי, בכל זאת אני נער ואני עוד תלמיד תיכון ואני מתחזק את האוטו בעצמי.

לכן אני לא יכול להמר ואני אחפש עד שאני אמצא אוטו במצב טוב.

היית מנפנף אותי ? סבבה, הוא לא נפנף אותי, הוא הסכים להגיע, אני לא הכרחתי אותו.

פורסם
תשמע, הכסף שלי יקר לי, כל שקל חשוב לי, בכל זאת אני נער ואני עוד תלמיד תיכון ואני מתחזק את האוטו בעצמי.

לכן אני לא יכול להמר ואני אחפש עד שאני אמצא אוטו במצב טוב.

היית מנפנף אותי ? סבבה, הוא לא נפנף אותי, הוא הסכים להגיע, אני לא הכרחתי אותו.

אלעד!!

אתה כרוך סביב ההורים ואין מה לעשות, אתה עדיין ילד.

אם היה לך ניסיון היית מבין מלכחתחילה שאוטו במחיר שכזה כלל לא מתקרבים למכון אלא למוסך כמו שציינת בהתחלה ושינית את עורך!!

הרי אם נספר את כל הסיפור יהיה ברור לכולם שאתה הוא זה שלא פעל כשורה ולא אני.

אתה אומר שאתה סומך על חבר שלך ב- 1000 אחוז, בכל אופן אין מציאות במחירים שאתה מחפש , גולף נורמלית נמכרת בסביבות 12000 שזהו מחיר ריאלי, אמנם הכסף שלך יקר אבל בקצב שלך אתה תוציא 2000 ש"ח על בדיקות של מכוניות בנות יותר מעשור ועדיין לא תקנה!

אם היית מכיר את כל הסיפור של הגולף היית מדבר אחרת.

ביקשת שאני אפגוש אותך בהרצליה ולא בסביבת המגורים שלי- הסכמתי.

אמרת שאתה רציני ומה שהמכונאי שמכיר אותך יגיד קדוש-המכונאי עיקם פרצוף ובכלל לא רצה לבדוק, עושה רושם שבקושי מכיר אתכם.

אבא שלך שאל שאלות ועניתי תשובות אמיתיות, החלטתם פתאום ללכת לבדיקה -הסכמנו למרות שהיינו צפופים בזמן( אמיתי לחלוטין) נסענו חצי שעה בפקקים לבדיקה לפי מחיר של 12000 ואז דקה לפני ששילמתם פגשת את החבר המקצועי שלך שסיפר לך סיפורים שהוא חשב לנכון,את האמת שמאחורי האוטו אני יודע ולא החבר המקצוען!!

ואז באה אמא שלך ואמרה שהמקצוען אומר שיש גולפים בשפע( מעניין שעוד לא קנית אחת) במחירים ממש זולים, ואם ניכנס לבדיקה במחיר של 9000/10000 ש"ח אז אפשר להתקדם.

זה הקש ששבר את גב הגמל,לי בכל אופן זמן שווה כסף ואני לא מעוניין לטרוח ולרוץ ולבוא לקראתך כדי שפתאום תחליטו החלטות אחרות-זו חוצפה ממדרגה ראשונה!!

מן הסתם היום ראיתי תמונה של הישראלי המצוי שאומר א ועושה ב , תבוא אני רציני וכ"ו.

מה שגרמתם לי זה שלהבא לעולם אני לא אסע לקונה אלא הקונה יבוא אליי, כל אדם אחר היה כועס ורותח בדיוק כמוני.!!!

בכל אופן אלעד אילו הדברים,ורק שתדע שהאוטו יפה ואחלה אתה פשוט עוד צעיר וחסר ניסיון ואני ממליץ לך לקנות אוטו חדש, שנת 92 בכל אופן אין מצב שתצליח לקנות!!!

ודרך אגב לגבי הלנטיס שעוררה את החשד שלך, היא שלי מהעבודה,אותי לימדו שאם יש דרך לחסוך-כך עושים!!!

אם יש אפשרות לעשות דברים עם אוטו מהעבודה ולא עם האוטו הפרטי שלך כך תעשה ומן הסתם כל אדם הגיוני היה עושה כך!!!

בהצלחה אורן.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אל תדאג... יש הרבה רכבים בחוץ... :)

גם אני תמיד דרשתי בדיקה... שנאתי יחס לחוץ... ויחס מזלזל... לא מוכרים אוטו כל יום ולא קונים אוטו כל יום וגם השקעה של 10K היא לחלקנו עניין גדול ואנחנו לא רוצים שיהיה סיכוי שבזבזנו כסף סתם

ובאמת לא קונים או מוכרים רכב כל יום אז אם כבר הולכים, הולכים עד הסוף עם הקונה אם הכל באמת היה תקין!!!

לגבי הנסיע אל המוכר הוא בהחלט צודק... רק שבארצנו זה קצת מפחיד לעשות בדיקה בסביבת המוכר... ואם אתה אדם הגון אתה יודע את הבעיה הזאת... הלא כך

• תוכן חדש...